Пiвонiя Весняна
Форумчанин
- Дописи
- 39
- Реакції
- 52
- Бали
- 158
Пiвонiя Весняна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене прийняли однак одразу сказали що нічого більше вони не зможуть зробити. Це хіба що до суду йти , але і то не факт що допоможе . Перетелефонували потім через 3 дні і дали контакти адвоката якогось, а той адвокат теж плечами розвів і сказав що компанія не підпорядковується нашим законам і т д, ліцензії немає , судитися нема сенсу .Хтось писав з форму, що в поліції якщо є погрози, то вони повинні прийняти заяву, в мене не приняли, бо прямих погроз не було, єдине що сказали, що мої фото розклеють по вулиці)))
Єдине що в поліції і в правовій допомозі порадили - писати безкінечно на них скарги , не брати слухавки і не віддавати такі проценти. Це чисті шахраї які шукають ваші слабкі місця і тупо вибивають гроші.
Я звичайно сама д*pa що потрапила на цей гачок , але вже маємо що маємо. Тепер потрібно просто бути сильними, готовими до трешу, запастися статтями і вміти їх ввічливо послати нахєр. Бо якщо нахамити їм то починається лютий треш, а якщо з ними намагатися ввічливо то вони ще більш менш стримані. Ну в мене так принаймні
Ну те що фото розклеюють це не здивували )))) Цікаво подивитись хто, в мене на будинку камера висить, якщо прийдуть ліпити то скину фото цього героя))))Хтось писав з форму, що в поліції якщо є погрози, то вони повинні прийняти заяву, в мене не приняли, бо прямих погроз не було, єдине що сказали, що мої фото розклеють по вулиці)))