Bitcapital. Не робіть помилок

Змушені, вони ж до надсилання цього смс вже звертались)
На первом скриншоте это был первый день контакта с ними, до этого дня я даже не подозревал ничего, и забыл давно за этот биткап, в тот день еще даже "прострочки" не было по этому придуманному кредиту, это был типа ещё последний день)) на тот момент я ещё не осознавал, кто они такие, и верил, что они что-то могут, типа взыскать долг, или подать в суд, переживал, что придется с этой судебной тяганиной жить, думал а вдруг они меня переиграют и я не смогу ничего доказать в суде... Им было разъяснено и высказано в чате, они сначала угрожали просто законами, а на следующий день уже игнорируя все мои аргументы и реальное заявление в полицию с прикрепленными доказательствами мошенничества, они сразу начали обзвоны)

ну потом то я уже изучил всю доступную информацию про них, понял, что это просто убогая бкспомощная компашка, и стало абсолютно пофиг на их хотелки)
Ага, для комплекту він ще й військовий на нулі, тобто, захищена категорія.
Защитить законом можно только в том случае, если на нападающего эти законы распространяются)

Останнє редагування:
Ага, для комплекту він ще й військовий на нулі, тобто, захищена категорія. І після "тіпа сплати" тихенько злився з форуму, хоча казав, що ще має багато мфо. Зате повідомлення лишилися. Щось той Назар більше схожий на працівника біткапіталу, ніж на військового.
Думаю, що він і є співробітником цієї шарашки...дуже мутна з ним сторіс...

Думаю, що він і є співробітником цієї шарашки...дуже мутна з ним сторіс...
Он ушел))
К разводилам))
Screenshot_2024-02-23-11-47-55-735_com.facebook.katana-edit.webp

О сегодня прислали смс спустя месяц просрочки,сказали бабло платить. Типо обзвон начнут,хотя в Вайбер уже такое писали, что они определиться не могут когда кошмарить начать, стеснительные что ль

О сегодня прислали смс спустя месяц просрочки,сказали бабло платить. Типо обзвон начнут,хотя в Вайбер уже такое писали, что они определиться не могут когда кошмарить начать, стеснительные что ль
Ідіоти. Вони ж після закриття "довбуть". Краще там взагалі не реєструватись.

Мне сегодня прислали что письмо домой пришлют типа увага боржник если к 17.00 не оплачу
Ідіоти. Вони ж після закриття "довбуть". Краще там взагалі не реєструватись.
Кстати сколько у вас процентов уже насчитали?

Мне сегодня прислали что письмо домой пришлют типа увага боржник если к 17.00 не оплачу
Да это реально третье предупреждение уже от них, а никому не звонят и не пишут,кроме бати.

Боже перевірила, не можу війти в кабінет, дай боже, це ж такі ідіоти...
Дк, я також просила допомоги у усіх і що їм по фіг)))

Та я ж їх закрив, взяв 125 віддав біля 250. Вже й не пам'ятаю. Як вони говорять, або за годину оплачуєш, або дзвонимо оточенню. Я кажу добре, за годину оплачу. Після розмови зразу дзвонить оточенню)) і дальше смс, і дзвінки з різних номерів після закриття) все в блоці

Мені прийшло, що до 16:00, але 2 дні тому, зробили вже розсилку всій телефонній книзі, що боржник розшукується

Ненормативна лексика!
Та чому, в мене номера в блоці. На смс - сповіщення вимкненні. Лише коли дзвонять з +4, +6 і тому подібне. Не блокую... все нормально. Просто вони далбайоби... Ось і все
Где они берут номера? Это капец
Сам в шоці. Зі мною людина працює на роботі(неофіційно), вони знайшли його і питались за мене... Ви ж з ним працюєте... сам в шоці.

Та чому, в мене номера в блоці. На смс - сповіщення вимкненні. Лише коли дзвонять з +4, +6 і тому подібне. Не блокую... все нормально. Просто вони далбайоби... Ось і все

Сам в шоці. Зі мною людина працює на роботі(неофіційно), вони знайшли його і питались за мене... Ви ж з ним працюєте... сам в шоці.
А в телефонній книзі він у вас підписаний як Імя з роботи?

Просто по-імені, просто Богдан. Ось цього я взагалі не зрозумів, це як...
Скорее всего звонили не только ему, просто из-за того, что вы вместе работаете, он вам об том и сказал. А остальные возможно банально их сходу послали, или сбросили, или просто вам не сказали про звонок, так как вы с ними не общаетесь особо

Скорее всего звонили не только ему, просто из-за того, что вы вместе работаете, он вам об том и сказал. А остальные возможно банально их сходу послали, или сбросили, или просто вам не сказали про звонок, так как вы с ними не общаетесь особо
Мабуть. Просто звідки дізнались що він зі мною працює, загадка) навіть в людини питався, може він сам проговорився, а ні...
Одним словом, дурня це все. Головне аби війна закінчилась...

Мабуть. Просто звідки дізнались що він зі мною працює, загадка) навіть в людини питався, може він сам проговорився, а ні...
Одним словом, дурня це все. Головне аби війна закінчилась...
Вони все знають, подзвонили мамі кумі і кажуть ви Така така як мама моя, вона каже ні, вони кажуть це ваша дочка, вона каже ні, вони їй вона зробила Вас поручителем, і її борг ваш борг, і тоді дзвоне вона мені і каже, одни мати.....так, що як вони роблять, покупають щось козлы!

Назад
Угорі