Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2799
- Реакції
- 3932
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Відео нацполіції
Прихватили самий низ. А організатори відкупилися і все.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Відео нацполіції
Можливо решта низу трішки задумаєтьсяПрихватили самий низ. А організатори відкупилися і все.
Навряд...Можливо решта низу трішки задумається
Ще впізнають по них)С1ські заблюрили, бо занадто ератічно.![]()
Напевно в них ситуація подібна до мемуХотів поцікавитись у вельмишановних чи працюють чи ні, чи це все "наклеп конкурентів" , походу обідилась д*pa. 4 місяці протер мінування, в щось взагалі забули про мене. Перепрошую за нецензурну лексику)
Сподіваюсь доживають останні свої дні, в замість терміну у в'язниці, краще б людям їх віддали. То може б швидше вони завершили свою "офіційну "діяльність , і той Ланос на лондонських номер спалитиНапевно в них ситуація подібна до мему
ТребаШе взяли можно?))
Тоже в це не вірю,там сидит главарь(з депутатских скоріш за все)який тримає цілу сетку таких мфо як:Читаю новости и вот честно- не верю.
Абсолютно погоджоюсьТоже в це не вірю,там сидит главарь(з депутатских скоріш за все)який тримає цілу сетку таких мфо як:
технофінанс,єгроші,біти,кріпсі,лайткредо.
Дизайни сайтів однакові,скрипти також,це все одна система,де «вишка «схеми десь за кордоном керує цим.
Система яка роками вибудовувалась,там офіси не тільки в україні.
Ноги ростуть від Єгроші.
Більшість «Менеджерів на сірому ланосі»працюють дистанційно та керуються через кураторів онлайн.(є ваканції до них на дистанційку та відгуки роботи людей)
Ну і накрили чисто нижню ланку офісів(ІТ,Hard відділ,маркетинг і тд…)
Так шо це тимчасово,десь потім вилізе все те саме тільки під іншою назвою.
Но з плюсів,це буде менше довіри людей в майбутньому до всіх сумнівних контор.
Скала - скала)5,3 милилона? не смешно ли?
А я уж думал скала таки чего добилась. Задержали пяток терпил да и всё
Ну это нормальноКороче, працюють вони, менеджер відповідає іх
Лондонбит. Были такие в 90-х. Хорошо пели)Закрили одну шарашку - через день відкриють кепіталбіт. Бо схема робоча, нажаль
Не поспоришьТільки що з адвокатом спілкувався
То каже те що десь викрили 1 їх офіс не означає нічого і вони будуть продовжувати терор
Скотлэнд-ярдЗначить потрібно продовжувати звертатись в поліцію щоб далі їх жучили
СтранноСайт Crypsee досі працює.
С1ськи-масиськи (с)С1ські заблюрили, бо занадто ератічно.![]()
Ну блінТерору зовсім не було. Біти маю ще платіж другий внести.
Ну блін х2Менеджер нормальний.
Действительно)Странно
Жизненный опыт подсказывает, что какая-то лютая х*та. Хотя я не против пати на поминках этих.Действительно)
Посмотрим. У меня сомнения, что они затихнут. Ну, не верю я в этоЖизненный опыт подсказывает, что какая-то лютая х*та. Хотя я не против пати на поминках этих.
Так их приняли 10 дней назад,сегодня просто новость дали,все они работают как и работали,просто небольшая заминка,минус часть телефонии и несколько фунтов расходный материалПосмотрим. У меня сомнения, что они затихнут. Ну, не верю я в это
Так отожПосмотрим. У меня сомнения, что они затихнут. Ну, не верю я в это
Фунтов стерлингов. Всё сходится))Так их приняли 10 дней назад,сегодня просто новость дали,все они работают как и работали,просто небольшая заминка,минус часть телефонии и несколько фунтов расходный материал