Bitcapital Просрочення в биткепитал

• Автор теми Автор теми Єнотік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 3K
На 22 день відправили багатьом смс в вайбер, а через 2 години пішла розсилка смс по всій телефонній книзі( всі номера що були в телефоні, пришла даже на мій інший номер телефону який був записаний ). На інший день прислали акцію з 160000тис закрити за 93000тис. при тілові 450 юсдт , я звісно не оплатив.. Поки що дзвонить робот. Сьогодні пришла смс ,що виїздна група вже їде , а потім інша смс що починають працювати з оточенням.Чекаю, що буде завтра. На сьогоднішній день 25 днів протермінування. Чекаю на лояльні умови від них.

Сильно вас достають і ваших знайомих?
У вас був завантажений додаток? Як відреагували люди на ці смс?

Так, додаток завантажений. Одні зрозуміли і все нормально було навіть сміялися, а інші в паніці були ( це люди похилого віку 60+ і вище). А у вас додаток завантажений?

Тіло кредиту у вас велике?

Так, додаток завантажений. Одні зрозуміли і все нормально було навіть сміялися, а інші в паніці були ( це люди похилого віку 60+ і вище). А у вас додаток завантажений?

Тіло кредиту у вас велике?
600 у Кріпсі, біти тільки з наступного тижня піду в протермінування, там взагалі 900. Додаток був, але у мене на телефоні всього було 10 номерів, не знаю чи спасе це мене 😅

Назад
Угорі