Розкажу і я свою історію, по тупості наткнулась на цей сайт, одразу не зрозуміла що до чого, одразу ж після оформлення нарахували вдвічі більшу суму , все що брала повернула одразу ж а от ще 150 usd не було, на момент дати закриття зі 150 зробили вже 375. З першого дня протермінування почали дзвонити доволі агресивно. Дзвонили батькам і колишньому , бо чомусь він у них відображався що підписаний як «коханий». Думала на цьому все скінчиться, але ж ні. Почались дзвінки мені від мами, тата, колишнього, беру трубку - а там якийсь Роман. І в них так само - телефоную я , а на проводі не я . Звернулась в поліцію і до адвоката - вони лише руками розвели і сказали що нічим допомогти не можуть. Склала листа скаргу - на певний час все припинилось, тижні може на два. Тепер от знову, погрожують що виставлять мене наркоманкою, лудоманкою і т д . Погрожують розіслати усім знайомим. Оточення попередила, що далі буде не знаю. Однак враховуючи те що тіло їм повернула в перший же день , нарахували чисто одними відсотками вже майже 1000 USD . Віддавати такі кошти не збираюсь. Дзвонили, пропонували розбити на 2 платежі, 500 зараз і 500 через тиждень , або зі знижкою одразу щоб внесла їм 750 usd. Сподіваюсь що нічого окрім терору не буде, телефонних дзвінків не боюсь , ще читала що соц мережі в зламують - купила нові сім карти і перевела на інші нові номери щоб не знайшли

і двохфакторну поставила.
Сподіваюсь запропонують щось адекватне, а як ні - то хай гуляють