Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Praskoviia, силіконова напевноВона гумова?![]()
Ні ,нам вже не цікаво ))))
Дякую за відповідь,я віддаю перевагу всьому природньому. Фото не викладу,бо на форумі не можна .
Хлопець ваш брехунець))
Не маю нічого проти ))) Все просто я ,Вам писав - ніяких пролонгацій ,не лізьте далі в дупу ,ідіть в протермінування ,ніяких ломбардів ,повний ігнор - повністю всих в блок ,закрити всі соц сеті ,перевипустити картки які були засвічені в МФО ,і потихеньку збирати на закриттяTouni, та вже) тепер всі фінанси на мені
Так може то не така моделька ))))Хлопець ваш брехунець))
![]()
Воно схоже на грушу для клізми...Не маю нічого проти ))) Все просто я ,Вам писав - ніяких пролонгацій ,не лізьте далі в дупу ,ідіть в протермінування ,ніяких ломбардів ,повний ігнор - повністю всих в блок ,закрити всі соц сеті ,перевипустити картки які були засвічені в МФО ,і потихеньку збирати на закриття
Так може то не така моделька ))))
Спитаєш у Google LensТак може то не така моделька ))))
Ну в вдруг поможет и хрень хренью выбьет))как можно перестать страдать хренью, если тебя по лбу стучат хренью?![]()
![]()
Я ,не потребую )))Спитаєш у Google Lens
Може вона ще комарів відганяє ультразвукомв мене ось така тільки ще з якимось наворотом
Praskoviia, в жодному разі) посміялись разом з хлопцем))АннаБ, і не придумайте образитись на наші жарти. Ми всі в протермінуваннях. І пораду можем надати.