Щоденник Мої проблеми з мфо

• Автор теми Автор теми Влад 1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 3K
У мене тіло таке ж, але хочуть ще зверху 2 тис. - 3 місяця протермінування 🤔
Ну я за місяць ні разу ні з ким не спілкувався, хоча пару днів назад хтось дзвонив матері, вона сказала що не знати мене не хоче, вони кажуть «навіть так» і кинули трубку😂😂

У мене тіло таке ж, але хочуть ще зверху 2 тис. - 3 місяця протермінування 🤔
А ви з ними спілкувалися?

Ну я за місяць ні разу ні з ким не спілкувався, хоча пару днів назад хтось дзвонив матері, вона сказала що не знати мене не хоче, вони кажуть «навіть так» і кинули трубку😂😂
Та я теж не спілкуюсь, але ж, «вимагатори» 😄

Панго спустя месяц тотального игнора
І зо, будеш платити?😉

Думаю селфі кредит звонили)) бо щось там присилали що будуть звонити 3 особам і що будуть діяти рішуче😂
Рішучі..озброєні телефоном і ручкою. Грізні .😅😅

Останнє редагування модератором:
І зо, будеш платити?😉

Рішучі..озброєні телефоном і ручкою. Грізні .😅😅
Та грошей нема, якщо почекають до 14 тоді заплачу

Вам приходило якесь сповіщення про акцію, чи Ви просто зайшли в кабінет?
Повідомлення смс прийшло)

Останнє редагування модератором:
Сьогодні ненароком взяв слухавку від мілоан, був в навушниках і не бачив хто звонить. Чувак каже 45 день просрочки, щось там акція якась тіло плюс 800 грн, кажу нема грошей заплачу в наступному місяці 15 числа, но він каже шось булькотів перебивав шо тіпа я не можу диктувати їм умови, я сказав шо од того шо він там каже нічого не зміниться і кинув слухавку😊

Сьогодні ненароком взяв слухавку від мілоан, був в навушниках і не бачив хто звонить. Чувак каже 45 день просрочки, щось там акція якась тіло плюс 800 грн, кажу нема грошей заплачу в наступному місяці 15 числа, но він каже шось булькотів перебивав шо тіпа я не можу диктувати їм умови, я сказав шо од того шо він там каже нічого не зміниться і кинув слухавку😊
Я теж пару раз брав трубку, тенго і панго, здається, звонили. Хотіли більше тіла позики, я казав- зараз піду надрукую грошей і заплачу.😅 одне кинуло слухавку, інше ще щось белькотіло, я кинув трубку. А, ще фін х дозвонилася дівчина, як почула що немає грошей, то каже все, виконавче чекайте і кинула слухавку.

Назад
Угорі