Щоденник Мої 30 МФО

• Автор теми Автор теми АннаБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 368
  • Перегляди Перегляди 12K
Гугл календар ні?
Ніколи не користувалась. На свою пам'ять ще сподіваюсь
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Про місячні нема в переліку послуг😁😁. Вже три роки. Пишуть,що за гроші,а у мене безкоштовно.
Screenshot_20240420-230311.png

Хто вже вийшов з боргів чи майже вийшов, як вам живеться зараз?
Розумію що багатьом на ті кредити, навіть якщо вони є, просто байдуже (що правильно, бо нерви важливіше), але напевно це таке полегшення, коли за тобою нічого не висить)

Розумію що багатьом на ті кредити, навіть якщо вони є, просто байдуже (що правильно, бо нерви важливіше), але напевно це таке полегшення, коли за тобою нічого не висить)
А це вже Ви самі вирішуєте,висить за вам чи ні. Все у нас в голові. Тількі Ваше відношення до боргів вирішує чи є вони у Вас.

Зазвичай в переважній більшості, хто все позакривав, покидають форум

Я закрила десь 1/3
Трохи легше дихати 😅
Але попереду ще всерівно багато терпіння і роботи. Перші закривати в кайф
Я теж все сприймаю з нервами, перші два тижні навіть на дзвінки відповідала :батл:

Я закрила десь 1/3
Трохи легше дихати 😅
Але попереду ще всерівно багато терпіння і роботи. Перші закривати в кайф
Я теж все сприймаю з нервами, перші два тижні навіть на дзвінки відповідала :батл:
На дзвінки це жах, виїдають нерви чайною ложкою, теж так робила.

І вітаю вас з третиною🎉

Не повірите але тоді коли вони брались і грошей чомусь ніколи не було. А зараз завжди є гроші на себе, на дитину. Раз у тиждень з сином ходимо у кіно, театр, ігрові кімнати дитячі, мак. Зараз я можу дозволити провести з дитиною час так як хочу і не думати що немає за що. Колись теж віддавала все на пролонгації, вчасно зупинилась. Користувалась порадами з форума!!! І все вийшло -27 МФО. Три ще висять, але після 27 це вже дрібниці.

Не повірите але тоді коли вони брались і грошей чомусь ніколи не було. А зараз завжди є гроші на себе, на дитину. Раз у тиждень з сином ходимо у кіно, театр, ігрові кімнати дитячі, мак. Зараз я можу дозволити провести з дитиною час так як хочу і не думати що немає за що. Колись теж віддавала все на пролонгації, вчасно зупинилась. Користувалась порадами з форума!!! І все вийшло -27 МФО. Три ще висять, але після 27 це вже дрібниці.
Siasmertmfo, так щиро рада вас) теж останні роки працювала щоб МФО годувати, закриваю і пішли вони до біса всі. Хочеться пожити нормально.

Siasmertmfo, так щиро рада вас) теж останні роки працювала щоб МФО годувати, закриваю і пішли вони до біса всі. Хочеться пожити нормально.
В першу чергу почніть поважати свій труд і не розкидуйтесь грошима на пролонгації. Пролонгація це гроші на вітер! Краще збирайте ці гроші щоб потім закривати за тіло. Рано чи пізно будуть просити хоча б скільки взяли.

Дід, ні, в мене IT, в хлопця фріланс. Дохід був меншим раніше, рази так в 2, а ще раніше були прийняті невдалі бізнес ідеї, хлопець декілька місяців не працював і купував дорогу техніку під позики, бо вона точно мала відбитися і я нічого не казала на це.

Не знаю чому так. За декілька місяців 5 мікрозаймів виросло в 30. Напевно я брала під великі відсотки щоб перекрити попередні. Брала кредити щоб хлопець не зайшов в прострочку. З постійними думками що зароблю.

Що іронічно, вони в мене вже більше року. І весь цей час я нічого собі не можу дозволити купити. От нічого. Я півроку вагалася з приводу трусів нових, нічого розкішного, просто труси, звичайні. Але я морально не можу їх собі дозволити, хоча це і необхідність, бо ці борги тиснуть.
Техніка під позики і вона мала відбитися - це як?...)
"Напевно, я брала під великі відсотки"... Напевно?...) А це як?
Ви що, не пам'ятаєте?)))

В першу чергу почніть поважати свій труд і не розкидуйтесь грошима на пролонгації. Пролонгація це гроші на вітер! Краще збирайте ці гроші щоб потім закривати за тіло. Рано чи пізно будуть просити хоча б скільки взяли.
Тут повністю погоджуюся. На разі, ще 2/3 з МФО не закриті, обмежую себе в усьому. Хочу закінчити цю жахливу історію і витрачати зароблені гроші на себе, сімʼю. Ну і урок назавжди - треба старатися відкладати.

Назад
Угорі