Щоденник Мої проблеми з мфо

• Автор теми Автор теми Влад 1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 3K
Наталія Ш, а що у вас трапилось? Бо я новенький, і не знаю всієї історія.

Я теж боржник з 310 000 грн по МФО.
Сьогодні додав свій "щоденник"...

Навіщо ці мфо придумали, роздають направо наліво гроші, хоч би дивились платоспроможність людей, але їм пофіг))
Буває різне. Я наприклад брала, коли дійсно гроші потрібні були закрити деякі питання: тут або не вирішити це відразу взявши займ, або ще більше б проблем було б, які потім я фіг би розрулила

Буває різне. Я наприклад брала, коли дійсно гроші потрібні були закрити деякі питання: тут або не вирішити це відразу взявши займ, або ще більше б проблем було б, які потім я фіг би розрулила
Тут питання в тому, що вони дуже хитрі з цими відсотками.
Приведу приклад: взяла в Клік Кредіт, щоб до ладу привести питання з А Банком. Не прийшов ще термін першої плати я їм закриваю всю суму. Через те що на карточку було рівно заплатити їм, без комісії, прийшлось надсилати за реквізитами.
І от вони кажуть
Завтра прийде оплата, ми все зафіксували АЛЕ навіть в інших конторах, коли я закривала за реквізитами вони мені говорити чітко, закриваємо датою сплати, а навіть якщо датою надходження - всі відсотки анулюються за ці дня поки воно йшло.
Клік Кредіт сказав "ніфіга, завтра прийде, але 78 грн ви нам маєте доплатити". Тобто питання саме в такому

Вкладення

• IMG_1007.webp
    IMG_1007.webp
    74.6 Кб · Перегляди: 126
Брав 3600, погоджуватись?
на мою персональну думку так - по 957 грн раз в місяць це не так критично, а вони останнім часом чекають кілька місяців і продають колекторам, мені здається це не та сума, ще й поділена на 5 місяців,яка варта нервотрьопки з колекторами і можливо навіть з судами потім...
І давайте відверто, МФО - зло,безумовно.
Але з тих всіх десяток чи вже навіть сотень різних котонор-зла, ці,якщо не найадекватніші, то в ТОП-3 з адекватних точно входять

В мене наразі такі ж умови, але в кінці суми ще один нуль 🤦‍♀️ я б на Вашому місці підключала. І з одним кредитом буде легше- в процесі оплати.

В мене наразі такі ж умови, але в кінці суми ще один нуль 🤦‍♀️ я б на Вашому місці підключала. І з одним кредитом буде легше- в процесі оплати.
Поняв)

Якщо підходить ,то звичайно погоджуватись.
Поняв👌

Да вроде нормальные условия. Тем более по 950 грн в месяц совсем не накладно
Дякую😊

Вкладення

• IMG_1128.webp
    IMG_1128.webp
    112.9 Кб · Перегляди: 102

Вкладення

• IMG_1238.webp
    IMG_1238.webp
    97.6 Кб · Перегляди: 77
Назад