Олексій_93
Форумчанин
- Дописи
- 91
- Реакції
- 119
- Бали
- 33
Олексій_93 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Буває різне. Я наприклад брала, коли дійсно гроші потрібні були закрити деякі питання: тут або не вирішити це відразу взявши займ, або ще більше б проблем було б, які потім я фіг би розрулилаНавіщо ці мфо придумали, роздають направо наліво гроші, хоч би дивились платоспроможність людей, але їм пофіг))
Тут питання в тому, що вони дуже хитрі з цими відсотками.Буває різне. Я наприклад брала, коли дійсно гроші потрібні були закрити деякі питання: тут або не вирішити це відразу взявши займ, або ще більше б проблем було б, які потім я фіг би розрулила
краще не "боржник", а "позичальник"Я теж боржник
Сьогодні розповів все рідним, посміялись, сказали хай звонятьНаталія Ш, а що у вас трапилось? Бо я новенький, і не знаю всієї історія.
Я теж боржник з 310 000 грн по МФО.
Сьогодні додав свій "щоденник"...
Брав 3600, погоджуватись?Головне не брати ще кредити на пролонгації ,а то буде як більшості тут сума значно більша )
на мою персональну думку так - по 957 грн раз в місяць це не так критично, а вони останнім часом чекають кілька місяців і продають колекторам, мені здається це не та сума, ще й поділена на 5 місяців,яка варта нервотрьопки з колекторами і можливо навіть з судами потім...Брав 3600, погоджуватись?
Да вроде нормальные условия. Тем более по 950 грн в месяц совсем не накладноБрав 3600, погоджуватись?
Якщо підходить ,то звичайно погоджуватись.Брав 3600, погоджуватись?
Поняв)В мене наразі такі ж умови, але в кінці суми ще один нулья б на Вашому місці підключала. І з одним кредитом буде легше- в процесі оплати.
ПонявЯкщо підходить ,то звичайно погоджуватись.
ДякуюДа вроде нормальные условия. Тем более по 950 грн в месяц совсем не накладно
На сколько платежей? И когда примерно предложили?В мене наразі такі ж умови, але в кінці суми ще один нулья б на Вашому місці підключала. І з одним кредитом буде легше- в процесі оплати.
Десь через 40 днів після початку прострочення. На всю нараховану суму. На 6 платежівНа сколько платежей? И когда примерно предложили?
а яке тіло було?Десь через 40 днів після початку прострочення. На всю нараховану суму. На 6 платежів
25т. Там мабуть ще висить ця пропозиція. Я давно не дивилася. Бо там виходить більше двух тіл по оплатіа яке тіло було?
На 5 платежей через 10 дней предложилиНа сколько платежей? И когда примерно предложили?
Брал 7 предложения реструктуризации, что думаете?Да вроде нормальные условия. Тем более по 950 грн в месяц совсем не накладно
Я б почекав пропозиції за тіло, 4к переплати виходить в тебе.Брал 7 предложения реструктуризации, что думаете?
за тіло в алексів ніби як і немає такої можливостіЯ б почекав пропозиції за тіло, 4к переплати виходить в тебе.
Може й так, немаю , на щастя, в них позики.за тіло в алексів ніби як і немає такої можливості![]()
Панго спустя месяц тотального игнораза тіло в алексів ніби як і немає такої можливості![]()