Щоденник Мої проблеми з мфо

• Автор теми Автор теми Влад 1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 3K
Сьгодні добавлялась дівчина з одним підписником, в мене профіль заблокований, може ці падли пробивають друзів?
у мене так "стукали" в інстаграм не раз, нікого не додавала. а коли мфо закрила чомусь наміри дружити у незнайомців припинились.

А у вас взагалі знайшли когось?
ну деяких родичів знайшли (але я знаю як, бо це у відкритому доступі є, бо ГО зареєстрована на мене), їх прям тероризували, особливо маму, у неї колфільтр по десятків дзвінків на день блочив
ще номер дядька знайшли, якого і я не знала (я думаю тому, що в УБКІ був номер ще домашній старий за старою адресою, якого зараз не існує, а він живе за тою адресою)
і добрались до одногрупників (я закінчила немало років тому). я знаю, бо мені єдина з ким спілкуюсь повідомила, мабуть іншим теж дзвонили, але вони мені нічого не казали, бо у них і контактів моїх нема
так от одногрупниці набрали і сказали що я її поручителем зробила, назвали мої ПІБ і дату народження, її ПІБ і дату народження. але прикол, що її назвали ще дівочим прізвищем, тобто це десь інфу знайшли або у списках абітурієнтів або десь на старющих сторінках ВК
тобто уже добиратися почали до нетрів мого інформаційного сліду
якщо ще не зробили, то перевірте які у Вас номери в УБКІ зазначені і лишіть тільки той, на який кредити ці брали
ну і сумнівних у друзі би теж не додавала)

ну деяких родичів знайшли (але я знаю як, бо це у відкритому доступі є, бо ГО зареєстрована на мене), їх прям тероризували, особливо маму, у неї колфільтр по десятків дзвінків на день блочив
ще номер дядька знайшли, якого і я не знала (я думаю тому, що в УБКІ був номер ще домашній старий за старою адресою, якого зараз не існує, а він живе за тою адресою)
і добрались до одногрупників (я закінчила немало років тому). я знаю, бо мені єдина з ким спілкуюсь повідомила, мабуть іншим теж дзвонили, але вони мені нічого не казали, бо у них і контактів моїх нема
так от одногрупниці набрали і сказали що я її поручителем зробила, назвали мої ПІБ і дату народження, її ПІБ і дату народження. але прикол, що її назвали ще дівочим прізвищем, тобто це десь інфу знайшли або у списках абітурієнтів або десь на старющих сторінках ВК
якщо ще не зробили, то перевірте які у Вас номери в УБКІ зазначені і лишіть тільки той, на який кредити ці брали
В убкі видалив ще тиждень назад)
інша тепер добавляється
От падли хитрі

В убкі видалив ще тиждень назад)
інша тепер добавляється
От падли хитрі
Хоча в мене нема таких шо прям наярюють оточенно…

Останнє редагування:
Хоча в мене нема таких шо прям наярюють оточенно…
ну це Вам пощастило, бо мене то морально давило ще й як
така вже психіка. навіть якщо зараз чужі розмови з конторами/банками слухаю, де їх нагинають, то однаково аж тіпає від того, як вони говорять
ну + наскільки я зрозуміла у Вас то прострочення тільки в п'ятницю з'явились, а зараз вихідні, а у вихіднні мфо задовбувать бояться)

leriia,
ну це Вам пощастило, бо мене то морально давило ще й як
така вже психіка. навіть якщо зараз чужі розмови з конторами/банками слухаю, де їх нагинають, то однаково аж тіпає від того, як вони говорять
ну + наскільки я зрозуміла у Вас то прострочення тільки в п'ятницю з'явились, а зараз вихідні, а у вихіднні мфо задовбувать бояться)
а у вас давно прострочення?
А ви знаєте які контори у вас наярювали оточенню?

Останнє редагування модератором:
Це Ви про яаку МФО написали що так задавбували, і яке протермінування було

leriia,

а у вас давно прострочення?

А ви знаєте які контори у вас наярювали оточенню?
у мене місячні прострочення були, зараз закрила усе, щось з відсотками (кредит каса), щось тіло +маленький відсоток
я "лайтовий" форумчанин в плані мфо, влізла дико (ну тобто стрімко), але змогла швидко вилізти

я думаю 90 відсотків, що то був слон кредит
почалось все на протермінування десь тиждень
кредит касу я тоді заморозила відсотки, тож не мали
інші варіанти це кредит+
ну найбільш малоймовірний, що ізібанк
але впевнена все ж що то слони🐘💩

у мене місячні прострочення були, зараз закрила усе, щось з відсотками (кредит каса), щось тіло +маленький відсоток
я "лайтовий" форумчанин в плані мфо, влізла дико (ну тобто стрімко), але змогла швидко вилізти

я думаю 90 відсотків, що то був слон кредит
почалось все на протермінування десь тиждень
кредит касу я тоді заморозила відсотки, тож не мали
інші варіанти це кредит+
ну найбільш малоймовірний, що ізібанк
але впевнена все ж що то слони🐘💩
А скільки було мфо у вас?
Ну слонів я закрив))

Слони)

А скільки було мфо у вас?
ну загалом штук 20 (на УБКІ пише що у мене за останні 10 років 69 кредитів, але хто їх уже згадає), але я більшість закриала до цього без прострочень, мозги майже стали на місце і вирішила розпрощатися, тому з осені почала закриття, але не зовсім вийшло, бо полізла в перекредитування
і настав період "ср*ка-дупа", тобто коли розумію, що уже не зможу пролонгувати, (а це було на початку року) було кредит каса, кредит+, слон, майкредит, і кредит бокс (за мфо загальна сума за тілами 50к) і це б нічого якби по банкам обов'язкові не платежі не пішли б в прострочку (там тіло за всіма банками 170к, а обов'язкових на 7+к на місяць)
мфо наразі закрила з допомогою близьких і через те, що останні два місяці економила максимально і заробляла відповідно максимально

на форумі набагато більше "жостких" історій, у мене то лише банки лишились. але тому і на форумі лишаюсь і заходжу по кілька разів на день, бо: 1. нагадування, як було, щоб не влізти знов 2. натхнення на те, щоб закрити банки швидше, бо тут неймовірні історії людей, про яких, на жаль, не пишуть книги 3. тут комфортна спільнота здебільшого дуже схожих "попаяних" особистостей)))

Манівео і лімон все

Вкладення

• IMG_0934.webp
    IMG_0934.webp
    78.3 Кб · Перегляди: 47
а Вы их давно закрыли.Или это у Вас быстро получаеться закрывать свои долги?

все це типу закрив.....чи вийшов в протермінування?
Сегодня рассказал все на работе, сказали будут их нах слать и вообще не знают кто я такой и тут я не работаю, это больше всего меня парило)))

Назад
Угорі