Дід
Читач
- Дописи
- 59604
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139193
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ви щойно завели собі друга))Зате в мене киця класний )
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви щойно завели собі друга))Зате в мене киця класний )
![]()
Або притягує )))Може вона ще комарів відганяє ультразвуком
Главное, чтобы не клещей))Або притягує )))
Та да )))Главное, чтобы не клещей))
Ти не за "піськоструй" думай а йди працюйАбо притягує )))
Відпрацював ,можна відпочити ? Мекнути за здоровля Сенсея ,за чийсь юбілей ?))Ти не за "піськоструй" думай а йди працюй
ТребаВідпрацював ,можна відпочити ? Мекнути за здоровля Сенсея ,за чийсь юбілей ?))
Можешь ещё во вторник бухнуть, за моё здоровья))Відпрацював ,можна відпочити ? Мекнути за здоровля Сенсея ,за чийсь юбілей ?))
Запам'ятав ,записав .У вівторок і жахнемо іМожешь ещё во вторник бухнуть, за моё здоровья))
Дєвачка на годік повзраслєлаМожешь ещё во вторник бухнуть, за моё здоровья))
Ещё пока нет, во вторник повзрослею))Дєвачка на годік повзраслєла![]()
Добре що не в понеділокЕщё пока нет, во вторник повзрослею))
Неа, понедельник не люблю, взрослеть буду во вторник))Добре що не в понеділок
Правильно ,у вівторок - щоб був толок )))Неа, понедельник не люблю, взрослеть буду во вторник))
Та я не так за понеділок як за число... але то таке, ти замала по ходу абись це пам"ятатиНеа, понедельник не люблю, взрослеть буду во вторник))
І в мене на пролонгації дуже багато пішло…то була моя велика помилка, бо я не знала за існування цього форуму. Зараз створила ікселівську таблицю. Закриваю якесь МФО і виписую все що платила і переплачувала по ньому…Та да родичам побарабану зараз головне налагодити дохід а потім по трохи буду домовлятись
Дуже жалко що багато на пролонгації пішло фінансів
То було свято. Я вже й позабувала всі дати свят . Дати судів аби не забути.Та я не так за понеділок як за число... але то таке, ти замала по ходу абись це пам"ятати
Листочок і ручка... по старінкє))То було свято. Я вже й позабувала всі дати свят . Дати судів аби не забути.
На холодильнику прикріплений листочк,на якому записані назви сортів помідорів та огірків. Про суд нагадує VartaBotЛисточок і ручка... по старінкє))
І гамнітиком на холодильник.
То хто такий?На холодильнику прикріплений листочк,на якому записані назви сортів помідорів та огірків. Про суд нагадує VartaBot