Siasmertmfo
Форумчанин
- Дописи
- 418
- Реакції
- 482
- Бали
- 3725
Siasmertmfo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зупиніться брати нові кредити бо ви ніколи не вилізете з них! Колажі робили мені ще 2021 році смарт кредит і топ кредит начебто. Вже не памʼятаю точно. І як бачте я вже по трохи і забуваю. Бо час допоміг мені вилізти з цієї ями. Скажіть батькам самі, бо потім коли в спливе правда будуть злитись. За ці три роки я закрила майже всіх. Зараз ще майкредіт і клікредит. Почалась війна майкредіт запропонував з тіла 18 тисяч заплатити 8. Але на той час я таких грошей не мала, продали ЄАПБ. Ну і бізнес позика. Тіло 20 тисяч, повинна була повернути 39.980. Виплачено було 35.800. Грошей не було вже їм платити, я зупинилась. Теж на початку війни пропонували за 8 тисяч закрити. Але як грошей нема, то де їх взяти. Розраховую тільки на себе. Ніяких боргів!!! Зараз може і закрила б за такими умовами, але вже просять багато. Та і ну їх.Marta2222, там було тіло невелике, 1 чи 2 тисячі, + зробили знижку на відсотки, переплатила гривень 500
Siasmertmfo, о боже, а яка компанія це? Я про фото
Nani, та вже дзвонили. Хоча я відповідала їм, майже всім. Дзвонили батькам, сестрі, дідусю, зараз не беруть трубку. Всі на моєму боці, як казала мама "я краще повірю тобі ніж якомусь мужику".
Мій хлопець дзвонив мамі, просив не брати трубку і підтвердив про шахраїв. Я не впевнена що зможу сказати.
Колектори скоро заспокояться якщо їх ігнорувати всі будуть?
Та й планую максимально швидко закрити все.
Дід, я не впевнена що зможу так. Досі шукаю чарівну паличку, може десь кредитний ліміт відкрити щоб ці контори закрити, може десь гроші позичити. Нічого не знайшла.
Просто живу майбутнім, обрала курси які закінчити хочу, ремонт який зробимо з хлопцем, куди поїдемо. Рідним хочу купити подарунки, сподіваюсь це все забудеться.
Стара єврейська приказка "Дякую боже, що взяв грошима" )