Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это ужас... С 5 часов на нервах, уже извелась из за этих ypoдoв... Жить не хочется (...полтора часа
Не хвилюйтеся ви так.Якщо хочете з ними розмовляти,то говоріть з ними впевнено і не переживайте.Для чого псувати собі настрій і нерви?В мене сестра в приват банку брала і не заплатила.І нічого вони їй не зробили.Это ужас... С 5 часов на нервах, уже извелась из за этих ypoдoв... Жить не хочется (...полтора часа осталось (((
Не бійтесь, ніяких пролонгацій не робіть! Це гроші на вітер, Ви просто відтягуєте неминуче!!! А вони користуються Ввшим страхом!!!Это ужас... С 5 часов на нервах, уже извелась из за этих ypoдoв... Жить не хочется (...полтора часа осталось (((
romanQe, да, вы правы наверно.. даже спорить не буду... но пока так(очень нервничаю.. Написала сейчас на них письмо в нацфин... Но они хитрые, в кабинете даже не пишут общую сумму пролонгации сделанных.
Скажу больше. Как-то с годик назад был контактным лицом, и естественно как пошли просрочки звонки, угрозы..стремно было)) ведь это "бандиты, мфо, коллекторы".. пару раз передавал, что "чувак, ты в розыске, не выедешь за границу заплати чтобы отстали"... Н - наивный. Доверяй, но проверяй. Тогда форума не было, и приходилось копаться, читать..Теперь мы ролями поменялись и вспоминая себя ржу)) Проверяйте всю информацию, тем более когда она вылетает с тухлых, не знакомых уст, так еще оскорбляет, простите.romanQe, да, вы правы наверно.. даже спорить не буду... но пока так(очень нервничаю.. Написала сейчас на них письмо в нацфин... Но они хитрые, в кабинете даже не пишут общую сумму пролонгации сделанных.
От і я колись кожного разу завмирала, коли в батьків дзвонив телефон...зранку вставати не хотілось, думала "приб'ють" (((Розказала спочатку про одне МФО...мама почала шукати в неті інфоомацію і досі згадую, як вона розказувала мені "О, знайшла передачу, де дівчина взяла 22кредита, але навіть дивитись не хотіла, бо це вже просто жах" я тоді незнала що з собою робити, так як в мене було 23 мфо((( Потім псіханула і розказала все - це найкраще, що я зробила в цьому плані!!! Я все життя чула від мами, що я погана, а в цьому випадку отримала серйозну підтримку!!!Не бійтесь батьків, розкажіть і повірте все поміняється, як і що б там не було!!!
Я перепрошую,ви написали що у вас було 23 мфо,як ви вирішили з ними всі питання і проблеми,бо в мене 20,деякі просрочені вже,перебуваючи на форумі,вже трохи заспокоїлась,але все одно трохи хвилююсь,що і як буде далі?
Забила на них!!! "Було" не коректно написала...тобто вони і є. Взагалі на початку було 26, 3 з них закрила ще не знаючи про форум і наслідки. Нікого більше закривати не буду, один ультракеш мене мучить...але ще і за них думаю! А так переплатила і то забагато - хай тішаться і тим!!!Я перепрошую,ви написали що у вас було 23 мфо,як ви вирішили з ними всі питання і проблеми,бо в мене 20,деякі просрочені вже,перебуваючи на форумі,вже трохи заспокоїлась,але все одно трохи хвилююсь,що і як буде далі?
Забила на них!!! "Було" не коректно написала...тобто вони і є. Взагалі на початку було 26, 3 з них закрила ще не знаючи про форум і наслідки. Нікого більше закривати не буду, один ультракеш мене мучить...але ще і за них думаю! А так переплатила і то забагато - хай тішаться і тим!!!