Просрочка в СОС в 2025

• Автор теми Автор теми tarasini
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 4K
  • Теґи Теґи
    sos credit
Писала їм неоднаразово на електронну пошту з пропозицією за тіло, після прострочки більше 30 днів вони самі написали і запропонували закрити за тіло і розбити на частини. Мені підійшло я і закрила
А знайомим, родичам телефонували?

Мені взагалі вони не телефонували потім через місяця 3-4 запропонували за тіло + 500 грн закрити скористався нагодою та закрив

Мені взагалі вони не телефонували потім через місяця 3-4 запропонували за тіло + 500 грн закрити скористався нагодою та закрив
Мені дуже настирливий пацан попався, просто капець як задовбує..прошу реструктуризацію зробить, не хоче…

Мені дуже настирливий пацан попався, просто капець як задовбує..прошу реструктуризацію зробить, не хоче…
Морозьте. Захоче. Мені через пів року пропонували тіло, хоч по 100-200 грн вносити щомісяця😁

Таке прислали, не пам'ятаю чий номер в контактах вказував. Питання можуть справді щось зробити чи просто залякування?

Вкладення

• Screenshot_2025-07-02-00-01-17-376_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2025-07-02-00-01-17-376_org.telegram.messenger.webp
    141.2 Кб · Перегляди: 250
Таке прислали, не пам'ятаю чий номер в контактах вказував. Питання можуть справді щось зробити чи просто залякування?
Там в договорі є номери ,які Ви «ніби» вказували .В мене 10 ,де їх взяли хз ,але з них 9 дійсно не активних 😂Я написала ,що взагалі не давала ці номери ,а які давали то на момент оформлення кредиту вони були активні і що там надалі з ними не маю уявлення і ще дописала ,що Відповідно до Постанови НБУ №78, звернення до третіх осіб можливе лише у разі відсутності зв’язку зі мною протягом 30 днів та за наявності моєї згоди та згоди третіх осіб на таку взаємодію.Так як на звʼязку в месенджерах то чому Ви телефонуєте іншим ?
І на цьому ця тема була закрита з їхньої сторони і почав мені виписувати вже ,що мають право списувати с карти ,долучати колекторів і т.д .
В загальному хочуть від Вас «підтвердження» ,що вели компанію в оману 😂

Добрий вечір. Можете написать як домовлялись з СОС?? Вийшла на прсрочку, всієї сумми немає щоб платить, хочу попросить щоб розбили на частини..хтозна чи получитьсч
Я з ними домовилася, розбили тіло 7500грн на 4платежі, дати платежів я писала їм сама

Я от що розповім.
У моїй історії борг у сос кредит був доволі довгий час, однак запропонували тіло, а потім трохи меньше тіла так і закрив.

Тому це реально, однак ще й фактор вдачі також важливий тут.

я тільки вийшла на просрочки, сьогодні телефонували мені , я написала звернення що коштів немає

Але в мене борг 20000 тіло, трохи страшно, одним платежем не змогу загасити

Коли починають дзвонити оточенню?
скажіть, вам дзвонили оточенню? яка сума боргу? та якщо так то на який день?

скажіть, вам дзвонили оточенню? яка сума боргу? та якщо так то на який день?
оточенню не телефонували зовсім, писали листи на електронну пошту, я їм відповідала таким же чином, потім запропонували за тіло закрити і розбили на платежі, вже закрила. Не конфліктні вони

оточенню не телефонували зовсім, писали листи на електронну пошту, я їм відповідала таким же чином, потім запропонували за тіло закрити і розбили на платежі, вже закрила. Не конфліктні вони
Дуже дякую! Зрозуміла , намагаюсь зараз вибудувати стратегію по всім мір… Скажіть а чи були у вас є гроші та топ 1? Як себе поводять ? В цьому році вони наче досить тихі по коментарям людей с форуму

Дуже дякую! Зрозуміла , намагаюсь зараз вибудувати стратегію по всім мір… Скажіть а чи були у вас є гроші та топ 1? Як себе поводять ? В цьому році вони наче досить тихі по коментарям людей с форуму
Були і ті, і ті. Є гроші продали, і там я закрила вже не памʼятаю за скільки, але меньше тіла сто відсотків. По Топ-1 дуже надзвонювали при чому навіть тим, кого в контактах не вказувала, потім продали, за тіло не пропонували нічого, зараз в ЄАПБе, поки мовчать, один раз смс надіслали щоб закрила борг і все, але немає коштів поки

Були і ті, і ті. Є гроші продали, і там я закрила вже не памʼятаю за скільки, але меньше тіла сто відсотків. По Топ-1 дуже надзвонювали при чому навіть тим, кого в контактах не вказувала, потім продали, за тіло не пропонували нічого, зараз в ЄАПБе, поки мовчать, один раз смс надіслали щоб закрила борг і все, але немає коштів поки
а є гроші до продажі турбували оточення? та через скільки продають? бо проценти в них шалені… щодо топ 1 , то наче не звонили, скоро місяць просрочки, скажіть з якого дня +- вони починають звонити? бо я нікого не вказувала з контактів …

і дуже вам дякую за досвід!

а є гроші до продажі турбували оточення? та через скільки продають? бо проценти в них шалені… щодо топ 1 , то наче не звонили, скоро місяць просрочки, скажіть з якого дня +- вони починають звонити? бо я нікого не вказувала з контактів …

і дуже вам дякую за досвід!
Нажаль є цей досвід, намагаюсь також вигрібати з ями цієї. Є гроші дзвонили кумі, писали смс на вайбер і все, вона потім не брала трубку, бо сама ж така ж. Тому проблем не було, топ 1 почали турбувати десь через місяць прострочки, я написала жалобу в НБУ і вони перестали, але нічого путнього не. Пропонували для закриття

Сьогодні прийшло майже 1:1 як у вас) Скажіть, чи домовились ви з ними якось? Чи турбують оточення?

Вкладення

• IMG_7167.webp
    IMG_7167.webp
    125.7 Кб · Перегляди: 92
Сьогодні прийшло майже 1:1 як у вас) Скажіть, чи домовились ви з ними якось? Чи турбують оточення?
Звонят по номерам, которые указаны в договоре
Через месяца 3-4 ждите на почту/вайбер/тг предложения тела, через еще пару месяцев - акции только для вас, здесь и сегодня, 80/60/50% тела
Одни из легчайших, что вообще есть, но звонить будут

Назад
Угорі