Как сейчас ведёт себя sos, прострочка две недели,а нашли уже кучу родственников.

• Автор теми Автор теми Лілія
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 148
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лілія

Форумчанин
Дописи
267
Реакції
121
Бали
2625
Лілія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Трубку не берут,займов 10 шт. Среди них соси... Пара дней прострочки тело 3000 а родственников уже по девичей фамилии обзвонили,пока только рассказывают что у меня кредит,передайте чтобы с нами связалась,и каждому говорят что поручитель.

Трубку не берут,займов 10 шт. Среди них соси... Пара дней прострочки тело 3000 а родственников уже по девичей фамилии обзвонили,пока только рассказывают что у меня кредит,передайте чтобы с нами связалась,и каждому говорят что поручитель.
Еще на работу звонят и мне и родителям. И в ФБ рассылку делают что взяла кредит и не выплачиваю. У меня так было

так понятно, вы трубку не берете, они наяривают всем кого найдут.

Одни из самых дебильных шараг!! Они и МФО и калы!

Мені розсилку в однокласниках робили, обздвонили всіх кого могли,погрожували всім чим могли,зараз пропонують списання і реструктуризацію.

Мені розсилку в однокласниках робили, обздвонили всіх кого могли,погрожували всім чим могли,зараз пропонують списання і реструктуризацію.
А на якій прострочці вже пропонують, списання пені,хочуть тіло?

@yacukyulia,Так,винесли,що не хочеться ні їхнього списання,ні реструктуризації.Нехай собі залишать свою щедррість.

@yacukyulia,Так,винесли,що не хочеться ні їхнього списання,ні реструктуризації.Нехай собі залишать свою щедррість.
Всіх родичів знайшли? Сусіди? А родичі що йдуть з ними на контакт,не посилають їх по далі?

yacukyulia, От просто ніяк не можу зрозуміти тактику їхньої роботи:спочатку винесуть мозок всім і всюди ,а тоді пропонують реструктуризацію і списання.Але чомусь вже не хочеться їм нічого платити.От чисто принципово.

yacukyulia, В нас деякі рідні ведуть з ними бесіди ,а потім нам мозок виносять гірше звонарів.

yacukyulia, От просто ніяк не можу зрозуміти тактику їхньої роботи:спочатку винесуть мозок всім і всюди ,а тоді пропонують реструктуризацію і списання.Але чомусь вже не хочеться їм нічого платити.От чисто принципово.

yacukyulia, В нас деякі рідні ведуть з ними бесіди ,а потім нам мозок виносять гірше звонарів.
А які в них ,що вони творять? Хочеться знати до чого готуватись

yacukyulia, Я ж Вам писала ,що робили розсилку в однокласниках.Дзвонили рідним і знайомим.Одним словом готуйтеся до позору.Як я зробила висновок-головна фішка всіх чмошників опозорити боржника.

5 дней просрочки, а нашли всех друзей и знакомых , в вайпер им пишут

Доброго дня всім. У мене 25+ МФО. Одні із них соси звичайно. Просрочка лиш тиждень, спочатку лиш мені дзвонили перші пару днів, погрожують там групою ну як всі,дзвонили родичам і сьогодні вже на роботу дзвонились. Тіло 5000 вже нарахували 7700. Говорив їм не одноразово що пролонгації робити не збираюсь ні у вас ні десь ще. Вобщем я думаю ще тиждень почекати щоб більше % нарахували чи вже можна писати в нацком?

Доброго дня всім. У мене 25+ МФО. Одні із них соси звичайно. Просрочка лиш тиждень, спочатку лиш мені дзвонили перші пару днів, погрожують там групою ну як всі,дзвонили родичам і сьогодні вже на роботу дзвонились. Тіло 5000 вже нарахували 7700. Говорив їм не одноразово що пролонгації робити не збираюсь ні у вас ні десь ще. Вобщем я думаю ще тиждень почекати щоб більше % нарахували чи вже можна писати в нацком?
можна писать уже пока запрос сделают от соса % будет уже больше.

А скажите, договориться с ними нереально ?Думала позвонить, пообщаться, реструктуризацию хоть попросить?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу