Просрочка в СОС в 2025

• Автор теми Автор теми tarasini
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 4K
  • Теґи Теґи
    sos credit
Звонят по номерам, которые указаны в договоре
Через месяца 3-4 ждите на почту/вайбер/тг предложения тела, через еще пару месяцев - акции только для вас, здесь и сегодня, 80/60/50% тела
Одни из легчайших, что вообще есть, но звонить будут
спасибо! скажите письма по прописке шлют в первые два месяца? и кто вообще по вашему опыту за первые два месяца шлет письма по адресу? буду очень благодарна если поделитесь

спасибо! скажите письма по прописке шлют в первые два месяца? и кто вообще по вашему опыту за первые два месяца шлет письма по адресу? буду очень благодарна если поделитесь
Ну это инфа с форума, у меня SOS были аж в 2018 последний раз)

Сос спокійна шарага, трохи Вас позадовбує звінками, а родичів не трогали, хотя брав і просрочував у них не один раз, а останній раз брав ще в 23 році, то домовилися за тіло +1000, загалом за 5000 при просрочкі більше 4 місяців

Таке надсилали, я не придала значення
Мені дуже активно пише Сос кредит, просрочка до 10 днів але добвають знатно, сьогодні написали ось таке , хочуть відправити лист мені та на роботу… Роблять таке? Мені не сподівано панго вчора додому надіслав, без попередження, то я не встигла забрати і багато хто побачив… Не хотілось ще один такий лист

Вкладення

• 595F1E27-3F5B-4FB3-8855-D10E63A58111.webp
    595F1E27-3F5B-4FB3-8855-D10E63A58111.webp
    122.5 Кб · Перегляди: 43
Мені дуже активно пише Сос кредит, просрочка до 10 днів але добвають знатно, сьогодні написали ось таке , хочуть відправити лист мені та на роботу… Роблять таке? Мені не сподівано панго вчора додому надіслав, без попередження, то я не встигла забрати і багато хто побачив… Не хотілось ще один такий лист
теж цим лякали, по факту нікуди листи не відправляли. через пів року протермінування запропонували тіло, я попросила розділити на платежі, погодили.

теж цим лякали, по факту нікуди листи не відправляли. через пів року протермінування запропонували тіло, я попросила розділити на платежі, погодили.
дякую! велике тіло було? в мене максимум, аж 20.000…. тому і хвилююсь якось)

Я вчора їх закрила. В тому місяці була прострочка. Нікому не телефонували, нарахували тільки 250 грн штрафу.

Таке надсилали, я не придала значення
Скажіть будь ласка а сос надсилає листи по адресу? Чи бути до цього готовою? Бо погрожують це зробити, просрочка до місяця , тіло також 20.000 грн як у вас було

Скажіть будь ласка а сос надсилає листи по адресу? Чи бути до цього готовою? Бо погрожують це зробити, просрочка до місяця , тіло також 20.000 грн як у вас було
Ні, не надсилають, мені тільки селфі присилали лист на домашню адресу, сос спокійно домовилися

закривала за тіло (частинами). тіло 5к. кредит від осені 25 року. гарант лист надали, в убкі закрито. листів і т.д не надсилали

Назад
Угорі