Как сейчас ведёт себя sos, прострочка две недели,а нашли уже кучу родственников.

• Автор теми Автор теми Лілія
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 148
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Rina, трубки не беріть. Батькам якщо маєте можливість поставте блок на незнайомі номери

Это ужас... С 5 часов на нервах, уже извелась из за этих ypoдoв... Жить не хочется (...полтора часа осталось (((

Это ужас... С 5 часов на нервах, уже извелась из за этих ypoдoв... Жить не хочется (...полтора часа
Это ужас... С 5 часов на нервах, уже извелась из за этих ypoдoв... Жить не хочется (...полтора часа осталось (((
Не хвилюйтеся ви так.Якщо хочете з ними розмовляти,то говоріть з ними впевнено і не переживайте.Для чого псувати собі настрій і нерви?В мене сестра в приват банку брала і не заплатила.І нічого вони їй не зробили.

Не бійтесь, ніяких пролонгацій не робіть! Це гроші на вітер, Ви просто відтягуєте неминуче!!! А вони користуються Ввшим страхом!!!

Позвонил уже... Я попросила его выслать реальный договор с их печатью, ответил, что не будет этого делать, тратить чернила и тд... Могу зайти в личный кабинет и распечатать сама.. Подтвердил, что оплаты нет, значит он будет действовать как и обещал и бросил трубку

Иду блин, руки, ноги трясутся

Rina, идёт лесом через реку. Единственное, что они могут это языком трепать. Не нервничайте так. Хотя по своему опыту, и даже скорее ручаюсь за многих здесь, что первое время так же. Больше - меньше неважно, НО с каждым днём сами увидете, как это всё уже не воспринимается за чистую монету.

romanQe, да, вы правы наверно.. даже спорить не буду... но пока так(очень нервничаю.. Написала сейчас на них письмо в нацфин... Но они хитрые, в кабинете даже не пишут общую сумму пролонгации сделанных.

Rina, в електронній пошті пошукайте

romanQe, да, вы правы наверно.. даже спорить не буду... но пока так(очень нервничаю.. Написала сейчас на них письмо в нацфин... Но они хитрые, в кабинете даже не пишут общую сумму пролонгации сделанных.
Скажу больше. Как-то с годик назад был контактным лицом, и естественно как пошли просрочки звонки, угрозы..стремно было)) ведь это "бандиты, мфо, коллекторы".. пару раз передавал, что "чувак, ты в розыске, не выедешь за границу заплати чтобы отстали"... Н - наивный. Доверяй, но проверяй. Тогда форума не было, и приходилось копаться, читать..Теперь мы ролями поменялись и вспоминая себя ржу)) Проверяйте всю информацию, тем более когда она вылетает с тухлых, не знакомых уст, так еще оскорбляет, простите.
Всё идёт по плану!

• Подобається
Реакції: Rina
romanQe, спасибо еще раз за поддержку. Надо держаться, знаю.

Знать это хорошо... А на практике плохо получается((( со вчерашнего дня даже и не кушала, нервы одни...
пока тишина, ттт, а как дальше, не знаю...

Rina, я також з ними мала справу... Десь місяць терору... Вони перші з усіх вийшли на моїх батьків, але зрозумівши, що ті не будуть вирішувати мої проблеми, відчепились...
Обзвонювали контактних і всі номери, які тільки можна було знайти... Коли я почала хамити їм у відповідь, більш-менш відстоювати свою позицію- про мене забули і вже два місяці повної тиші...

От і я колись кожного разу завмирала, коли в батьків дзвонив телефон...зранку вставати не хотілось, думала "приб'ють" (((Розказала спочатку про одне МФО...мама почала шукати в неті інфоомацію і досі згадую, як вона розказувала мені "О, знайшла передачу, де дівчина взяла 22кредита, але навіть дивитись не хотіла, бо це вже просто жах" я тоді незнала що з собою робити, так як в мене було 23 мфо((( Потім псіханула і розказала все - це найкраще, що я зробила в цьому плані!!! Я все життя чула від мами, що я погана, а в цьому випадку отримала серйозну підтримку!!!Не бійтесь батьків, розкажіть і повірте все поміняється, як і що б там не було!!!

Я перепрошую,ви написали що у вас було 23 мфо,як ви вирішили з ними всі питання і проблеми,бо в мене 20,деякі просрочені вже,перебуваючи на форумі,вже трохи заспокоїлась,але все одно трохи хвилююсь,що і як буде далі?

Shanti, ви їх так і не закрили?

Deffka, ні, нехай ідуть лісом... Після того, як вони мені попсували нерви, розраховуватись з ними буду в останню чергу...

А може й взагалі не буду, ще подумаю над цим питанням...

Shanti, а в нацком на них писали?

Deffka, ні, якщо я напишу в нацком, це буде свідчити про те, що я підтвердила наявність договору з ними... Якщо вони подадуть до суду, це стане вагомим доказом в їхню користь...
Якось так мені пояснювали...

Я перепрошую,ви написали що у вас було 23 мфо,як ви вирішили з ними всі питання і проблеми,бо в мене 20,деякі просрочені вже,перебуваючи на форумі,вже трохи заспокоїлась,але все одно трохи хвилююсь,що і як буде далі?
Забила на них!!! "Було" не коректно написала...тобто вони і є. Взагалі на початку було 26, 3 з них закрила ще не знаючи про форум і наслідки. Нікого більше закривати не буду, один ультракеш мене мучить...але ще і за них думаю! А так переплатила і то забагато - хай тішаться і тим!!!

Забила на них!!! "Було" не коректно написала...тобто вони і є. Взагалі на початку було 26, 3 з них закрила ще не знаючи про форум і наслідки. Нікого більше закривати не буду, один ультракеш мене мучить...але ще і за них думаю! А так переплатила і то забагато - хай тішаться і тим!!!

оце ж і в мене так,4 закрила,більше не збираюсь,бо як порахувала скільки вже їм віддала,то думала що посивію. Але,напевно,якби не знайшла цей форум,то досі б трусилась,або чого вже й гірше...

Kristinadg, дівчата хто такі «Велфін»?мені сьогодні прийшло три листи по місцю прописки:кредит каса,кредит експрес,і велфін.

Tasia, КредитАп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі