Как сейчас ведёт себя sos, прострочка две недели,а нашли уже кучу родственников.

• Автор теми Автор теми Лілія
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 148
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А скажите, договориться с ними нереально ?Думала позвонить, пообщаться, реструктуризацию хоть попросить?
Я спілкувався сьогодні з двома їхніми операторами, то там не було з ким говорити. Можливо вам попаде нормальна людина, з якою можна буде говорити. Ну я пробував, лиш на своїх умовах плачу лиш тіло + перший % до просрочки так їм не канає. Якщо ні то ідуть на.. , ніяких пролонгації цим шакалам;)

Я закрыл их давно, нервов потрепали сильно. Но первое время при просрочки, потом вроде по памяти помню успокоились.

Andrii2692, спасибо... я им дохрена уже пролонгации делала, без просрочек вообще. Это первый раз так затянуло. Сейчас тупо нечем платить ((не знаю как выкарабкаться:boredom:

:beach::beach:
Andrii2692, спасибо... я им дохрена уже пролонгации делала, без просрочек вообще. Это первый раз так затянуло. Сейчас тупо нечем платить ((не знаю как выкарабкаться:boredom:
Я лист написав, то от чекаю відповідь, буде то дам знати:beach:

Відповідь від СОСІв на почту

ср, 20 февр. 2019 г. в 15:38, Support <[email protected]>:
Добрый день!

Согласно условий кредитного договора и политики нашей компании отсрочка оплаты долга и реструктуризация не предусмотрены. Во избежание непоправимых последствий рекомендуем Вам закрыть или пролонгировать кредит в течении 24 часов.

С уважением, SOS CREDIT

20.02.2019 15:32, Андрей Дейнега пишет:
Доброго дня!
На жаль після спілкування з вашими неадекватними операторами, я був
змушений написати лист в НацКомФін послуг. Чекаю по ньому відповіді.
Якщо будуть продовжені погрози в мою сторону, то я буду змушений написати
заяву в поліцію з наданням доказів у виді записів телефонних розмов. Дякую
за розуміння.

Ну я нікуди не поспішаю і почекаю відповіді від нацкому:)

І мене вже сьогодні атакують.Поки лише одну сестру знайшли і маму,бо я трупку не взяла.Щойно до речі взяла трупку.Говорила нармально,а воно те чм0 ричало як дебільне.Так що мені попалось гівно(((

І мене вже сьогодні атакують.Поки лише одну сестру знайшли і маму,бо я трупку не взяла.Щойно до речі взяла трупку.Говорила нармально,а воно те чм0 ричало як дебільне.Так що мені попалось гівно(((
А яка у вас прострочка?

А яка у вас прострочка?
В мене тиждень.Вже й звонив знов що в сільраду буде звонити.Тільки не знаю в яку.Хамло конкретне.Говорити взагалі нормально не вміє.Ще й сестрі сказав що якщо не оплачу то буде вона віддавати.Тіло 2тис.а вже нарахували 3800,пролонгацій не було

Вже й найшли тітку яка живе в Харкові.То пипець.Кажу що мошеніки,щоб трупку не брала,або посилала їх

Irish@, та там немає з ким говорити, мені вони майже не дзвонять після того як лист написав. Там крім цих хватає кому дзвонити.
Ну я морожусь восновному,бо і так коли іноді говорю з ними, то вони кидають трубку :)

Irish@, та там немає з ким говорити, мені вони майже не дзвонять після того як лист написав. Там крім цих хватає кому дзвонити.
Ну я морожусь восновному,бо і так коли іноді говорю з ними, то вони кидають трубку :)
Ще до мене сьогодні тітка позвонила і вони їй на вайбер скинули фото моє з паспортом і ипн

неделя просрочки, звонят хамят, в одноклассниках зделали знаменитым, чего еще ждать ? кто добился списания процентов или рефинанс ??

Irish@, ну а що вони ще можуть. Ну я думаю тітка нічого нового не побачила, не удивили так сказать;)

Уставший, поки ще нічого не списали мені, як рахували так і рахують в кабінеті у них на сайті, ну мені по**ю. Будуть гроші я їм сам подзвоню і скажу плачу тіло і все, нє то дзвоню другим, у мене ще крім вас 25+ хтось точно погодиться :to_keep_order:

От лиш написав тут, шлють просто спам

Вкладення

• 20C80D85-343E-4BFC-B1DE-94E7F3171ADB.webp
    20C80D85-343E-4BFC-B1DE-94E7F3171ADB.webp
    50.6 Кб · Перегляди: 82
Останнє редагування:
неделя просрочки, звонят хамят, в одноклассниках зделали знаменитым, чего еще ждать ? кто добился списания процентов или рефинанс ??
Я у далила всі странічки в однокласниках і фейсбуке, а от контакти неможу алея там була в 2013

Ці ушльопкі мені позвонили більш менш нормально говорили скалала що ось на днях заплачу а вони зразу всіх рідних обзвонили таке наговорили що у мене тепер по ходу рідних немає...

Ці ушльопкі мені позвонили більш менш нормально говорили скалала що ось на днях заплачу а вони зразу всіх рідних обзвонили таке наговорили що у мене тепер по ходу рідних немає...
скільки прострочка?

скільки прострочка?
10 днів. Говорила з ними гарно, культурно. Сказали батькам позвонять я відповіла коли я попрошу щоб тоді звонили. Натомість мамі скалали що я обматюкала їх , не вихована, на контакт не йду, приїде служба збирати борги. А сестрі що вона є поручителем і зобов'язана платить бо я непутяща шахрайка. Подружці що вона моя сестра. Короче звідки вони побрали номера????

ур*ди ще ті.Буду сьогодні в нацком писати.І про їхні погрози.

Чому вони з ними розмовляють,чому відповідають,моя мама завжди ви не туди попали, а друзів в мене можна сказать і ніколи небуло,

Звонили как-то, адрес узнать хотели. Упал на мороз, начал узнавать кто такие, что надо, на основании чего. Начал повторять, что бы скинула договор. В итоге про свой адрес так ничего и не сказал, а она скинула звонок. Ну и фиг с ней. Сейчас может и звонят, но я трубку не беру. А так, только запись, что я в розыске уже. В интернете инфы про меня вообще минимум, рабочий номер не оставлял, связи с родственниками тоже найти тяжело.

У меня было пол года прострочки... поначалу звонили, угрожали... к родственникам не звонили... а 1 февраля продали долг "Довіра та гарантія"... они только раз позвонили за месяц..

Сос самая звездонутая шарага, звонят людям абсолютно незнакомым, звонят всем кому попало, диктуют статьи, звонят представляются киевстаром и спрашивают про интернет, им говорят нет, уточняют адрес, типа для того чтобы по этому адресу не отправлять инспектора для установки модема, в соцсетях ищут всех по фамилии и пишут от имени этого человека, они уpoды ... слов нет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі