Е - гроши начали атаку

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 183
  • Перегляди Перегляди 20K
П
что-то делаете? письма или еще что? они предлагали за тело?
По глупости оплатил тело. Они в свою очередь сделали реструктуризацию и теперь хотят с меня ещё 17К. Ни копейки больше не дам. Писали письма,звонили соседям говоря им о том что я на их имя оформляю кредит. Бред несли.

Народ як думаєте. Є гроші можуть надати договір з пичатками чи ні. Дзвонили до мами і там втирали її що вона має сплатити. А вона їм поки не буде оригіналу договору то нічо платити не буду. Складали щоб я вислала запит на рахунок договору. Я вислала запит і сказали що як отримають запит тоді вишлють. Як думаєте вони вишлють.

Народ як думаєте. Є гроші можуть надати договір з пичатками чи ні. Дзвонили до мами і там втирали її що вона має сплатити. А вона їм поки не буде оригіналу договору то нічо платити не буду. Складали щоб я вислала запит на рахунок договору. Я вислала запит і сказали що як отримають запит тоді вишлють. Як думаєте вони вишлють.
А ей предложили выгодные условия ?

Думаю , что лучше не завираться , а рассказать все родным.
Это , конечно, сложно. Многие это проходили. Но так проще , чем потом они узнают от притрушенных полудурков по телефону либо вышлют договор. Не знаю.
Уж лучше горькая правда.

Это , конечно, сложно. Многие это проходили. Но так проще , чем потом они узнают от притрушенных полудурков по телефону либо вышлют договор. Не знаю.
Уж лучше горькая правда.
Я то розумію але з тіла 5тис. Платити 15тис. Якось то не нормально що навіть нема місяця прострочки. Там 18 пунктів вимоги які вони мені мають надати то тепер задумуюсь що вони мені вишлють Тай мама казала вишлють договір я піду до юристів а там будемо говорити. То цікаво просто чи пришлють і що пришлють. Писала по цьому зразку. Навіть відправила рекомендований з описом і врученням з кур'єрською доставкою.
И вы готовы выплачивать полную сумму ? Не вздумайте даже, нечего их кормить так сильно. Максимум пару сотен сверху тела им на валерьянку.
Звичайно ні. Максимум 7.5тис

Вкладення

Уж лучше горькая правда.
Насчёт звонков даже не знаю, настраивался на это ещё с первых дней просрочки. Считай по всем МФО просрочки около 2 месяц, и никому не единого звонка из моих родственников, только кредиткасса письма мне шлёт.

Я то розумію але з тіла 5тис. Платити 15тис. Якось то не нормально що навіть нема місяця прострочки. Там 18 пунктів вимоги які вони мені мають надати то тепер задумуюсь що вони мені вишлють Тай мама казала вишлють договір я піду до юристів а там будемо говорити. То цікаво просто чи пришлють і що пришлють. Писала по цьому зразку. Навіть відправила рекомендований з описом і врученням з кур'єрською доставкою.

Звичайно ні. Максимум 7.5тис
А это у вас одно МФО ? Если да, я бы вовсе забыл про него.

Ні в мене їх багацько аж 21штука.
І тіла починаються від 5тис. І до 12.5 тис. По всім прострочка
І що це означає?

Вкладення

• Screenshot_2020-01-29-09-31-56-546_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-01-29-09-31-56-546_com.android.mms.webp
    58.2 Кб · Перегляди: 112
Останнє редагування:
Помогла урядова? Мне премиум актив устроил позорище :(
А у меня эта тв@рь Юлия Николаевна отправила всем мой паспорт...написала на урядову,сделала скриншоты за распространение моей информации личной....поймала бы эту "юристку"безграмотную....ох бы я ей отправила...как можно поставить ее на место????

Назад
Угорі