Е гроши слишком много хотят денег

• Автор теми Автор теми shweps
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 5K
Як себе вели скільки вони у вас?
Боже не повірите як я з них ржу , були вони у мене десь 4 місяці продали до кредитпромінвест ті трішки позадовбували і продали до преміум актив у яких НБУ анулував ліцензію а ці продали до технофінанс і сьогодні прочитав що НБУ їх штрафанув аххахаха . У мене істерика вибачте )
Screenshot_2024-09-16-22-22-15-981_com.android.chrome.webp

Боже не повірите як я з них ржу , були вони у мене десь 4 місяці продали до кредитпромінвест ті трішки позадовбували і продали до преміум актив у яких НБУ анулував ліцензію а ці продали до технофінанс і сьогодні прочитав що НБУ їх штрафанув аххахаха . У мене істерика вибачте )
Screenshot_2024-09-16-22-22-15-981_com.android.chrome.jpg
Родичам телефонували промінвест?

Родичам телефонували промінвест?
У меня никому не звонили да и я ни разу не общался но форумчане частенько жалуются что их достал кредитпроминвест так что могут и позвонить кому как повезет

У меня никому не звонили да и я ни разу не общался но форумчане частенько жалуются что их достал кредитпроминвест так что могут и позвонить кому как повезет
Кредитпроминвест на днях предлагали закрыть за тело 11000,или за 15 на три месяца разбить по пять тыс.
Кредитпроминвест на днях предлагали закрыть за тело 11000,или за 15 на три месяца разбить по пять тыс.
ставят на автообзвон мой номер на десять вызовов подряд с разных номеров лайфцел

Screenshot_2024-09-16-22-22-15-981_com.android.chrome.jpg
Тобто, тим Технофінансам можно нічого не віддавати, раз вони навіть ліцензіі не мають?

Тобто, тим Технофінансам можно нічого не віддавати, раз вони навіть ліцензіі не мають?
Не зовсім так. Втрата ліцензії кредитором не означає, що перед ним відразу відсутні зобов'язання.

При цьому після втрати кредитори часто пропонують дуже лояльні умови.

Навіть і якщо техно позбавлять ліцензія борг нікуди не дінеться , просто буде більше часу ) я загалом за те щоб віддати всі борги та забути за них як про страшний сон , адже це наш косяк що влізли у це лайно! Знаєте як кажуть , як заліз на дерево так і злізаєш) щоправда спускатись завжди тяжче аніж підніматись !

Назад
Угорі