Е гроши слишком много хотят денег

• Автор теми Автор теми shweps
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 5K
Нагло врут) не имеют они права звонить третьим лицам, но звонят, если позвонят то тот кому позвонили имеет право подать жалобу в НБУ
могут! сегодня общалась с НБУ по поводу "БАЛОВСТВА"( прозвона, унижения,,,,,) МФО, у них до х,,,ра прав, у нас одни обязанности(((

Добрый день сегодня е гроши прислали смс о том что договор готовиться передаче факторинговой компании,что это означает,чего ожидать?

Добрый день сегодня е гроши прислали смс о том что договор готовиться передаче факторинговой компании,что это означает,чего ожидать?
Продадуть КредитПромІнвесту скоріш за все.

Пропозицію тіла від КредитПромІнвесту через 1.5-3 місяця в середньому.

Пропозицію тіла від КредитПромІнвесту через 1.5-3 місяця в середньому.
Ну значит ждём. С первых дней терроризировали меня автодозвоном каждые секунд 5-10 2 дня. Прям сходу терроризм от них. Утихомирил их одним из действий, а может даже 2 сразу (НБУ и бомбер на их 2 номера, которые на сайте у них). А то не фиг. Людьми нужно быть, а не долбо...

Ну значит ждём. С первых дней терроризировали меня автодозвоном каждые секунд 5-10 2 дня. Прям сходу терроризм от них. Утихомирил их одним из действий, а может даже 2 сразу (НБУ и бомбер на их 2 номера, которые на сайте у них). А то не фиг. Людьми нужно быть, а не долбо...
О и у меня был террор автодозвоном а сейчас пугают юристами чего от них ожидать дальше

Добрый день! Сегодня е гроши,прислали смс о том что передали договор факторинговой компании кредитпроминвесту, 47 дней просрочки, пролонгацию не делал,звонки игнорил через приложение труколер,и где-то через пол час кредитпроминвест прислал смс о том что я не решаю вопрос о погашении задолженности,и они будут готовить дело в суд,я так понял это было в спаме рассылке обычное смс.Что делать в этом случае? Сегодня было три звонка с лайфцел 063 255 ....,три разных номера с одинаковым началом, трубку не взял.

Добрый день! Сегодня е гроши,прислали смс о том что передали договор факторинговой компании кредитпроминвесту, 47 дней просрочки, пролонгацию не делал,звонки игнорил через приложение труколер,и где-то через пол час кредитпроминвест прислал смс о том что я не решаю вопрос о погашении задолженности,и они будут готовить дело в суд,я так понял это было в спаме рассылке обычное смс.Что делать в этом случае? Сегодня было три звонка с лайфцел 063 255 ....,три разных номера с одинаковым началом, трубку не взял.
Позавчора продали чоловіка теж їм, прийшла така сама смс,але ми самі вийшли на зв'язок,вчора пропонували 15000 тисяч, сьогодні 10000,тіло 9500)
Те саме, скоріше за все продать кредитпроінвесту, перестали намагатися гроші зняти з карти?

Рабство скасували у 19му сторіччі
Не скрізь...
пролонгацию не делал
Справжня пролонгація - це продовження дії договору і надання нового траншу кредиту. І робиться пролонгація до закінчення строку кредитування, а не після. А те, що манівеї називають пролонгацією, є банальним шахрайством в перемішку з вимаганням. Адже коли закінчується строк кредитування, кредитний договір помирає і реанімації не підлягає. Нарахування процентів припиняється. Живими залишаються невиконані обов'язки позичальника, якщо такі є. І тоді включається дія ч. 2 ст. 625 ЦКУ - 3% річних (на денних!) плюс інфляційні втрати за весь час невиконання зобов'язання після дати закінчення кредитування. Пролонгація по-манівеївськи - це бажання поставити боржника на квазібандитський "лічильник" руками самого позичальника, зробити з нього лoxа. Причому манівеї ставлять "на лічильника" заднім числом - з початку строку кредитування. А бандюки дають строк для повернення боргу і лише після того, як борг не повернутий в наданий строк, включають лічильник з наступного дня, а не заднім числом. Так що манівеї переплюнули кримінальні кола - діють ні законами, ні за поняттями...

Останнє редагування:
Позавчора продали чоловіка теж їм, прийшла така сама смс,але ми самі вийшли на зв'язок,вчора пропонували 15000 тисяч, сьогодні 10000,тіло 9500)

Те саме, скоріше за все продать кредитпроінвесту, перестали намагатися гроші зняти з карти?
Деньги не снимали потому как перевыпустил карту

У меня тело 9000 тыс,компания Е гроши,просрочка 9 дней хотят больше 19000,предлогали якобы остановить начисления процентов на семь дней если вчера бы внес 8000 тыс.чего вообще от них ожидать?
У мене вони теж були , дуже швидко продають по фактору та домовитись було особисто мені тяжко тому згоди і не дійшли , але є нюанс ! У них договори на 30 днів мають бути( як у мене , а договір мій свіжий) , а це означає що нарахування відсотків за межі цього строку незаконні . Можете оперувати такими аргументами в спорі , мені особисто вони перед продажем саме таку пропозицію і зробити . Проте я відмовився бо хотіли 56000 з тіла 12000 якось дохріна ) продали преміум актив а ті до технофінанс . Єдине що може вам загрожувати це продаж до ЄАПБ та їм подібних що люблять бігати по судах і то загрожувати тільки в нервовому плані , бо ті ж ЄАПБ зараз дуже активно програють суди завдяки кваліфікованій юридичній допомозі) тож не хвилюйтесь, гніть свою лінію тільки тіло, а далі час покаже)

У мене вони теж були , дуже швидко продають по фактору та домовитись було особисто мені тяжко тому згоди і не дійшли , але є нюанс ! У них договори на 30 днів мають бути( як у мене , а договір мій свіжий) , а це означає що нарахування відсотків за межі цього строку незаконні . Можете оперувати такими аргументами в спорі , мені особисто вони перед продажем саме таку пропозицію і зробити . Проте я відмовився бо хотіли 56000 з тіла 12000 якось дохріна ) продали преміум актив а ті до технофінанс . Єдине що може вам загрожувати це продаж до ЄАПБ та їм подібних що люблять бігати по судах і то загрожувати тільки в нервовому плані , бо ті ж ЄАПБ зараз дуже активно програють суди завдяки кваліфікованій юридичній допомозі) тож не хвилюйтесь, гніть свою лінію тільки тіло, а далі час покаже)
З яких пір є воші продають єапб? Я щось пропустив

Назад
Угорі