Скарга/Заява на BitCapital

ЯКби у вас був би борг вони б вам вже повідомили самі.
Думаю що повідомлять. Всю ніч неспала читала про дану організацію. Багато людей скаржаться що наних повісили неіснуючий борг і погрожують. Деякі писали що заплатили бо невитримували погрози. Я вже сама боюся.

Думаю що повідомлять. Всю ніч неспала читала про дану організацію. Багато людей скаржаться що наних повісили неіснуючий борг і погрожують. Деякі писали що заплатили бо невитримували погрози. Я вже сама боюся.
Ну так щоб не було раніше в них позик і повісили нову то не читав.

Я вже начиталася. Пишуть що беруть десь дані та оформляють і потім проходи 2-3 місяці і начинають вимагати кошти і навіть писали якими методами.

Я про таке десь читав.
Lina123, а кабінет в бітів в вас був створений?
Я не можу точно згадати. Но може колись і був. Бо я мала таку звичку реєструватися на всіх сайтах. От тепер боюся, бо читала як вони вибивають кошти.

Я не можу точно згадати. Но може колись і був. Бо я мала таку звичку реєструватися на всіх сайтах. От тепер боюся, бо читала як вони вибивають кошти.
Ну от це і відповідь на ваше питання, Блудник

Ну от це і відповідь на ваше питання, Блудник
Мені декілька днів назад телефонував який походу зек(я зрозуміла по розмові) з маминого номера і погрожував щоб я протягом години приготовили гроші, розмовляв російською. Запис розмови передала до кіберполіції. Через декілька днів мені вже телефонував чоловік що його залучено та його оточення до повернення майна

Мені декілька днів назад телефонував який походу зек(я зрозуміла по розмові) з маминого номера і погрожував щоб я протягом години приготовили гроші, розмовляв російською. Запис розмови передала до кіберполіції. Через декілька днів мені вже телефонував чоловік що його залучено та його оточення до повернення майна
То мабуть тільки початок:(

І що робити? Як вберегтися? У мене діти малі. Заяву ніхто неприймає. Відповідь одна. Це шахраї змініть номер телефону.

Ніхто нічим не хоче займатися. Я нерозумію як так можна.

До вас фізично ніхто не приїде. Лише телефонний терор.
Я вже кидаюся від любого дзвінка та смс.
Та як би мені телефонували. А це вже чую до людей телефонують що я в розшуку. І як вони находять моє оточення????

І що робити? Як вберегтися? У мене діти малі. Заяву ніхто неприймає. Відповідь одна. Це шахраї змініть номер телефону.

Ніхто нічим не хоче займатися. Я нерозумію як так можна.
Записуйте розмови і пишіть в прокуратуру на поліцію що відмовляються допомагати.

Підскажіть куда ще можна звернутися з записами розмов та цими повідомленнями що приходять людям?
Як би ж була користь від звернень. Я ж теж думала, що правоохоронні органи допоможуть. Да, да. Рука руку миє у цій грі під назвою БітКєпітал.

В поліцію, кіберполіцію та в прокуратуру на бездіяльність поліції.
Дякую. Добре що є люди які можуть хоч трохи но підримати. А то я вже другий день на таких нервах що кидаюся від любого шороху

Як би ж була користь від звернень. Я ж теж думала, що правоохоронні органи допоможуть. Да, да. Рука руку миє у цій грі під назвою БітКєпітал.
А Ви брали ту дебільну позику чи на Вас також повісили так званий Фантомний борг?

Немає нічого вже, але так, брала. Не хочу навіть згадувати те пекло, боже 🤯
І що було? Можете в двох словах написати.
Я читала всю ніч про дане товариство. Люди скаржаться що авдкривають знов ці кредити. Бо як читали те що я писала я небрала ніякого ередиту в них.

І що було? Можете в двох словах написати.
Я читала всю ніч про дане товариство. Люди скаржаться що авдкривають знов ці кредити. Бо як читали те що я писала я небрала ніякого ередиту в них.
Усе було: терор страшний мене та оточення, група у Вайбері, що я шахрайка, постійні смс, особисті повідомлення від менеджерів моїм знайомим, і тому подібне.
І то, я вважаю, що легко у мене це минуло, бо є гірші методи від них.

Усе було: терор страшний мене та оточення, група у Вайбері, що я шахрайка, постійні смс, особисті повідомлення від менеджерів моїм знайомим, і тому подібне.
І то, я вважаю, що легко у мене це минуло, бо є гірші методи від них.
Ви віддали позику? Чи минулося погрозами.

у мене тільки по телефонній книзі пройшлися з єдиним повідомленням та і не тільки по телефонній книзі.

Ви віддали позику? Чи минулося погрозами.
Я їм все нормально віддала, у день платежу. Але вони не зарахували оплату та не закрили позику. І почалась наша «весела» історія абʼюзу. Сказали, що та оплата буде їм як моральний ущерб, треба ще платити 🤯

Назад
Угорі