Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго дня. А звідки вони беруть номери? В мене 40+ днів просрочки і тільки погрожують що будуть турбувати оточення, з якого дня починають турбувати ?
Доброго дня. А звідки вони беруть номери? В мене 40+ днів просрочки і тільки погрожують що будуть турбувати оточення, з якого дня починають турбувати ?
точно не знаю які ж в них джерела номерів но точно знаю що інші кредитори точно їм надають такі дані ,коли завантажуєте додаток -автоматично надаєте доступ до своїх контактів
точно не знаю які ж в них джерела номерів но точно знаю що інші кредитори точно їм надають такі дані ,коли завантажуєте додаток -автоматично надаєте доступ до своїх контактів
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.