Скарга/Заява на BitCapital

Це лише слова
Ви нічого не писали і не робили щоб так казати
Якщо писатимуть усі то можна чогось добитися, як людина писала що і квберполвція сказала чим більше заяв тим краще

А ви писали особисто?
не сильно поняла какая у вас позиция. Но я скажу так что бэб сбу и т.д от них кормятся. Но чем больше заяв тем больше будет откатов а потом и вовсе могут сказать снизить обороты, что люди негодуют.
Закрыть не закроют но поставить рамки вполне смогут.

Бо форумчани писали, а дехто і голодування мав обявити. І НБУ писали в поліцію. І що? Як працювали так і працюють.
НБУ і поліція не допоможуть вони не резики.
І пер ніж читати спробуйте самі, а потім кажіть бо тут таких багато хто читає, потім каже, а потім я начитався і нічого не робив.
А потім, усі кажуть що нічого не працює. А я знайшла форумчанина який просить більше скарг подавати і що хоч хтось працює.

то може ви також за на пів ставки в них))

не сильно поняла какая у вас позиция. Но я скажу так что бэб сбу и т.д от них кормятся. Но чем больше заяв тем больше будет откатов а потом и вовсе могут сказать снизить обороты, что люди негодуют.
Закрыть не закроют но поставить рамки вполне смогут.
я про це і кажу
хай пишуть и дзвонять то таке усі так роблять
але відкривати на людей кредити це занадто

НБУ і поліція не допоможуть вони не резики.
Які ще нерезиденти, це українська контора з офісом в Дніпрі, яка регулярно на ворк.юа набирає працівників. І якраз, це справа НБУ і поліції, розплутати цей клубок і вийти на організаторів цього криптошахрайства.

то може ви також за на пів ставки в них))
Я бачу у вас всі хто вашу думку не поділяє їхні працівники. Якщо ви 2 набралися кредитів то може якраз ваша думка і дії неправильні? Ви тут бачу всих звинувачуєте в бездіяльності, може краще нічого не робити чим те що ви? У ваших проблемах винні тільки ви а не я. Манипулятор з вас хреновий.

Які ще нерезиденти, це українська контора з офісом в Дніпрі, яка регулярно на ворк.юа набирає працівників. І якраз, це справа НБУ і поліції, розплутати цей клубок і вийти на організаторів цього криптошахрайства.
В результате расследования главное не выйти на самих себя (с) 😁

Яка різниця що не офіційно в україні? Знайти місце розташування їх офісів справа 2-3 годин часу. Залітаєш в офіс, всі компи відбирають, всю інформацію знімають. Там стільки всього буде, що десятки справ можна буде завести на десятки людей.
На тих компах нічого не буде. Вони точно готові до обшуків

Я бачу у вас всі хто вашу думку не поділяє їхні працівники. Якщо ви 2 набралися кредитів то може якраз ваша думка і дії неправильні? Ви тут бачу всих звинувачуєте в бездіяльності, може краще нічого не робити чим те що ви? У ваших проблемах винні тільки ви а не я. Манипулятор з вас хреновий.
А хто вами маніпулює. Я просто кажу що якщо ви не писали звідки знати що це не працює. Не нервуйте так.

А кого набирають ?
Знаю що хтось в СБУ пише

А хто вами маніпулює. Я просто кажу що якщо ви не писали звідки знати що це не працює. Не нервуйте так
Ви манипулюєте не мною а своїм твердженням про те що Ви щось зробили хороше і це подіяло, тим самим впливаючі на думки оточуючих щоб робили те що хочете ви. А я, на відміну від Вас не стверджую що якісь дії можуть до чогось призвести оскільки їх наслідків не знаю. І так, всі заяви до органів та скарги до регулятора, з моменту відкриття шараги ні до чого не призвели, сарай як працював так і працює.

квберполвція сказала чим більше заяв тим краще
Нічого собі, це тільки на мене вони бикують за кількість однакових звернень на бітів і кріпсунів, що їх вимушують зі мною розмовляти на одну тему і робити вигляд роботи, повторюючи одну фразу "Ну ви ж зрозумійте, це ж шахраї...Ну ви зрозумійте скільки вас таких". А потім складають лапки і в мене терор тільки погіршується.
Але я сказала, що буду писати, поки мені будуть погрожувати розправою і задовбувати

Яка різниця що не офіційно в україні? Знайти місце розташування їх офісів справа 2-3 годин часу. Залітаєш в офіс, всі компи відбирають, всю інформацію знімають. Там стільки всього буде, що десятки справ можна буде завести на десятки людей.
Може я щось не так скажу, але навіщо 2-3 години шукати власний бек-офіс

Ви манипулюєте не мною а своїм твердженням про те що Ви щось зробили хороше і це подіяло, тим самим впливаючі на думки оточуючих щоб робили те що хочете ви. А я, на відміну від Вас не стверджую що якісь дії можуть до чогось призвести оскільки їх наслідків не знаю. І так, всі заяви до органів та скарги до регулятора, з моменту відкриття шараги ні до чого не призвели, сарай як працював так і працює.
Може їх так само задовбувати як і вони якщо не працюють закони? Їх методами дзвонити по сто раз в тг задовбувати
Я коли в них брала, а вони профукали так вони самі розмови припиняла

Може їх так само задовбувати як і вони якщо не працюють закони? Їх методами дзвонити по сто раз в тг задовбувати
Я коли в них брала, а вони профукали так вони самі розмови припиняла
Я не знаю як на них вплинути. Те що вони людям життя псують і ніхто в державі на них не впливає то вже зашквар якись. Revolut недавно зайшов на ринок, так сьогодні вже і нбу розвонявся і банкіри що вони незаконні.

Я не знаю як на них вплинути. Те що вони людям життя псують і ніхто в державі на них не впливає то вже зашквар якись. Revolut недавно зайшов на ринок, так сьогодні вже і нбу розвонявся і банкіри що вони незаконні.
А як вони їм свідоцтва видають? Чи не видають?

Писати до Нацбанку щодо цього біткапіталу немає юридичного сенсу, бо Нацбанк вам повідомить, що діяльність данної шараги не регулює і механізми відсутні, а щодо погроз, порадить звернутись до правоохоронців. І дійсно, ви можете написати до правоохоронців, або ж встановити хто регулює діяльність цього біткапіталу в Лондоні, і написати в Лондон (хоча б з гугл перекладачем на їх електронну пошту). Нацбанк же не має законодавчих механізмів та повноважень щодо регуляції подібних крипто-шарашок, тобто зробити нічого апріорі не може. Функцій, подібних правоохоронним він теж немає, і з погрозами, шантажами тощо, скерує до поліції, бо це їх повноваження займатися подібним. Якби порушення ваших прав стосувалися тих установ, які регулюються Нацбанком, або законодавчо підпадають під таке регулювання (але не оформили ліцензій тощо) - то це інша справа. Таким чином, писати є сенс лише в поліцію, звісно сформувавши доказову базу (скріни погроз, листування, телефони, соцмережі, телеграми, посилання на сайти тощо тощо), також регулятору в Лондон (з розрахунком що цій шарашці це насолить і вони трохи тиск попустять), а також загальні звернення, вимоги тощо до законотворців, аби вони скоріше взялися за регуляцію цієї ніші як такої, перевівши її в законне поле. Мабуть це все що можна законно зробити. Або перейти на їх же методи, встановити хто за цим всім стоїть, та влаштувати їм та їх сім"ям щось подібне на те що цей біткапітал робить. Ну і розкрутити всю цю історію з ними публічно, через соцмережі, ЗМІ тощо. Тобто якщо є час, ви можете зібрати всі їх безчинства, та шукати хто цьому може надати розголос на всю країну, аби хоч трохи змусити Державу в цьому напрямку хоч якийсь рух. Хто не встиг встрягти в той біткапітал, навіть не думайте лізти. Враховуючи відсутність будь-яких важелів впливу (регулювання), залишитесь з бандитськими 90-ми сам на сам, всі будуть розводити руками, посилаючись на відсутність механізмів, не зважаючи на будь-які фізіогномічні вам співчуття. Ну поліція ви самі знаєте як в таких випадках працює, від слова зовсім і ніяк. Будуть говорити що поки з вами нічого не сталося, то лише слова і т д, і ніхто не буде братись за пошук анонімів, коли у них на столах гори більш важливих справ (вбивства, пограбування, те, се, а зараз ТЦКшні тощо труди). Там де регулюється, там у вас хоч важелі тиснути є.

А як вони тоді здійснюють діяльність в Дніпрі?
Як, незаконно але успішно. Погляньтє що зараз на вулиці відбувається... ви ж самі писали що бачили і знаєте як беб працює, то чому ви дивуєтеся?

Назад
Угорі