Скарга/Заява на BitCapital

Всім привіт,бачу що багато хто має криптопозику в сервісі bitcapital багато хто навіть її не брав а вони всеодно дзвонять і погрожують.Тому пропоную всім разом не пожаліти 5 хвилин свого часу та написати заяву в СБУ для того щоб їх прикрили або принаймі припинили дзінки .
Електронні звернення від громадян приймаються на пошту [email protected].

У таких зверненнях, як і в будь-яких інших, має бути зазначено прізвище, ім’я, по-батькові, місце проживання громадянина, викладено суть питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Також заявник повинен підписати його (електронний цифровий підпис не вимагається), зазначити дату і вказати електронну адресу, на яку очікує отримати відповідь, чи інший спосіб зв’язку.
ПРИКЛАД-
*Потрібно додати фото підпису (може бути обрізаний скріншот з дії)
Доброї ночі. Можу я також подати заяву.
Сьогодні телефонував чоловік з іншого кінця України сказав що йому прийшло смс з моїм номером і що він повинен повернути майно замість мене. Ми проживаєм в зовсім різних областях України. Звернулася з цим у поліцію, відповіли що шахраї не видіться.

якщо чоловік розумний то зрозуміє ситуацію і пошле їх накуй, іншого способу проти них поки що немає
Так. Перед цим телефонували з номера моєї мами. Написала заяву в Кіберполіцію. Відповіли шахраї.
Біт капітал повісив на мене фантомний борг.

Все правильно они сказали
Но страдають всі за неіснуючого боргу Я небрала там ніякого кредиту. Я дізналася від незнайомих людей.

Так. Перед цим телефонували з номера моєї мами. Написала заяву в Кіберполіцію. Відповіли шахраї.
Біт капітал повісив на мене фантомний борг.

Но страдають всі за неіснуючого боргу Я небрала там ніякого кредиту. Я дізналася від незнайомих людей.
Доброго ранку. І раніше не брали і не зверталися ніколи до них?

Пишіть скаргу всі йому-@frolinka1982
Він має тг канал на 200.000 підписників (Джокер), він час від часу постить про шахраїв і має вплив на ЗМІ

Доброго ранку. І раніше не брали і не зверталися ніколи до них?
Та ні. Я вже і в поліцію зверталася і в кіберполіцію. Всі відповідають що це шахраї і нічого неможуть зробити. Що це фантомний борг.

Він має тг канал на 200.000 підписників (Джокер), він час від часу постить про шахраїв і має вплив на ЗМІ
Я вже боюся кудась заходити.

Ну якщо Джокеру буде цікаво, і з цього йому капне монетка, він може взятись, йому треба чітко розповісти що до чого)

То їх мабуть багато вже розвелося
Ну Звісно, так мовити, стратегічний хід, випустит в медіа людина, яка буде культурно вибивати бабки і прикривати його )

Всі хто не платить, або відмовляється, він щимить, за допомогою сц.слжб.

Ну Звісно, так мовити, стратегічний хід, випустит в медіа людина, яка буде культурно вибивати бабки і прикривати його )

Всі хто не платить, або відмовляється, він щимить, за допомогою сц.слжб.
Це просто жах що в країні відбувається...

Назад
Угорі