Скарга/Заява на BitCapital

Пишіть скаргу всі йому-@frolinka1982
Він має тг канал на 200.000 підписників (Джокер), він час від часу постить про шахраїв і має вплив на ЗМІ
Він раніше постив про це Олена соседка
В мене застусунку ніколи не було і кабінет заблокований
скоріш за все є гроші , вони співпрацюють з біт капітал .

Перегляньте хто подавав запит в убкі по КІ в дії або в убкі. Збирайте інфо всю і подавайте до поліції.
Я вже зверталася в поліцію і в Кіберполіцію. Сказали що це фантомний борг. Що це шахраї і не видіться. А проблема в тому що я дізналася від людини яка взагалі проживає на іншій тереторії України. Заяву не прийняли. Порадили змінити номер телефону

Я вже зверталася в поліцію і в Кіберполіцію. Сказали що це фантомний борг. Що це шахраї і не видіться. А проблема в тому що я дізналася від людини яка взагалі проживає на іншій тереторії України. Заяву не прийняли. Порадили змінити номер телефону
Щоб дізнатись хто ваші дані передав подивіться історію запиту кредитної історії в убкі

Щось не розумію, а на який номер телефону борг вам повісили? Які дані в кабінеті?
Та й зайдіть в особистий кабінет бітів подивіться що там пише

Він раніше постив про це Олена соседка

скоріш за все є гроші , вони співпрацюють з біт капітал .
А як доступ до тел. книги мають. Та взагалі відправляють смс поввдомлення людям які проживають на іншій тереторії України.

Ви про борг як дізналися? Якщо не приймають заяву то пишіть скаргу в прокуратуру на бездіяльність поліції.

А як доступ до тел. книги мають. Та взагалі відправляють смс поввдомлення людям які проживають на іншій тереторії України.
є різні ресурси, де є данні про всіх мешканців України, які колись користувались, монобанком,новою поштою тощо, там де потрібна авторизація цифрова !)

Щоб дізнатись хто ваші дані передав подивіться історію запиту кредитної історії в убкі

Та й зайдіть в особистий кабінет бітів подивіться що там пише
Та я навіть незнаю. Заходила по посиланю. Там якісь гаманці потрібно створювати. І якась валюта юсдт чи як правельно. Я навіть не зареєстрована там.

Та я навіть незнаю. Заходила по посиланю. Там якісь гаманці потрібно створювати. І якась валюта юсдт чи як правельно. Я навіть не зареєстрована там.
Так про борг ви звідки дізналися і як давно він у вас?

Щось не розумію, а на який номер телефону борг вам повісили? Які дані в кабінеті?
Мені вчора зателефонував чоловік з Одеси що його залучено та його родичів до повернення майна. В смс повідомлені мій номер телефону та посилання на сайт. Він скинув скрін. Я з Чернівців.

Мені вчора зателефонував чоловік з Одеси що його залучено та його родичів до повернення майна. В смс повідомлені мій номер телефону та посилання на сайт. Він скинув скрін. Я з Чернівців.
Ну вам же не телефонували що ви маєте борг?

Ну вам же не телефонували що ви маєте борг?
Ні. Дивні смс надходили но я їх видаляла

Шліть їх всих подалі та і все.
Дякую.

Так про борг ви звідки дізналися і як давно він у вас?
Від людини яка проживає на тереторії Одеси а я проживаю в Чернівцях.

Ні. Дивні смс надходили но я їх видаляла

Дякую.

Від людини яка проживає на тереторії Одеси а я проживаю в Чернівцях.
ЯКби у вас був би борг вони б вам вже повідомили самі.

Назад
Угорі