Катерина1234
Форумчанин
- Дописи
- 71
- Реакції
- 92
- Бали
- 158
Катерина1234 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі, друзі) Давно читаю форум та історії людей, які так само як і я, опинилися в складній ситуації. Перекредитування-це зло, я це запамʼятаю на все життя, тому що в свій час зробила дуже багато помилок і тепер вигрібаю(
Захотілось поділитися своєю історією з вами, я довго готувалася
Все почалося з пари мікрокредитів в середині 23-ого року, я була впевнена 100%, що для мене не буде складно їх вчасно закрити, але часи такі, що сталося зовсім не так. Перекредитація одна за однією і я розумію, що вже далі немає куди( а відсотки в цих помийок просто шалені), так назбиралося боргу 150000 тисяч. Читала форум і закривала одночасно, стало легше жити, коли зрозуміла, що є люди, які можуть зрозуміти навіть в такій ситуації
Отже, з початку 24-ого вирішила закривати все, тактика моя тупа, але назад нічого не повернеш, віддавала з усіма хотілками(
Закрила:
1) Avira
2)Топ 1
3)Кредит 7
4)Pango
5)Технофінанс
6)Селфі
7)Fin X
8)Slon
9)Alex
10)Money 4 You
11) Starfin
12)Просто кредит
13) Credi Send
14)First credit
15)Avans credit
16)Fin Bar
17) My credit
18)Швидко гроші
Тіла + відсотки були тисяч на 140000
Залишилося:
1)Треба кредит
2)Credit Plus
3) Каштан
4) Сан кредит
5)Лови лаве
6)Є гроші
7) Мікро кеш
8)Мані вео
9)На Все
10)Amigo 11)Тенго
12)Лимон
13)Містер Мані
14)Клік кредит
15) Смартівей
Загальна сума залишку боргу-41000 тисяча.
Моя ціль-це позбутися їх за 2 місяці, тепер вже маю таку можливість, все налагодилося, але я не маю більше сил, не можу взяти себе в руки, хочу постійно спати, вигорання( Як зібратися та закрити їх назавжди, просто немає натхнення, я не можу вже їм платити, хочу витрачати все на потреби родини, просто хочеться розбігтися головою об стіну, коли кожен раз потрібно з карти знову комусь переводити
Допоможіть порадою, як знайти в собі сил?
До речі, якщо порахувати всі пролонгації, я віддала вже тисяч під 300((
Захотілось поділитися своєю історією з вами, я довго готувалася
Все почалося з пари мікрокредитів в середині 23-ого року, я була впевнена 100%, що для мене не буде складно їх вчасно закрити, але часи такі, що сталося зовсім не так. Перекредитація одна за однією і я розумію, що вже далі немає куди( а відсотки в цих помийок просто шалені), так назбиралося боргу 150000 тисяч. Читала форум і закривала одночасно, стало легше жити, коли зрозуміла, що є люди, які можуть зрозуміти навіть в такій ситуації
Отже, з початку 24-ого вирішила закривати все, тактика моя тупа, але назад нічого не повернеш, віддавала з усіма хотілками(
Закрила:
1) Avira
2)Топ 1
3)Кредит 7
4)Pango
5)Технофінанс
6)Селфі
7)Fin X
8)Slon
9)Alex
10)Money 4 You
11) Starfin
12)Просто кредит
13) Credi Send
14)First credit
15)Avans credit
16)Fin Bar
17) My credit
18)Швидко гроші
Тіла + відсотки були тисяч на 140000
Залишилося:
1)Треба кредит
2)Credit Plus
3) Каштан
4) Сан кредит
5)Лови лаве
6)Є гроші
7) Мікро кеш
8)Мані вео
9)На Все
10)Amigo 11)Тенго
12)Лимон
13)Містер Мані
14)Клік кредит
15) Смартівей
Загальна сума залишку боргу-41000 тисяча.
Моя ціль-це позбутися їх за 2 місяці, тепер вже маю таку можливість, все налагодилося, але я не маю більше сил, не можу взяти себе в руки, хочу постійно спати, вигорання( Як зібратися та закрити їх назавжди, просто немає натхнення, я не можу вже їм платити, хочу витрачати все на потреби родини, просто хочеться розбігтися головою об стіну, коли кожен раз потрібно з карти знову комусь переводити
Допоможіть порадою, як знайти в собі сил?
До речі, якщо порахувати всі пролонгації, я віддала вже тисяч під 300((
Останнє редагування: