Щоденник Мої 34 МФО

• Автор теми Автор теми Катерина1234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 3K
Теж помітила за собою, що відчуваю провину якусь і іноді ненависть до себе, типу коли купую щось для себе, а могла б закрити ще хоч одне МФО, наче відмовляєш собі в усьому свого роду покарання. Мозок починає відмовляти, коли звʼязуєшся з шарагами. Але приємності дітям потрібно робити) Я ще ніколи не відпочивала з таким важким серцем, реально

Вкладення

• IMG_0219.webp
    IMG_0219.webp
    1.8 Mб · Перегляди: 51
Я так порахував ,зі світом МФО я познайомився 5 років тому,ніколи не було просрочок,так за ці роки я відсотків їм заплатив тільки приблизно 350000 грн,який же ********
Я вважаю це гарантією того, що більше не захочеться в це влазити, а якщо ще й підрахувати точну суму, то дах може поїхати. Я з вами в команді, теж без прострочень, але якою ціною

Доброї ночі, друзі) Давно читаю форум та історії людей, які так само як і я, опинилися в складній ситуації. Перекредитування-це зло, я це запамʼятаю на все життя, тому що в свій час зробила дуже багато помилок і тепер вигрібаю(
Захотілось поділитися своєю історією з вами, я довго готувалася😂
Все почалося з пари мікрокредитів в середині 23-ого року, я була впевнена 100%, що для мене не буде складно їх вчасно закрити, але часи такі, що сталося зовсім не так. Перекредитація одна за однією і я розумію, що вже далі немає куди( а відсотки в цих помийок просто шалені), так назбиралося боргу 150000 тисяч. Читала форум і закривала одночасно, стало легше жити, коли зрозуміла, що є люди, які можуть зрозуміти навіть в такій ситуації❤️
Отже, з початку 24-ого вирішила закривати все, тактика моя тупа, але назад нічого не повернеш, віддавала з усіма хотілками(
Закрила:
1) Avira
2)Топ 1
3)Кредит 7
4)Pango
5)Технофінанс
6)Селфі
7)Fin X
8)Slon
9)Alex
10)Money 4 You
11) Starfin
12)Просто кредит
13) Credi Send
14)First credit
15)Avans credit
16)Fin Bar
17) My credit
18)Швидко гроші
Тіла + відсотки були тисяч на 140000

Залишилося:
1)Треба кредит
2)Credit Plus
3) Каштан
4) Сан кредит
5)Лови лаве
6)Є гроші
7) Мікро кеш
8)Мані вео
9)На Все
10)Amigo 11)Тенго
12)Лимон
13)Містер Мані
14)Клік кредит
15) Смартівей
Загальна сума залишку боргу-41000 тисяча.
Моя ціль-це позбутися їх за 2 місяці, тепер вже маю таку можливість, все налагодилося, але я не маю більше сил, не можу взяти себе в руки, хочу постійно спати, вигорання( Як зібратися та закрити їх назавжди, просто немає натхнення, я не можу вже їм платити, хочу витрачати все на потреби родини, просто хочеться розбігтися головою об стіну, коли кожен раз потрібно з карти знову комусь переводити🥴
Допоможіть порадою, як знайти в собі сил?

До речі, якщо порахувати всі пролонгації, я віддала вже тисяч під 300((
Я свідомо пішла в прострочки в свій час….спочатку закрила пару мфо з їх хатєлкамі, за що десь шкодую, бо тоді б якби швидше пішла в пролонгації, то швидше б вийшла з цього *****. Пахала на двох роботах місяців 5, був 1 місяць що ще взяла додатковий проект. Но не в тому суть, тиждень живу вже без мфо, легше дихати стало. Мені напевно повезло, прострочених було десь 15-20 мфо так точно, вже і не памʼятаю. Але ці всі 15-20 мфо закрила за тіло, тіло +1000 максимум, крім КредитКаси і Бізнес Позики, там переплатила. Терору не було, можливо 3-4 мфо дзвонили батькам по 1-2 рази, ще 2 мфо листи за місцем реєстрації відправили. Я просто їх ігнорувала і трубки не брала, тільки коли розуміла, що зможу оплатити тіло. Навіть терору від Е Гроші і Кредипромінвесту не було, набрали раз маму і все, до знайомих і родичів/сусідів не добралися. Можливо через те, що я завжди акуратна була з соц мережами і телефонними книгами.

Найбільше про що зараз шкодую - це те що платила пролонгації, вони мене і загнали в цю жoпy. Стрес в свій час був дикий, і демотивація і вигорання і все на світі. Але все погане колись закінчується. Друзям позичені кошти віддала всі також, залишилось 10к на кредитній карті монобанку і батькам ще маю частину, яку позичила віддати, був в них прікол «та не віддавай», але все до копійки повертаю, їхні фінанси відкладені не мають страждати через мою тупість
Ці мфо - це пекло коли вліз, але з нього реально вибратися якщо йти в прострочки

Успіхів всім ❤️

Я свідомо пішла в прострочки в свій час….спочатку закрила пару мфо з їх хатєлкамі, за що десь шкодую, бо тоді б якби швидше пішла в пролонгації, то швидше б вийшла з цього *****. Пахала на двох роботах місяців 5, був 1 місяць що ще взяла додатковий проект. Но не в тому суть, тиждень живу вже без мфо, легше дихати стало. Мені напевно повезло, прострочених було десь 15-20 мфо так точно, вже і не памʼятаю. Але ці всі 15-20 мфо закрила за тіло, тіло +1000 максимум, крім КредитКаси і Бізнес Позики, там переплатила. Терору не було, можливо 3-4 мфо дзвонили батькам по 1-2 рази, ще 2 мфо листи за місцем реєстрації відправили. Я просто їх ігнорувала і трубки не брала, тільки коли розуміла, що зможу оплатити тіло. Навіть терору від Е Гроші і Кредипромінвесту не було, набрали раз маму і все, до знайомих і родичів/сусідів не добралися. Можливо через те, що я завжди акуратна була з соц мережами і телефонними книгами.

Найбільше про що зараз шкодую - це те що платила пролонгації, вони мене і загнали в цю жoпy. Стрес в свій час був дикий, і демотивація і вигорання і все на світі. Але все погане колись закінчується. Друзям позичені кошти віддала всі також, залишилось 10к на кредитній карті монобанку і батькам ще маю частину, яку позичила віддати, був в них прікол «та не віддавай», але все до копійки повертаю, їхні фінанси відкладені не мають страждати через мою тупість
Ці мфо - це пекло коли вліз, але з нього реально вибратися якщо йти в прострочки

Успіхів всім ❤️
Вітаю)

На щастя, це з %, я порахувала все, щоб точно знати, я найбільші віддала в першу чергу,
Ну то вам тяжко коли рахуєте збитки від тих потвор. Але судячи з термінів, то там набагато більше може бути, якщо десь перекредитовувались. Якщо відкрити договір Євоші, то за рік там переплачуш 54 000 відсотків з 10 000 під 1,45 якщо гарненько платити відсотки. Це лише один... якщо Взяти 200 000 тіла на рік то це мільйон по відсотках. Я сама заплуталась в цьому, тепер веду інший облік: закриття тіла всіх кредитів і окремо % що заплатила зверху. Це катастрофа. Тільки після закриття всіх можна буде порахувати збитки.

Ще не забудьте попросити щоб вас добавили в чорний список. Щоб не повератися туди. Бо ви вже Віп - тепер вони у вас мають брати гроші і платити вам % :dirol:
Але є і плюс - тепер можна заробляти у фінансову подушку ) судячи з математики заробляти навчились.

Успіхів всім ❤️
ви даєте надію, хоча не знаю яка була стартова сума, я ще від 100% просрочок не пішла. Важко мені з цим. Хоча ніби все просто - не плати і чекай

Останнє редагування:
Ну то вам тяжко коли рахуєте збитки від тих потвор. Але судячи з термінів, то там набагато більше може бути, якщо десь перекредитовувались. Якщо відкрити договір Євоші, то за рік там переплачуш 54 000 відсотків з 10 000 під 1,45 якщо гарненько платити відсотки. Це лише один... якщо Взяти 200 000 тіла на рік то це мільйон по відсотках. Я сама заплуталась в цьому, тепер веду інший облік: закриття тіла всіх кредитів і окремо % що заплатила зверху. Це катастрофа. Тільки після закриття всіх можна буде порахувати збитки.

Ще не забудьте попросити щоб вас добавили в чорний список. Щоб не повератися туди. Бо ви вже Віп - тепер вони у вас мають брати гроші і платити вам % :dirol:
Але є і плюс - тепер можна заробляти у фінансову подушку ) судячи з математики заробляти навчились.

ви даєте надію, хоча не знаю яка була стартова сума, я ще від 100% просрочок не пішла. Важко мені з цим. Хоча ніби все просто - не плати і чекай
Не рахувала суму тіл. Але маю список закритих мфо, сумарно в мене їх було 33, не в один період, але ті чиїми послугами користувалася. Були кредити і по 4-8к грн, і по 10-20к грн….одним словом набралася як дурна, а все через страх і не розуміння системи роботи мфо коли йдеш в прострочку. Було стидно, що сімʼя дізнається, друзі і робила дурнуваті пролонгації цим ще більше себе закопуючи. Робота з нестабільним заробітком і вічно надіялася, що наступний місяць буде успішніший і я зможу закрити/закопати цю таємницю від найближчих, але коли почала розглядати найгірші сценарії свого потенційного заробітку, набралася сміливості йти в прострочки, бо в них нічого страшного нема, крім поганої кредитної історії оп

прострочки - це не страшно
Дзвінки в блок і мати спокій, збирати ні тіла
І так 90% мфо з часом пропонує закриття за тіло
В кожної мфо є свої закономірності, коли пропонують тіло, за яких умов, якщо вивчити цю інформацію легше розраховувати кошти на погашення, бо ж чітке розуміння «так треба заплатити цим, бо можуть продати далі і я вже не закрию за тіло» і тд

Теж помітила за собою, що відчуваю провину якусь і іноді ненависть до себе, типу коли купую щось для себе, а могла б закрити ще хоч одне МФО, наче відмовляєш собі в усьому свого роду покарання. Мозок починає відмовляти, коли звʼязуєшся з шарагами
з початку страх шалений, провина, після розмов, і пішла гроши шукати((( а потім легше,,,,ну, дзвоне хтось, пише... терпіння нам всим!

Вітаю, друзі) Сьогодні отримала трохи грошей на карту, сестер зароблених і не витрачаю на себе, а закрила Треба кредит та На Все, мінус два🐸🐸 Залишилось 13 штук
До речі, сьогодні дзвонили Мікро Кеш, з тіла 2500 я вже сплатила 6000 ( пролонгаціями), вони хочуть ще 5000, але подзвонила сьогодні дівчина і сказала, що спише відсотки та можу закрити за тіло, дуже не очікувано, напевно завтра так і зроблю, а що тягнути🫠

Вітаю, друзі) Сьогодні отримала трохи грошей на карту, сестер зароблених і не витрачаю на себе, а закрила Треба кредит та На Все, мінус два🐸🐸 Залишилось 13 штук
До речі, сьогодні дзвонили Мікро Кеш, з тіла 2500 я вже сплатила 6000 ( пролонгаціями), вони хочуть ще 5000, але подзвонила сьогодні дівчина і сказала, що спише відсотки та можу закрити за тіло, дуже не очікувано, напевно завтра так і зроблю, а що тягнути🫠
Якщо ви вважаєте що 8500 з 2500 то є нормально, закривайте)

Звʼязуватися з цими шарагами-це вже не нормально,буде мені покарання і урок на все життя, щоб не була дурою!
У мене занадто багато цих муднів, стартова сума була 320 000. Я почала з пролонгацій десь на 100 000 і паралельно ще перекредитвування, сподівалася що вистачить грошей, що встигну підзаробити і таки пролонгувати (на щастя не вистачило). Все ж добре що почала шукати інфу. Цей форум, юридичні канали. Всі кажуть що лоХгації - це шлях в кредите рабство.

Мені шкода вас, але я щиро радію з вами, що ви вже на фініші. Скоро буде фініш. Але тепер мабуть що психолог треба або техніки по прийняттю і пробаченню себе. Не варто себе корити, бо тут є і воронка маркетингова - капкан який ловить нас, коли треба закривати кредит і приходять "потрібні" смс і реклама Клієнт попадає в базу і ця система вмикає свої коліщатка.

Якщо почитати форум, тут багато не дурних людей. Інколи дивуюсь, ну добре я (лінивий дурбелик була) а чому вони... Мені ще на початку "шляху" попадалось відео про МФО з інфою про прозвони за просрочення. А я ж була певна, що не попаду на просрочення, що встигну закрити все, поки не повелася на пролонгації.
Та й таке...

У мене занадто багато цих муднів, стартова сума була 320 000. Я почала з пролонгацій десь на 100 000 і паралельно ще перекредитвування, сподівалася що вистачить грошей, що встигну підзаробити і таки пролонгувати (на щастя не вистачило). Все ж добре що почала шукати інфу. Цей форум, юридичні канали. Всі кажуть що лоХгації - це шлях в кредите рабство.

Мені шкода вас, але я щиро радію з вами, що ви вже на фініші. Скоро буде фініш. Але тепер мабуть що психолог треба або техніки по прийняттю і пробаченню себе. Не варто себе корити, бо тут є і воронка маркетингова - капкан який ловить нас, коли треба закривати кредит і приходять "потрібні" смс і реклама Клієнт попадає в базу і ця система вмикає свої коліщатка.

Якщо почитати форум, тут багато не дурних людей. Інколи дивуюсь, ну добре я (лінивий дурбелик була) а чому вони... Мені ще на початку "шляху" попадалось відео про МФО з інфою про прозвони за просрочення. А я ж була певна, що не попаду на просрочення, що встигну закрити все, поки не повелася на пролонгації.
Та й таке...
Да да точно. Реклама. Теж сміялася іноді бачивши деякі витвори про Тараса за рекламою мфо. Не уявляла що буду на повному дні.

За психолога теж іноді думаю тому що інколи накриває так що дуже важко. І куриш себе за це. До фінішу мені пока далеко але буду боротись

Да да точно. Реклама. Теж сміялася іноді бачивши деякі витвори про Тараса за рекламою мфо. Не уявляла що буду на повному дні.

За психолога теж іноді думаю тому що інколи накриває так що дуже важко. І куриш себе за це. До фінішу мені пока далеко але буду боротись
Психолог -це просто вільні вуха за гроші, це не професія взагалі, ніколи не довіряла такому роду діяльності. Якщо є гроші на психолога- краще витратити їх на шопінг 🛍️ і одразу стане тепло на душі) А якщо ситуація вже не дає вам нормально житті ви відчуваєте якісь симптоми з якими не можете впоратись- це тільки до психіатра. Це і все таки лікар зі справжнім дипломом, а не купленим в сувенірному магазині. Мені психіатр допоміг

Але в більшості, якщо ви готові, лікування медикаментозне

Закрила Micro Cash, мінус 1. Дуже хочу наступними-є гроші, вони прям око муляють мені
Залишилися:
1) Credit Plus
2) Каштан
3) Сан кредит
4) Лови лаве
5) Є Гроші
6) Мані вео
7) Аміго
8) Тенго
9) Лимон
10)Містер Мані
11) Клік
12) Смартівей

Якщо ви вважаєте що 8500 з 2500 то є нормально, закривайте)
МаніФою сьогодні теж запропонували за 8 закрити 2 тіла.Правда там просрочки ,через місяць,три роки.Навіть не знаю чи це нормально?

Назад
Угорі