Щоденник Початок аду: 15 МФО

• Автор теми Автор теми SvetikB
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 5K
Старфін якісь взагалі злякані, пишуть і залякують. Не виключено, що вони можуть таке робити.
Старфін нікому не дзвонять. Лякають вас і через місяць за тіло пропонують. Це одна з найлайтовіших мфо. Але продають також швидко.

Старфін нікому не дзвонять. Лякають вас і через місяць за тіло пропонують. Це одна з найлайтовіших мфо. Але продають також швидко.
Тоді буду чекати, просрочку ще не місяць.
Про Лоан щось знаєте, бо дуже мало інформації про них

10.11.2025
Доповню з новенького.
- Май Кредит - розбив 1,5 тіла на 7 частин. Мене влаштовує, чекаю гроші і буду підключати. Прострочення - місяць.
- Аміго, Панго - зупинили нарахування, списали штрафи, поділили тіло і відсотки на 12 платежів кожні 15 днів. Мене влаштовує. Прострочення - 28 днів.
- Мелоан, Тенго - спробую через 5 днів звернутися по тому ж питанню (так оператор написала).
Проценти зверху не прям заоблачні, ще й розбивають на багато платежів, в моєму випадку дочекатися тіла, де ж я стільки грошей зразу візьму? 🤷🏼‍♀️ і вони не одні. Тому думаю по комусь як є можливість поділити і з більш нормальними умовами, то буду так робити. Ну а та решта, що не хоче, відкладається до кращих часів)

Хтось подзвонив на мою роботу. Представився Європейським Факторингом, ще й імʼя назвав, сказав що маю 500 тисяч кредиту. І додзвонилися конкретно в бухгалтерію. А бухгалтерія уже на весь офіс рознесла і тепер от я така погана в боргах. Я в шоці, довели до сліз. Хто це може бути? Знати б та скаргу написати в Нацбанк.
Забийте на бухгалтерію і на всіх інших.В мене в бухгалтерії на колишній вже роботі одна співробітниця хотіла купити сонячні панелі.Звісно попала на афериста,кинув її на 10000 доларів.Так що думаю ви в кращому положенні.На роботі потриндять і забудуть.Появиться інших об'єкт для обговорення.Повірте,сама колись працювала гол.бухгалтером😘

Забийте на бухгалтерію і на всіх інших.В мене в бухгалтерії на колишній вже роботі одна співробітниця хотіла купити сонячні панелі.Звісно попала на афериста,кинув її на 10000 доларів.Так що думаю ви в кращому положенні.На роботі потриндять і забудуть.Появиться інших об'єкт для обговорення.Повірте,сама колись працювала гол.бухгалтером😘
Дякую за підтримку) Та аби більше не дзвонили, щоб забули))) І то замість того, щоб послати, вони ходять по офісу і розказують, як я могла так в борги залізти. Чоловік каже - вали все на мене, що мене зустріла, того так і сталось))))

Дякую за підтримку) Та аби більше не дзвонили, щоб забули))) І то замість того, щоб послати, вони ходять по офісу і розказують, як я могла так в борги залізти. Чоловік каже - вали все на мене, що мене зустріла, того так і сталось))))
В ***** нехай ідуть. Чоловік молодець:)

13.11.2025
Слони 🙄
Якісь вперті. Виписують мені в телеграм, Вайбер. Один і той самий менеджер Олександр. Просрочка 31 день. Тіло 20000, нарахували 55000 вже і рішили мені по блату акцію устроїти за 25000 на дві частини - сьогодні і через тиждень. Пишу можу тіло плюс невеликий відсоток на частини. Ні і все. Пишу ставлю вашу компанію на паузу, він псіханув, сказав щоб я швидше відповідала, бо в нього роботи багато (ніби я їх чіпала 🤷🏼‍♀️) і якщо на паузу значить всі акції мені анульовано. Я побажала йому гарного дня і на тому закінчили.
І що ще цікаво, через хвилин 10 мені сказали з роботи, що знову дзвонив той самий з непонятноі контори, що кошмарить бухгалтерію. Каже все те саме. Цікаве співпадіння 🤔 По ходу Олександр так образився.

13.11.2025
Кредит Плюс
Ой щось боюсь за цей борг найбільше. Бо він найбільший. За 15 днів прострочення така величезна сума. Уже пропонували реструктуризацію майже не всю суму по 15000, але це точно не для мене. Читала, що ніби через 3-4 місяці ідуть на тіло, але ж сума велика, чи не схочуть все через суд? Сиджу і себе накручую щось.

Вкладення

• IMG_3486.webp
    IMG_3486.webp
    78.9 Кб · Перегляди: 56
13.11.2025
Кредит Плюс
Ой щось боюсь за цей борг найбільше. Бо він найбільший. За 15 днів прострочення така величезна сума. Уже пропонували реструктуризацію майже не всю суму по 15000, але це точно не для мене. Читала, що ніби через 3-4 місяці ідуть на тіло, але ж сума велика, чи не схочуть все через суд? Сиджу і себе накручую щось.
Краще взагали не заходити туди, ну якщо и подадуть в суд то нічого страшного немає, але вони самі в суд не подають це ж типу шкодить іх репутації

14.11.2025
Лоан +
Тільки про них шукала більше інфо по форуму, як самі обʼявились. Просрочка 34 дні. Писала раніше листи, на що вони мені відповідали, що забудьте.
Тут написала мені менеджер Наталія дуже ввічлива і перші слова її були: будь ласка тільки не блокуйте. На сьогодні тіло 9000+5700 відсотки=14700. Запропонували за 11700 на два платежі. Написала що мені забагато, з торгувались на 10700 на 4 місяці по 2675. Мене влаштувало. З понеділка пришлють гарантійку)

17.11.2025
Старфін.
Це все лякалки? Чи все-таки щось десь відсилають? Вони в спілкуванні геть не привітні. Залякують і вимагають. Домовитись не виходить.

Вкладення

• IMG_3559.webp
    IMG_3559.webp
    95.1 Кб · Перегляди: 57
17.11.2025
Старфін.
Це все лякалки? Чи все-таки щось десь відсилають? Вони в спілкуванні геть не привітні. Залякують і вимагають. Домовитись не виходить.
Та обычные пугалки, ну могут листа отправить. Так лист вам предназначен, никто его смотреть не может, с ними общаться нету смысла.

18.11.2025
Старфін.
17 днів прострочення. Куча дзвінків, куча лякалок. І сьогодні пропонують за тіло, а грошей немає 🤷🏼‍♀️
Підкажіть скільки ще можуть пропонувати? Можу поки на них забити?

03.12.2025
Ситуація на сьогодні по МФО
- Старфін.
Місяць прострочення. Домовились за тіло 13000 на протязі місяця частинами - кожні два тижні. Гарантійку нададуть через пару днів.
- Тенго, Мелоан, Аміго, Панго - по всім цим реструктуризація на пів року з оплатою кожні два тижні. Це тіло і пару тисяч зверху.
- Лоан - тіло 9000+2700 зверху поділили на 4 місяці;
- Слон - дуже важкі і притрушені. Домовитись не виходить, залякують, давлять, на роботу дзвонять, наговарюють всяку фігню за мене і кажуть неправдиву інформацію (думаю вони, бо інші ніби адекватні всі з тих, що маю). Найменше що пропонували тіло 20000 і 3000 зверху одним платежем. Нічого не ділять, відправляю їх на наступний рік, буду гроші збирати на тіло.
- Кредит Плюс - величезний борг із 47000 нараховано 106000!!!!😲 Підуть в наступний рік, ігнор. Надіюсь в суд не подадуть.
- Смарті теж почекають, геть тихі.
- Май кредит - за тіло пропонують або реструктуризація на 7 платежів більша сума. Чекаю може на більше розібʼють. Геть тихі, боюсь щоб тихо і не продали, ніби довго не тримають читала тут.
Чоловікові кредити поки не чіпаємо, та й йому все рівно на них геть, каже я б зовсім не платив їм, пішли нафіг. Але до них доберемось поступово)))

Тенго, Мелоан, Аміго, Панго - по всім цим реструктуризація на пів року з оплатою кожні два тижні. Це тіло і пару тисяч зверху.
Подскажите, как договорились с ними о реструктуризации?

Подскажите, как договорились с ними о реструктуризации?
У мене було біля місяця просрочок, протерміновано два платежі і 2000 штрафів зверху. Зайшла через кабінет у підтримку Телеграм і написала, що маю велике фінансове навантаження, маю кредити по всіх ваших компаніях, прошу піти на поступки, зменшити суму кредиту і дозволити сплатити частинами. Спочатку у них іде стандартна відписка, що сплатіть і зайдіть в графік, але треба стояти на своєму. І вони погодились. І так по всім їхнім конторам по черзі зробила.
Вони списали штрафи (десь 80%) а решту суми поділили на 12 платежів кожні два тижні.

12.12.2025
І знову Старфін🤷🏼‍♀
Писала вище, що ми домовились з ними частинами тіла на протязі місяця. Чекала гарантійний лист і не дочекалася. Тепер виписують знову і лякають судом. Плюс кажуть, що 90% практик показують, що їх компанія виграє. І гарантійний лист вони мені не зобовʼязані надавати. Ну дивні якісь 🤷🏼‍♀️
Буду збирати на тіло, може в кінці місяця ще за тіло запропонують.
І чи можна сплачувати в кабінеті без гарантійного, коли там написано - сплатіть від 13000 (це тіло мого кредиту)?

12.12.2025
І знову Старфін🤷🏼‍♀
Писала вище, що ми домовились з ними частинами тіла на протязі місяця. Чекала гарантійний лист і не дочекалася. Тепер виписують знову і лякають судом. Плюс кажуть, що 90% практик показують, що їх компанія виграє. І гарантійний лист вони мені не зобовʼязані надавати. Ну дивні якісь 🤷🏼‍♀️
Буду збирати на тіло, може в кінці місяця ще за тіло запропонують.
І чи можна сплачувати в кабінеті без гарантійного, коли там написано - сплатіть від 13000 (це тіло мого кредиту)?
Покажите на скрине, так не понятно

Назад
Угорі