Щоденник Мої 34 МФО

• Автор теми Автор теми Катерина1234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 3K

Катерина1234

Форумчанин
Дописи
71
Реакції
92
Бали
158
Катерина1234 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі, друзі) Давно читаю форум та історії людей, які так само як і я, опинилися в складній ситуації. Перекредитування-це зло, я це запамʼятаю на все життя, тому що в свій час зробила дуже багато помилок і тепер вигрібаю(
Захотілось поділитися своєю історією з вами, я довго готувалася😂
Все почалося з пари мікрокредитів в середині 23-ого року, я була впевнена 100%, що для мене не буде складно їх вчасно закрити, але часи такі, що сталося зовсім не так. Перекредитація одна за однією і я розумію, що вже далі немає куди( а відсотки в цих помийок просто шалені), так назбиралося боргу 150000 тисяч. Читала форум і закривала одночасно, стало легше жити, коли зрозуміла, що є люди, які можуть зрозуміти навіть в такій ситуації❤️
Отже, з початку 24-ого вирішила закривати все, тактика моя тупа, але назад нічого не повернеш, віддавала з усіма хотілками(
Закрила:
1) Avira
2)Топ 1
3)Кредит 7
4)Pango
5)Технофінанс
6)Селфі
7)Fin X
8)Slon
9)Alex
10)Money 4 You
11) Starfin
12)Просто кредит
13) Credi Send
14)First credit
15)Avans credit
16)Fin Bar
17) My credit
18)Швидко гроші
Тіла + відсотки були тисяч на 140000

Залишилося:
1)Треба кредит
2)Credit Plus
3) Каштан
4) Сан кредит
5)Лови лаве
6)Є гроші
7) Мікро кеш
8)Мані вео
9)На Все
10)Amigo 11)Тенго
12)Лимон
13)Містер Мані
14)Клік кредит
15) Смартівей
Загальна сума залишку боргу-41000 тисяча.
Моя ціль-це позбутися їх за 2 місяці, тепер вже маю таку можливість, все налагодилося, але я не маю більше сил, не можу взяти себе в руки, хочу постійно спати, вигорання( Як зібратися та закрити їх назавжди, просто немає натхнення, я не можу вже їм платити, хочу витрачати все на потреби родини, просто хочеться розбігтися головою об стіну, коли кожен раз потрібно з карти знову комусь переводити🥴
Допоможіть порадою, як знайти в собі сил?

До речі, якщо порахувати всі пролонгації, я віддала вже тисяч під 300((

Останнє редагування:
Добре, що більшість позакривали. Є просрочення?
Маю зараз купу боргів і дуже хотів би знаходитись у вашій шкурі із боргом у 41 тисячу) Радійте, бо в мене на одній конторі сума більше.

Раджу не сильно на цьому зациклюватися. Раджу спочатку закрити НаВсе (від Кредиткаси) а вони чорти. Потім Є Гроші. Ловілаве і Каштан адекватно ведуть при простроченнях. За мікрокеш теж не переживайте, там одна робітниця, яка на другий тиждень прострочення запускає по 1 повідомленню на пошту, яку вказували при реєстрації. Та й то, потім зв'язатися із ними навіть дуже не легко, щоб домовитися про оплату)) Містер Мані наче теж адекватні. Інших старайтесь по можливості.

Добре, що більшість позакривали. Є просрочення?
Маю зараз купу боргів і дуже хотів би знаходитись у вашій шкурі із боргом у 41 тисячу) Радійте, бо в мене на одній конторі сума більше.

Раджу не сильно на цьому зациклюватися. Раджу спочатку закрити НаВсе (від Кредиткаси) а вони чорти. Потім Є Гроші. Ловілаве і Каштан адекватно ведуть при простроченнях. За мікрокеш теж не переживайте, там одна робітниця, яка на другий тиждень прострочення запускає по 1 повідомленню на пошту, яку вказували при реєстрації. Та й то, потім зв'язатися із ними навіть дуже не легко, щоб домовитися про оплату)) Містер Мані наче теж адекватні. Інших старайтесь по можливості.
Якраз через 2 дні в мене останній платіж по Кредит Касі( На все), тому з ними прощатимусь, вони і правда відморожені, не хочу з ними возитися) Я супер тривожна, не можу жити, коли знаю, що винна цим оркам(( Прострочень не маю,за весь час було, можливо, пару штук, я стільки їм віддала, просто зло бере, щоб тільки не дзвонили нікому,щоб не хвилювали маму. У вас велика загальна сума боргу?

Якраз через 2 дні в мене останній платіж по Кредит Касі( На все), тому з ними прощатимусь, вони і правда відморожені, не хочу з ними возитися) Я супер тривожна, не можу жити, коли знаю, що винна цим оркам(( Прострочень не маю,за весь час було, можливо, пару штук, я стільки їм віддала, просто зло бере, щоб тільки не дзвонили нікому,щоб не хвилювали маму. У вас велика загальна сума боргу?
Зараз менша, з допомогою закривав. Багато винен родичам, друзям і лишились відморожені МФОшки, як раз одна з них кредиткаса, серйозно в суд налаштовані йти. З іншими домовляюсь. Головне бережіть свій нервовий стан. 41 тисяча сума невелика, якщо є варіант, то краще скористатися кредитним лімітом в банку, якщо він у вас є і закрити ті МФОшки і бути винним банку і сплачувати раз на місяць обов'язковий платіж. Мені так мама допомогла, 200 тисяч зі свого ліміту віддала, я із зарплати їй туди повертаю і гашу той борг

Я вас дуже розумію, бо в мене подібна ситуація, і я вже встигла переплатити 90 000 за "хотілки" за декілька тижнів. Коли я "прокинулась" в серпні цього місяця, у мене було 317 000 тіла по МФО. У вас вже пройшло достатньо часу щоб МФО збили суми. Чи ви по всім платите щомісяця пролонгації? Бо я прийняла рішення: або закриваю в цьому-наступному міс або "граю в довгу" щоб збити відсотки - закрити за тіло або пів тіла. Там, де боргу залишилось мало - добиваю. Перечитала форум де по кожній компанії пишуть як вони себе ведуть. Хто парсить телефону книгу і тероризує. Хто подає в суд. Дію так, щоб було спокійніше мені. Хто тероризує, катаю зайву в НБУ.

По вашим я б закрила першими: Є гроші, Мані вео, На Все, Лимон, Смартівей. По всім іншим вийшла б на просрочки і закривала б як мені зручно а не їм (хоча це економія але історія затягнеться ще на 3-6 міс).
Ви молодець, але все ж зміщуйте фокус на себе - починайте накопичувати подушку, купіть щось собі вже наршеті. ці 40К закриєте поступово як буде зручно вам а не тим шакалам.

Останнє редагування:
якщо порахувати всі пролонгації, я віддала вже тисяч під 300((
Розумію я така сама((( сума мабуть більша по пролонгаціям я їх довго вже годую. Але тільки починаю з ними боротьбу. Ви молодець. Фокусуйтеся на собі, на родині. Сходіть кудись разом відпочиньте. Трошки наберетеся енергії

Я вас дуже розумію, бо в мене подібна ситуація, і я вже встигла переплатити 90 000 за "хотілки" за декілька тижнів. Коли я "прокинулась" в серпні цього місяця, у мене було 317 000 тіла по МФО. У вас вже пройшло достатньо часу щоб МФО збили суми. Чи ви по всім платите щомісяця пролонгації? Бо я прийняла рішення: або закриваю в цьому-наступному міс або "граю в довгу" щоб збити відсотки - закрити за тіло або пів тіла. Там, де боргу залишилось мало - добиваю. Перечитала форум де по кожній компанії пишуть як вони себе ведуть. Хто парсить телефону книгу і тероризує. Хто подає в суд. Дію так, щоб було спокійніше мені. Хто тероризує, катаю зайву в НБУ.

По вашим я б закрила першими: Є гроші, Мані вео, На Все, Лимон, Смартівей. По всім іншим вийшла б на просрочки і закривала б як мені зручно а не їм (хоча це економія але історія затягнеться ще на 3-6 міс).
Ви молодець, але все ж зміщуйте фокус на себе - починайте накопичувати подушку, купіть щось собі вже наршеті. ці 40К закриєте поступово як буде зручно вам а не тим шакалам.
Я так не люблю жити в цих боргах, мене аж трусить, як подумаю, вибрала тактику закриття, чим швидше-тим краще, не вмію я чекати, але заплативши такі суми ні за що, точно розумієш, що більше не захочеш повторити такі атракціони. Краще виходити в прострочення, але пізно пити Боржомі
ото нагодували тварюк, то ви вже нікому нічого не винні
І нікого з них не вдавило, навпаки-хочуть ще, їм мало, які ж вони гидоти
Розумію я така сама((( сума мабуть більша по пролонгаціям я їх довго вже годую. Але тільки починаю з ними боротьбу. Ви молодець. Фокусуйтеся на собі, на родині. Сходіть кудись разом відпочиньте. Трошки наберетеся енергії
Я в цим літом хотіла закрити все до останнього, а потім в останній момент взяла і забронювала готель в Чорногорії на 2 тижні і одразу оплатила, щоб не передумати, дитина щасливе-це головне було для мене, не хотіла позбавляти сина відпусти через те, що мама дебілка( Як їм було погано, коли вони зрозуміли, що я не в роумінгу, навіть намагалися набрати по відео в телеграмм😂

Але то ж не просто 40... Це 40 + % (( і явно не реструктуризації із замороженням %.

Я так не люблю жити в цих боргах, мене аж трусить, як подумаю, вибрала тактику закриття, чим швидше-тим краще, не вмію я чекати, але заплативши такі суми ні за що, точно розумієш, що більше не захочеш повторити такі атракціони. Краще виходити в прострочення, але пізно пити Боржомі

І нікого з них не вдавило, навпаки-хочуть ще, їм мало, які ж вони гидоти

Я в цим літом хотіла закрити все до останнього, а потім в останній момент взяла і забронювала готель в Чорногорії на 2 тижні і одразу оплатила, щоб не передумати, дитина щасливе-це головне було для мене, не хотіла позбавляти сина відпусти через те, що мама дебілка( Як їм було погано, коли вони зрозуміли, що я не в роумінгу, навіть намагалися набрати по відео в телеграмм😂
А хто ж то такий настирний по відео хотів бачити?)

Але то ж не просто 40... Це 40 + % (( і явно не реструктуризації із замороженням %.
На щастя, це з %, я порахувала все, щоб точно знати, я найбільші віддала в першу чергу, залишила найменші тіла, я до речі ще не написала, що в мене був Bit Capital, я тільки там майже 40 віддала! Проходила курс транквілізаторів від панічних атак, сама не розумію, як до такого докотилася! Війна внесла корективи в усі сфери життя(
А хто ж то такий настирний по відео хотів бачити?)
Каштан та Fin X😂 Я сама була в шоці

дитина щасливе-це головне було для мене, не хотіла позбавляти сина відпусти через те, що мама
і це головне, спочатку ваші потреби і потреби рідних, а шараги то останній пункт в списку вирішення проблем
а ще й після того як ви їх ситно годували

В самого борг 50000 грн в МФО,дуже сподіваюся закрити в жовтні і нарешті жити нормально
Так, це зовсім не велика сума, дуже підйомна,1000 $ всього) Але доведеться відкласти покупки для душі ще на місяць, чорт🥴

і це головне, спочатку ваші потреби і потреби рідних, а шараги то останній пункт в списку вирішення проблем
а ще й після того як ви їх ситно годували
Напевно на таких ідіотках як я, вони й тримаються

що ж за магія в тих контор, що так всі біжать їм платити ставлячи свої потреби нижче цього, ще й звинувачують себе в цьому, що потратилась на дитину а не на цих упирів

як на мене для душі не можна відкладувати)

що ж за магія в тих контор, що так всі біжать їм платити ставлячи свої потреби нижче цього, ще й звинувачують себе в цьому, що потратилась на дитину а не на цих упирів
Теж помітила за собою, що відчуваю провину якусь і іноді ненависть до себе, типу коли купую щось для себе, а могла б закрити ще хоч одне МФО, наче відмовляєш собі в усьому свого роду покарання. Мозок починає відмовляти, коли звʼязуєшся з шарагами

Ненормативна лексика!
Я так порахував ,зі світом МФО я познайомився 5 років тому,ніколи не було просрочок,так за ці роки я відсотків їм заплатив тільки приблизно 350000 грн,який же ********

Назад
Угорі