Щоденник Мої 30 МФО

• Автор теми Автор теми АннаБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 368
  • Перегляди Перегляди 12K
Техніка під позики і вона мала відбитися - це як?...)
"Напевно, я брала під великі відсотки"... Напевно?...) А це як?
Ви що, не пам'ятаєте?)))
Євген1201, ноут тягне програму для складних анімацій, яку старий ноут не вивозив і, якщо освоїти її, то можна брати складніші і дорожчі замовлення.

"Напевно" через ці відсотки позик більше стало. Не напевно а точно. Та просто писала швидко.

Дурні рішення, знаю
Тут повністю погоджуюся. На разі, ще 2/3 з МФО не закриті, обмежую себе в усьому. Хочу закінчити цю жахливу історію і витрачати зароблені гроші на себе, сімʼю. Ну і урок назавжди - треба старатися відкладати.
Marta2222, у вас все вийде)

Євген1201, ноут тягне програму для складних анімацій, яку старий ноут не вивозив і, якщо освоїти її, то можна брати складніші і дорожчі замовлення.

"Напевно" через ці відсотки позик більше стало. Не напевно а точно. Та просто писала швидко.

Дурні рішення, знаю

Marta2222, у вас все вийде)
Зрозуміло...) Читайте форум!)))

Дурні рішення, знаю
Пост не мені ,але можна взяти нормальний ап.,і апгрейдити його ,чи я щось не розумію ,і мабуть стаціонарний комп для таких дій буде дешевше ,раз вклався і оновлюй його ?

Пост не мені ,але можна взяти нормальний ап.,і апгрейдити його ,чи я щось не розумію ,і мабуть стаціонарний комп для таких дій буде дешевше ,раз вклався і оновлюй його ?
Touni, може й так, ноут був на знижці і поки тягне що треба.

Я хотіла б собі взяти пк, але точно по закінченню всього і на власні зароблені гроші (з цього ноута хлопець працює, якщо що, в мене старенький з олх, але для роботи вистачає)

Touni, може й так, ноут був на знижці і поки тягне що треба.

Я хотіла б собі взяти пк, але точно по закінченню всього і на власні зароблені гроші (з цього ноута хлопець працює, якщо що, в мене старенький з олх, але для роботи вистачає)
Та не маю ні чого проти ,то Ваші особисті ,просто в мене був пк ,залишив дітям ,і я був прибічником пк ,а так склалося що взяв ноут ,не дешевий ,прийшов час і його треба було трішки оновити ,то ціни на залізяча до ноута і пк таки різняться

Touni, ще й бурчить на мене що треба екофлоу брати, бо літом світло відключатимуть, не можна буде нормально працювати і я кредити ніколи не віддам. Хочу йому зараз тим ноутом дати по голові)

В нас після моїх ще його борги висять.
Та не маю ні чого проти ,то Ваші особисті ,просто в мене був пк ,залишив дітям ,і я був прибічником пк ,а так склалося що взяв ноут ,не дешевий ,прийшов час і його треба було трішки оновити ,то ціни на залізяча до ноута і пк таки різняться
Touni, є таке, та ситуацію зараз це не зміло б все одно

Touni, ще й бурчить на мене що треба екофлоу брати, бо літом світло відключатимуть, не можна буде нормально працювати і я кредити ніколи не віддам. Хочу йому зараз тим ноутом дати по голові)

В нас після моїх ще його борги висять.
Не можна ,бо то кохання :acute: :mosking:

Touni, трохи гриземося через все це, але говоримо багато і стараємось підтримувати один одного, все погане проходить)
Звісно ,є початок і є кінець ,а той шлях треба пройти ,пройти з гідністю ...

АннаБ, а хлопець Ваш тут присутній?
Praskoviia, він мені цей форум знайшов, щоб відгуки подивитись про адвокатську контору, в яку я вже хотіла кошти нести.
Touni, ну про мастурбатор було весело читати разом)

АннаБ, я за те,щоб борги були не тількі Вашою проблемою. Хай і він буде в курсі всього,що пишуть на форумі

Praskoviia, він мені цей форум знайшов, щоб відгуки подивитись про адвокатську контору, в яку я вже хотіла кошти нести.
Мастурбатор то добре ))) а тепер сурьйозно 🤔,в жодному разі ,ні коли і ні яка контора не вирішить цих питань ,дійде до суду - то тут є перевірені адвокати і юристи ,в них практика і все можна подивитись ,і куча реальних відгуків

Ноут куплен, а заказы на сложную анимацию у парня есть?)
Jusy, програму треба вивчити ще😅
Хоча заробляє він зараз добре, навіть без неї. Багато працює. Принанні останні 2 тижні.

Я його штурхаю з роботою, замовлення нові допомагати шукаю. Перспективи хороші поки що.

Я б і сама в фріланс піти хотіла, але техніка не дозволяє. І треба ще трохи підвчитись, але не на часі та й нема на чому

Назад
Угорі