koskus
Перевірений
- Дописи
- 624
- Реакції
- 555
- Бали
- 323
koskus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Менше місяцясколько просрочка?
Десь тижні 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Менше місяцясколько просрочка?
Скільки в тебе прострочення?А у мене сьогодні близькому оточенню прислали фото з паспортом)
Вище відповілаСкільки в тебе прострочення?
вы еще салага, так сказать свежая кровь для нихМенше місяця
Десь тижні 3

такое )) 5 дней просрочки ) пару раз пообщался с ними , кричала мне "менеджер" как овца резаная в трубку или закрывайте до 18 или пострадает ваше окружение )) говорю давай)) в итоге дают через день какие-то промокоды и всё так же пишут оплатить до 18 или пострадает мое окружение)))Ну що, як у кого справи з ними?)
ще раннє протермінування, далі буде цікавіше) тримайте в курсі, що вони там вам запропонують)) за колажі - хз, це кому як пощастить, в мене в свій час не було, але були чати в телеграмі зі страшними матюкамитакое )) 5 дней просрочки ) пару раз пообщался с ними , кричала мне "менеджер" как овца резаная в трубку или закрывайте до 18 или пострадает ваше окружение )) говорю давай)) в итоге дают через день какие-то промокоды и всё так же пишут оплатить до 18 или пострадает мое окружение)))
они забавные,мне нравятся ) вот вот уже подойдут крипси ) посмотрю шо они могут исполнить ))

які у вас тіла по двох шарагах?такое )) 5 дней просрочки ) пару раз пообщался с ними , кричала мне "менеджер" как овца резаная в трубку или закрывайте до 18 или пострадает ваше окружение )) говорю давай)) в итоге дают через день какие-то промокоды и всё так же пишут оплатить до 18 или пострадает мое окружение)))
они забавные,мне нравятся ) вот вот уже подойдут крипси ) посмотрю шо они могут исполнить ))
Коллажами занимаются ещё или уже перестали![]()
Та очень маленькие если читать весь форум ))ще раннє протермінування, далі буде цікавіше) тримайте в курсі, що вони там вам запропонують)) за колажі - хз, це кому як пощастить, в мене в свій час не було, але були чати в телеграмі зі страшними матюками
які у вас тіла по двох шарагах?
о, у меня тоже почти так же, больше просто не далиТа очень маленькие если читать весь форум ))
в одних крипто******** 225 у других 300 )
якщо Вам на телефонний терор до одного місця, то через 1.5-2 місяці закриєте за півтора тіла кожну. а через 3-6 - можна й за тіло) це все інивідуально. але, можна взагалі не платити і пробачити їм те, що вони дали Вам кошти) залежить від Вашої нервової системи))Та очень маленькие если читать весь форум ))
в одних крипто******** 225 у других 300 )
и у меня так же больше не дали )) и на том спасибо )о, у меня тоже почти так же, больше просто не далипервый раз вообще отказали в кредите, но я блин настойчивый человек, как котенок Гав, "Не ходи туда, там тебя ждут неприятности! Ну как же туда не ходить? Они же ждут"
я очень люблю поговорить с этими звонилкамиякщо Вам на телефонний терор до одного місця, то через 1.5-2 місяці закриєте за півтора тіла кожну. а через 3-6 - можна й за тіло) це все інивідуально. але, можна взагалі не платити і пробачити їм те, що вони дали Вам кошти) залежить від Вашої нервової системи))
особенно обидно когда обещают приехать и не приезжаюти у меня так же больше не дали )) и на том спасибо )
я очень люблю поговорить с этими звонилками) в окружения антиспам стоит ) просто наслаждаюсь как истерят и требуют вернуть их деньги)) переживают за мою репутацию
![]()
пока не обещали приехатьособенно обидно когда обещают приехать и не приезжают![]()
а вы будете их закрывать? или по настроениюпока не обещали приехатьможет их серый ланос сломался или не время ещё ))
обидно когда предлагают взять 1.5 $ а дают всего-то 300 , вот это действительно обидно ))![]()
нуу не знаю , будут деньги лишние может и закрою а может и не закрою , скорее всего вариант по настроению подходит )а вы будете их закрывать? или по настроению
они тоже у меня в самом конце списка, а с их любовью после закрытия вешать левые кредиты, короче пусть ждутнуу не знаю , будут деньги лишние может и закрою а может и не закрою , скорее всего вариант по настроению подходит )
ну и в зависимости как они себя будут вести тоже не мало важно ))
этих крипто******** вообще не должно быть в спискеони тоже у меня в самом конце списка, а с их любовью после закрытия вешать левые кредиты, короче пусть ждут
Рекомендую переглянути та заспокоїтись, можна показувати оточенню яке вони дістають, щоб теж поржали з них.нуу не знаю , будут деньги лишние может и закрою а может и не закрою , скорее всего вариант по настроению подходит )
ну и в зависимости как они себя будут вести тоже не мало важно ))
пока займусь другими МФО![]()
Рекомендую переглянути та заспокоїтись, можна показувати оточенню яке вони дістають, щоб теж поржали з них.
Саме краще не віддавати їм нічого. Закриєте цю позику, вони півашують на вас нову (так в мене було). І почнеться новий терор.
Щодо Кріпсі, то один з їхніх "представників" приходив на роботу до одного з моїх родичів і позорив за мій борг, тому не дочекаються вже нічого від слова "зовсім"...Якби родич був трохи з мізками, то викликав наряд і хай би спілкувалися з тим тіпком, що воно і звідки.пока не обещали приехатьможет их серый ланос сломался или не время ещё ))
обидно когда предлагают взять 1.5 $ а дают всего-то 300 , вот это действительно обидно ))![]()
Что-то новое, не слышала чтобы они приходилиЩодо Кріпсі, то один з їхніх "представників" приходив на роботу до одного з моїх родичів і позорив за мій борг, тому не дочекаються вже нічого від слова "зовсім"...Якби родич був трохи з мізками, то викликав наряд і хай би спілкувалися з тим тіпком, що воно і звідки.