koskus
Перевірений
- Дописи
- 624
- Реакції
- 555
- Бали
- 323
koskus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені? Чи кому?Ещё пишут звонят?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені? Чи кому?Ещё пишут звонят?
Да вам, и чтобы я не искал, долго просрочка? И что предлагают...Мені? Чи кому?
Я ж писала що місяць протермінування)Да вам, и чтобы я не искал, долго просрочка? И что предлагают...
Спасибо
Почти тоже самое, но чуть меньше тело, 2+ месяца, но номеров никого не нашли, а все братья родственники - это моя пачка сим карт, которая использовалась для различных крипто регах.Я ж писала що місяць протермінування)
До мене може і дзвонять. Але я не беру
З 1000 тіла хочуть 3000 зі знижкою
На начальных этапах просрочки с ними не договоритьсяДоброго дня іде діло до просрочки у бітів , страшно , переживаю , розкажіть із свіжого як поводяться , бо читаю що у кожного по різному , чи можливо якось домовитися з ними?
Сколько вообще по времени они задрачивают всех ?На начальных этапах просрочки с ними не договориться
Скажут ищите деньги, просите у родственников, друзей и т.д и т.п )
а потом открыто скажут что будут трогать родственников и всех кого найдут )
коли їм набридне то тоді перестанутьСколько вообще по времени они задрачивают всех ?
У вас, я так розумію вже цілий місяц , кожен день терор ?коли їм набридне то тоді перестануть
конкретного числа нет )) у них к каждому свой подходСколько вообще по времени они задрачивают всех?
ТакУ вас, я так розумію вже цілий місяц , кожен день терор ?
такое себе, они увидели, что вам можно пробить и я не удивлюсь если скоро начнут звонить по левому кредиту который на вас оформилиКороче така історія. Грозились і у вихідний день телефонувати всім. Що в знайшли номер голови громади і та.д. і т.п. не телефонували( не знайшли номера) просто залякував. Далі 2 неділі мороз від мене, телефонували тим кого знайшли номера. 3-4 людини. Відправили одній людині фото з паспортом. Дзвінки були тільки від робота.
Вчора набрали, взяла по глупості трубку, запропонували за 2 тіла. Не було коштів не заплатила. Сьогодні у вайбері прийшло повідомлення з колажем подруги, мов вона займається інтим послугами, і написали в тебе є 30 хв, якщо не оплатиш, то цей колаж розшириться і скинув список людей яким це прийде (5 чоловік)
Зв'язалась з цим типом сказав заплатити за два тіла + не великий процент. Дав часу 2 години і прислав гарантійний лист.
Заплатила, почали мені телефонувати мені, і пропонувати нову позику.
Більш в цю ***** не хочу влазити, і вам не раджу. Нерви потріпали добряче
Протермінування було 3 місяці позавтра буде
В знайомої, на 30 день почався жорсткий терор. Обдзвонили всіх родичів та всіх колег, в тому числі командиру частини. Розсилали фото з паспортом. Розповідаои всім що вона наркоманка, ігроманка, що вона вказала їх, як поручителів, погрожували колегам і їх сімям, що приїдуть до них вибивати її борг. Терор жорстокий. Я так розумію чим довше ця контора безнаказано функціонує, тим сміливіші вони стають, і тим брудніші стають їх методи. І кришу хорошу мають. Мені ГО "Кіберщит" скидали відповідь від МВС по бітам. Поліція написала що розглянуто понад 800 звернень громадян, відкрито 30 кримінальних проваджень, заблоковано всі їхні сайти, і що вони такі молодці боряться з злочинністю в Україні. Але при цьому по фпкту ніхто не покараний, блокування сайтів лиш на бумазі. Скажете складно поліції їх знайти? Я будучи обмеженим в ресурсах, знайшов 2 їх дзвоніл, вони знаходяться в Дніпрі, а поліція може те ж саме зробити і швидше і краще, просто не має бажання.Дякую за відповідь , родичам звонять усім , чи тільки самим близьким ? Наприклад Дядькі або тітці , або двоюрідним браттям сетстрам , діду , бабусі ? Почитають зразу терор , чі через якийсь час ? І скільки він продовжується ?
ТакЯ так розумію чим довше ця контора безнаказано функціонує, тим сміливіші вони стають, і тим брудніші стають їх методи. І кришу хорошу мають.
Кросавчеги, 4%.Мені ГО "Кіберщит" скидали відповідь від МВС по бітам. Поліція написала що розглянуто понад 800 звернень громадян, відкрито 30 кримінальних проваджень, заблоковано всі їхні сайти, і що вони такі молодці боряться з злочинністю в Україні.
Я може повторюсь, але навіщо їм шукати власний бекофіс.Скажете складно поліції їх знайти? Я будучи обмеженим в ресурсах, знайшов 2 їх дзвоніл знаходяться в Дніпрі, а поліція може те ж саме зробити і швидше і краще, просто не має бажання
Мне сегодня подруге позвонили,правда не знаю Толи крипсы или биты. Она не запомнилаА у мене сьогодні близькому оточенню прислали фото з паспортом)
когда люди перестанут на такое вестисьМне сегодня подруге позвонили,правда не знаю Толи крипсы или биты. Она не запомнила
Напугали сказали что она должна за меня 41 000 заплатить,или дом приедут отнимут(она испугалась)я ее успокоила и сказала чтобы сдала их и вообще сказала что заяву напишет на них. Просрочки почти месяц у меня по обоим мфо

Ага)))якобы она поручитель. Я то в этом давно варюсь.на них не ведут. В свое время в далёком 21 году половину сотрудников некоторые гарант обзванивали,объясняла говорила. Потом вроде поутихло. С этими думаю будет веселей,я то игнор во всех планах,даже не читаю что пишут,сразу удаляю. А вот есть некоторое окружение которые реально верят в такие бредни про то что у них заберут (из за долга знакомого)ждёт их звонка теперь.я настановы дала надеюсь что послушает их.когда люди перестанут на такое вестисьваша знакомая должна денег потому мы заберем дом у соседей
![]()
Це чоловік кожен місяць «закриває» криптопозики. Ніяк вони не закриютьсяЩо скажете? Розумію що сильно наївно сподіватись на їх пропажу, але може хтось чув якусь інфу…
Хайпожеры. В тик токе все на Хайпе построено.Що скажете? Розумію що сильно наївно сподіватись на їх пропажу, але може хтось чув якусь інфу…