МФО BitCapital

Добрый день. Кто-то слышал что их вроде закрыли ?
Добрий день. це ви де таке прочитали?

Тю, так вони ж зареєстровані в лондоні. А сайтів собі нових теж накліпати можуть

Перестал работать телеграм канал, сайт еще работает. Как думаете что-то с этого будет?

Перестал работать телеграм канал, сайт еще работает. Как думаете что-то с этого будет?
Та я думаю нічого не буде. Зроблять собі новий телеграм і всьо. Вже це не перший раз вони так "закриваються"

Цікаво чи це правда? Думала що дзвонити не будуть! Але пише людина що дзвонять.. і кажуть про 40 контактів..

Та я думаю нічого не буде. Зроблять собі новий телеграм і всьо. Вже це не перший раз вони так "закриваються"
Вже закривалися так?😟

Вони можуть телефонувати коли їм захочеться, наче тільки у неділю не працюють. І то, не факт, може там якийсь працелюбний менеджер сидить
Раніше на вихідних тихо було, а це сам зателефонував. Таке вперше

Цікаво чи це правда? Думала що дзвонити не будуть! Але пише людина що дзвонять.. і кажуть про 40 контактів..

Вже закривалися так?😟
Ну він тіки мені зателефонував. Поки ще тихо. Надіюсь, що просто лякав.
Бо на вайбері не відповідає.

Можливо на останніх хвилинах свого існування хочуть вибити побільше коштів

Останнє редагування:
що
Раніше на вихідних тихо було, а це сам зателефонував. Таке вперше

Ну він тіки мені зателефонував. Поки ще тихо. Надіюсь, що просто лякав.
Бо на вайбері не відповідає.

Можливо на останніх хвилинах свого існування хочуть вибити побільше коштів
техпідтримка вже майже місяць жахливо працює, наразі телеграм бот який зазначений на сайті ( видалений ) , але пригнічує те що компанія все ще активна у Лондоні 😩

2+ месяца 650 тело. В лк зашёл 2 или 4 тысячи 🍺
В субботу были звоночки, до 10 месяца с мкА проплачена, и буду менять, хочется без смс счётчика попробовать пожить

Вкладення

• IMG_9468.webp
    IMG_9468.webp
    153.3 Кб · Перегляди: 304
  • IMG_9469.webp
    IMG_9469.webp
    130.9 Кб · Перегляди: 319
Сегодня написал наглый тип, в вайбер, не привет ничего такого, сходу, когда будешь закрывать, сейчас уже 2.9 набежало, предлагаю 1000 и вопрос будет закрыт. Наверное за 1к я бы закрыл, вряд ли будет что-то лучше, тело 650, но сказал как есть на сегодня вариантов нет закрыть.
- Ответ, тогда будет страдать окружение.

Сегодня написал наглый тип, в вайбер, не привет ничего такого, сходу, когда будешь закрывать, сейчас уже 2.9 набежало, предлагаю 1000 и вопрос будет закрыт. Наверное за 1к я бы закрыл, вряд ли будет что-то лучше, тело 650, но сказал как есть на сегодня вариантов нет закрыть.
- Ответ, тогда будет страдать окружение.
А навіщо ви їм щось писали, якщо у вас коштів немає зараз?

Коли було сумно то спілкувався з писаками, а що?)
Та просто питаю. Мені здається для них будь-яка відповідь це вже знак, що є шанс, що будуть оплачувати. Вони енергетичні вампіри ще ті

Та просто питаю. Мені здається для них будь-яка відповідь це вже знак, що є шанс, що будуть оплачувати. Вони енергетичні вампіри ще ті
Ну пишуть тобі: " ви вирішили привласнити наше майно?"
Як тут не відповісти їм?)))
Та воно не дає нічого, вони по плану рухаються дай все, шо не говори там скрипт. Тіло або щось схоже запропонують коли по їхнім планам до того дійде справа, а шо там говорити до того, то нічого не дає, окрім можливості потролити їх

ви вирішили привласнити наше майно?
Так, звісно вирішила, причому особисте майно дзвонілки привласнити. Бо вони так пишуть, ніби ти в них з кишені ці кошти взяв та не повертаєш

А навіщо ви їм щось писали, якщо у вас коштів немає зараз?
Чуть не так, мне написали, я не пишу и не выхожу на связь если предложить нечего.
Плюс пошёл шантаж, правда один момент я не знаю кто это, но я собираю якобы помощь дцп брату)

Вкладення

• IMG_9492.webp
    IMG_9492.webp
    13.8 Кб · Перегляди: 275
Назад
Угорі