Bitcapital Найгірший терор з боку Біт Кепітал

• Автор теми Автор теми BitBorg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 787
Цікаво скільки продовжується самий жорсткий терор? Оце коли вже колажі пішли

Цікаво скільки продовжується самий жорсткий терор? Оце коли вже колажі пішли
Може ніколи і не закінчитись. Знаю людину оточенню якої вже рік надсилають кожні 2-3 дні. Навіть по району були розклейки по типу "педофіл".
А у вас коли почались колажі?

Може ніколи і не закінчитись. Знаю людину оточенню якої вже рік надсилають кожні 2-3 дні. Навіть по району були розклейки по типу "педофіл".
Ще не почалися

А скільки прострокування? І головне, яка сума боргу. Тут важливіше тіло, наскільки я зрозумів.
Справа в тому що я не знаю, бо я з того випадку коли не брала, а вони оформили самостійно. Ті суми що надсилають космічні, з якої стартували я не знайду зараз, бо видаляла, думала помилка

Справа в тому що я не знаю, бо я з того випадку коли не брала, а вони оформили самостійно. Ті суми що надсилають космічні, з якої стартували я не знайду зараз, бо видаляла, думала помилка
Ну орієнтовно скільки часу пройшло з моменту, коли ви дізнались що біткепітал хочуть аби ви повернули їм кошти?

Ну орієнтовно скільки часу пройшло з моменту, коли ви дізнались що біткепітал хочуть аби ви повернули їм кошти?
Ніяк не можу вмістити ці питання. Ви знаєте людину оточенню якій присилають кожні два дні, і про розклейки, і одночасно з тим цікавиться як вони діють.

Немає однієї відповіді. В мене у них були позики мабуть 7 раз, і всі з прстрочками. То були такі рази, що тихі були, лише бот батькам дзвонив, а були і колажі.
Тож скоріш за все питання, до якого ідіота потрапити

І що вже було? Колажі здається скоро мають бути вже
Та нічого особливого. Як у всіх - фото з паспортом розіслали. Погрози усілякі, але я не читаючи видаляю. Обдзвін оточення. Знайомим на них все одно, у більшості встановлені програми, що засвічуюють їх номери як шахрайські.
Подивилася на форумі їх колажі. Дитячий садочок. Всім зрозуміло буде, що то шахраї.

Взагалі, їх методи діють на людей, репутація яких щось міфічне. Ви пробували мислити ширше? Ну от що таке та репутація?
Тим більш ми живемо в такий час, коли багато хто в кредитах і у багатьох є проблеми з ними. Ну поговорять люди декілька днів і що? На яку таку репутацію це вплине? Не буде цієї теми для розмови про вас, знайдуть інше. Мені особисто все одно, якось дійшла я до того моменту. Страху немає, переживань немає. Хоча колись так само нервувала і рвала останні жили щоб розрахуватися з ними.

Останнє редагування:
Ну это конечно жостко… у него тело наверное больше 1000 было чи не от суммы зависит?

які б "менеджери" там не попались, віддавати їм сумнівна затія, краще перетерпіти і відчепляться, віддавати бабло цій шушвалі то трішки не повага до себе

але ж так вони і живуть не не тих хто не платить а на тих хто після тупих повідомлень біжить віддавати останні труси

Ну это конечно жостко… у него тело наверное больше 1000 было чи не от суммы зависит?
я думаю там більше залежить від реакції боржника і оточення)
може він перед ними червоним прапором махав, посилав і т.д, так хтось там образився і вирішив дістати його по повній)
з бітами краще не гратись а просто ігнорити, бо багато хто геройнічає в дзвінках, посилає і т.д) цих чепушил я б не став трогати
бо умовно замовити поклейку вашого фото навколо місця проживання не встане їм в великі гроші, а морально доволі великий тиск буде)

Назад
Угорі