МФО BitCapital

Чуть не так, мне написали, я не пишу и не выхожу на связь если предложить нечего
Где-то в сотый раз повторюсь, с этими можете больше вообще не выходить на связь. Окружение плюс-минус пострадает в любом случае. Только не берите ещё у них и им подобных, это неверная схема обогащения.

Чуть не так, мне написали, я не пишу и не выхожу на связь если предложить нечего.
Плюс пошёл шантаж, правда один момент я не знаю кто это, но я собираю якобы помощь дцп брату)
А они, видимо, клянчат на покупку мозга)

Я брав БітКепітал $500 рік назад.

Було до 3 місяців активного терору напочатку, а потім тиша.

Тиша триває досі.

В когось повертались через рік+?

Для контексту, я їх повністю ігнорив, і ніколи не відповідав.
Мб мене списали як безнайдійного?

Тиша триває досі.

Неплохо повторю вашу историю

Тиша триває досі.

В мене схоже з крипсі. Затихли, але напрягали моїх навіть ще десь місяці три назад, з підміною номера. Просили тіло, два рази. Ігнор повний, нуль контакта.
Але думаю з часом їх закрию.

Тиша триває досі.

В мене особливо ніякого терору не було. Вже 8 місяців пройшло, навіть смс не шлють жодних.

Смс меняли же? Или раскройте ваш секрет
Ему п@х))) вот и весь секрет, даже если и что-то было, то или не знает или просто п@х.

Я так первые 3месяца тоже, когда упоролся в работу, куча шараг, думал что никто никуда не звонит и мне смс не шлют некоторые. Даже иногда на форуме писал что такие и такие вообще молчат, недавно смотрел почту, всетаки что-то писали, та и с дальними родственниками общался по телефону, тоже говорят звонки были, ну так никто тогда не сказал что были...

Иногда лучше всего некоторые моменты не знать, так и жить проще и проблемы решаются лучше и сон крепче.👍🫣

Ему п@х))) вот и весь секрет, даже если и что-то было, то или не знает или просто п@х.

Я так первые 3месяца тоже, когда упоролся в работу, куча шараг, думал что никто никуда не звонит и мне смс не шлют некоторые. Даже иногда на форуме писал что такие и такие вообще молчат, недавно смотрел почту, всетаки что-то писали, та и с дальними родственниками общался по телефону, тоже говорят звонки были, ну так никто тогда не сказал что были...

Иногда лучше всего некоторые моменты не знать, так и жить проще и проблемы решаются лучше и сон крепче.👍🫣
Вообще как пословица меньше знаешь крепче спишь.
Вчера пятница ещё, написали с ктл кредита юрист, готовим позыв в суд, тело 23 хотим 89 + 2.5 сбор и 9 правовая помощь, а я на рыбалке сижу, настрой сразу говно... А потом думаю а если взять то нечего, зачем настроение портить 😁
Как админ на стриме недавно старшылки рассказывал!

Вообще как пословица меньше знаешь крепче спишь.
Вчера пятница ещё, написали с ктл кредита юрист, готовим позыв в суд, тело 23 хотим 89 + 2.5 сбор и 9 правовая помощь, а я на рыбалке сижу, настрой сразу говно... А потом думаю а если взять то нечего, зачем настроение портить 😁
Как админ на стриме недавно старшылки рассказывал!
@lufrae,на рибалці не потрібно взагалі дивитися в телефон,щоб не против настрій )

Смс меняли же? Или раскройте ваш секрет
Нічого не міняв, мені як написали вище поx, я не спілкуюся з ними й не псую собі настрій. Є гроші - платю. Немає - не платю. Від спілкування з дурниками толку жодного немає👌

В когось були випадки коли після витримання всього терору вони відставали і ви не платили їм нічого. Просто повісили 4000 юсдт боргу і тепер пишуть що йдуть мені на зустріч і спишуть половину. Просто хочу дізнатися чи був в когось такий досвід. Бо дістають сильно і іноді уже хочеться заплатити щоб відстали (хоча розумію що якщо один раз поведешся то потім історія з неіснуючим боргом повториться), але якщо є досвід що вони відстають то вже згоден потерпіти

Доброго дня, у мене рік пройшов , перетерпіла все . Від'ї*****я самі
Скільки тіло було

Останнє редагування:
В когось були випадки коли після витримання всього терору вони відставали і ви не платили їм нічого. Просто повісили 4000 юсдт боргу і тепер пишуть що йдуть мені на зустріч і спишуть половину. Просто хочу дізнатися чи був в когось такий досвід. Бо дістають сильно і іноді уже хочеться заплатити щоб відстали (хоча розумію що якщо один раз поведешся то потім історія з неіснуючим боргом повториться), але якщо є досвід що вони відстають то вже згоден потерпіти

Скільки тіло було
2-3 місяці повного ігнору.

Скільки тіло було
близько 6 місяців повного ігнору

Ну що, як у кого справи з ними?)
3+ месяца просрочки, пару раз писали угрожали разослать фото с паспортом и сообщили что будет страшный позор😱звонят часто. Полный игнор от меня, никто пока не жаловался.

3+ месяца просрочки, пару раз писали угрожали разослать фото с паспортом и сообщили что будет страшный позор😱звонят часто. Полный игнор от меня, никто пока не жаловался.
А у мене сьогодні близькому оточенню прислали фото з паспортом)

Назад
Угорі