Bitcapital Найгірший терор з боку Біт Кепітал

• Автор теми Автор теми BitBorg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 1K
Я б на це подивилась як їх в бусик і на фронт 🤣🤣🤣 але, не здивуюсь, якщо вони для цього наймають не призовних малоліток. Які при нагоді, як попадуться - їх і здадуть.
Хз, читав різні історії особливо про кріпсі що і на роботу до родича приходили і до квартири когось присилали, наскільки правда не знаю в страху великі очі, могли люди самі себе накрутити, і прийняти когось за них. Мені крім шаблонних смс про виїзд ну групу нічого про приїзд не було, в розмовах з живими «менеджерами» вони навіть не заїкались про подібне. Можливо через те що знали що я військовий і знайомством з ними вживу я був би тільки радий 🫣

Хз, читав різні історії особливо про кріпсі що і на роботу до родича приходили і до квартири когось присилали, наскільки правда не знаю в страху великі очі, могли люди самі себе накрутити, і прийняти когось за них. Мені крім шаблонних смс про виїзд ну групу нічого про приїзд не було, в розмовах з живими «менеджерами» вони навіть не заїкались про подібне. Можливо через те що знали що я військовий і знайомством з ними вживу я був би тільки радий 🫣
Та ніхто вживу не буде приходити. Це не 90ті - це вже уголовка. І вони, в основному, сидять по домам, або в дніпровських офісах

Почитала форум трохи. Склалося враження, що ті повідомлення, про те що хтось приїздив особисто, писали самі ж працівники цих кредиторів. Можливо таким чином намагалися підвищити градус страху

Есть ещё третий, тоже не самый плохой)

Ігнорити - це 100%, але якщо раптово взяв трубу, чого б не послати. Нам ще сірих лАнусів не боятись)

Та яка зараз поклейка, цих поклейщиків швиденько склеїть інша конкуруюча за гроші та народну любов громадян фірма з трьох літер (до речі, прикольно було б).
Видел кстати недавно в частном секторе расклейку на вратах одного дома и столбе не далеко. С фото и информацией что разыскивается должник. От какой конторы фиг знает.

Видел кстати недавно в частном секторе расклейку на вратах одного дома и столбе не далеко. С фото и информацией что разыскивается должник. От какой конторы фиг знает.
А що за район? Місто? Якраз хотів запитати стосовно того, чи бачили ви колись подібні розклейки десь і чи на когось таке робили

300 тело. Но там набежало уже х1000 наверно от той суммы) А срезать долг не хотят совсем
та я как почитаю ,то похоже что из трёх контор биты самые *бнутые. Надеюсь скоро пойдут на уступки,но тоже после такого что они исполняют з-за*упу наворотник им. Хотя я считаю ,то что взял нужно вернуть,но тут другая совсем история.

Почитала форум трохи. Склалося враження, що ті повідомлення, про те що хтось приїздив особисто, писали самі ж працівники цих кредиторів. Можливо таким чином намагалися підвищити градус страху
та я уверена что их по форумам и группам сидит предостаточно,что бы жути людям ещё больше нагонять. Те кто пережил этот террор если и пишут,то пишут что это не страшно и пережить можно. А вот те особенные пишут всё хана,найдут и мёртвых достанут и т.д и т.п.

та я как почитаю ,то похоже что из трёх контор биты самые *бнутые. Надеюсь скоро пойдут на уступки,но тоже после такого что они исполняют з-за*упу наворотник им. Хотя я считаю ,то что взял нужно вернуть,но тут другая совсем история.

та я уверена что их по форумам и группам сидит предостаточно,что бы жути людям ещё больше нагонять. Те кто пережил этот террор если и пишут,то пишут что это не страшно и пережить можно. А вот те особенные пишут всё хана,найдут и мёртвых достанут и т.д и т.п.
Можливо і сидять але все ще залежить від людини, для когось страшно навіть якщо подзвонять сусідці троюродною сестри двоюрідного брата, а комусь всю телефону книгу обзвонять напишуть і каже...та пофіг
Мені вже теж обзвонили написали багатьом то не так і страшно воно, люди в нас час в більшості адекватні та розуміють просто шлють та ігнорять
Решта...ну що ж трішки профільтруєте оточення

Назад
Угорі