МФО BitCapital

Щодо Кріпсі, то один з їхніх "представників" приходив на роботу до одного з моїх родичів і позорив за мій борг, тому не дочекаються вже нічого від слова "зовсім"...Якби родич був трохи з мізками, то викликав наряд і хай би спілкувалися з тим тіпком, що воно і звідки.
В якому місті, якщо не секрет?

В якому місті, якщо не секрет?
Не хочу сильно видавати себе та родича, але не так давно. Говорю правду. Тому як не "фото на стовпах", то до чогось іншого додумаються. Жарти про сірий Ланос - не завжди є жартами.

Не хочу сильно видавати себе та родича, але не так давно. Говорю правду. Тому як не "фото на стовпах", то до чогось іншого додумаються. Жарти про сірий Ланос - не завжди є жартами.
Це вже відкритий кримінал, до поліції зверталися

Це вже відкритий кримінал, до поліції зверталися
Якби в мене родич трохи товаришував з головою, а не вівся на провокації і мене потім облаяв - тоді треба. Так і пояснив йому, що зараз воєнний стан, і я б, не те, що послав за кораблем, а й викликав поліцію на такого розумника. Не хоче слухати взагалі і не спілкується зі мною. Ну я не переживаю за це, головне - повний ігнор цих крипсанутих і не платити їм ні копійки, тоді і відстануть.

Якби в мене родич трохи товаришував з головою, а не вівся на провокації і мене потім облаяв - тоді треба. Так і пояснив йому, що зараз воєнний стан, і я б, не те, що послав за кораблем, а й викликав поліцію на такого розумника. Не хоче слухати взагалі і не спілкується зі мною. Ну я не переживаю за це, головне - повний ігнор цих крипсанутих і не платити їм ні копійки, тоді і відстануть.
Справа навіть не в воєнному стані, а в тому що такі контури як кріпсуни та біткепітал незаконні. Якби щось подібне вчинили ліцензійні МФО їм би національний банк влупив немаленький штраф. А ще якщо вже один раз людина з ними звʼязалась немає гарантії що через деякий час навіть після погашення позики вони не повідають на вас нову, і ніякі їхні довідки та гарантійні листи від цього не спасе. Я також попав через дурусть до них бо були терміново потрібно гроші а родичів і друзів не хотілось напрягати. В кінці кінців все одно витягнути їхні шалені відсотки я сам не зміг, пояснив родині і друзям, вони допомогли з ними розрахуватися. Є на руках гарантійний і довідки про закриття. Все думав що вибрався з цього болота, але ні пройшов місяць почався новий терор із-за якогось нового оформленого кредиту від них. Тож я так розумію хто вже раз в них брав кредит, без терерору не обійтися, незалежно від того чи виконав ти їхні умови чи ні. Поки вони мають надію ще щось з вас витягнути, це буде продовжуватись. Тому рекомендую щоб вони вам в результаті не обіцяли не платити їм нічого.

Щодо Кріпсі, то один з їхніх "представників" приходив на роботу до одного з моїх родичів і позорив за мій борг, тому не дочекаються вже нічого від слова "зовсім"...Якби родич був трохи з мізками, то викликав наряд і хай би спілкувалися з тим тіпком, що воно і звідки.
ого , что-то новенькое от крипсиков ))

Це жах, вже відчувають повну безкарність.

Що цікаво, у мене поки що тільки телефон й терор. Поліція заяву прийняла і відкрила провадження проти них. Слідчий сказав що зараз дуже багато заяв проти них. І що вони будуть там щось розслідувати але сказав що знайти їх і покарати шансів мало. Сказав просто не хвилюватись і не звертати уваги на їхні дзвінки, не спілкуватися з ними ні мені ні родичам, блокувати їх в месенджерах, і що вони нічого вам зробити не можуть і не зроблять. Однак певно вже їхня безкарність додає їм все більше і більше сміливості.

Останнє редагування:
1756471141510.webp

Це жах, вже відчувають повну безкарність.

Що цікаво, у мене поки що тільки телефон й терор. Поліція заяву прийняла і відкрила провадження проти них. Слідчий сказав що зараз дуже багато заяв проти них. І що вони будуть там щось розслідувати але сказав що знайти їх і покарати шансів мало. Сказав просто не хвилюватись і не звертати уваги на їхні дзвінки, не спілкуватися з ними ні мені ні родичам, блокувати їх в месенджерах, і що вони нічого вам зробити не можуть і не зроблять. Однак певно вже їхня безкарність додає їм все більше і більше сміливості.
так и делайте как говорят )) и всё будет тип топ :)

Написав вам про таку ситуацію, як попередження для тих, хто в них планує щось взяти - ні, не брати в них нічого!, і для тих, хто вже взяв - стояти до останнього, і не вестися на їхні лякалки. По кожному вони діють індивідуально, я так особисто помітив, і, можливо, - від взятої чи повішеної від них суми.

Доброго дня іде діло до просрочки у бітів , страшно , переживаю , розкажіть із свіжого як поводяться , бо читаю що у кожного по різному , чи можливо якось домовитися з ними?

Доброго дня іде діло до просрочки у бітів , страшно , переживаю , розкажіть із свіжого як поводяться , бо читаю що у кожного по різному , чи можливо якось домовитися з ними?
Домовитись можна тільки після терору
У мене дзвонять родичам, родичам мого хлопця. Бо вже нас одружили з ним) ставили мамі та батькові бота, що телефонує кожну хвилину. Присилали фото у вайбер з паспортом
Але щось переплутали і називали мене Анастасія, хоча я зовсім не Анастасія))
Ставте собі та рідним трукал, в телеграмі/вайбері можна обмежити тих, хто вам може написати
і чекайте поки самі напишуть вам в смс про норм умови для вас
Але не факт, що після закриття не повісять на вас ще один кредит

Домовитись можна тільки після терору
У мене дзвонять родичам, родичам мого хлопця. Бо вже нас одружили з ним) ставили мамі та батькові бота, що телефонує кожну хвилину. Присилали фото у вайбер з паспортом
Але щось переплутали і називали мене Анастасія, хоча я зовсім не Анастасія))
Ставте собі та рідним трукал, в телеграмі/вайбері можна обмежити тих, хто вам може написати
і чекайте поки самі напишуть вам в смс про норм умови для вас
Але не факт, що після закриття не повісять на вас ще один кредит
Дякую за відповідь , родичам звонять усім , чи тільки самим близьким ? Наприклад Дядькі або тітці , або двоюрідним браттям сетстрам , діду , бабусі ? Почитають зразу терор , чі через якийсь час ? І скільки він продовжується ?

Дякую за відповідь , родичам звонять усім , чи тільки самим близьким ? Наприклад Дядькі або тітці , або двоюрідним браттям сетстрам , діду , бабусі ? Почитають зразу терор , чі через якийсь час ? І скільки він продовжується ?
Ну може не прям всім, але всім кого знайшли, і тітці, і дядьку, діду, бабусі
Ну в мене з першого дня почали близьким телефонувати
А далі вже з 4 дня протермінування всім іншим
І так вже місяць

Ну може не прям всім, але всім кого знайшли, і тітці, і дядьку, діду, бабусі
Ну в мене з першого дня почали близьким телефонувати
А далі вже з 4 дня протермінування всім іншим
І так вже місяць
Ещё пишут звонят?

Назад
Угорі