МФО BitCapital

та я не був виключенням, по мені як і по всім іншим на форумі "методичка" та сама))) терор по телефону рідних, кого зуміли дістати, іноді давали в "штангу", називаючи прізвища якихось людей, мовляв будем їм телефонувати, які взагалі до мене відношення не мають))) колажів було декілька, бо я в/с, то оголошувались збори для мене, бо я в біді) коротше кажучи все як завжди) Але повний ігнор, і вже маємо 250 юсдт до закриття) а починали з 1000+. вже точно не помню, та і воно мені не треба) якось так)
Довго колажі робили?

Нашло новость

НБУ признал деятельность онлайн-сервиса BitCapital незаконной: компания маскировала выдачу кредитов под ссуды в крипте​

Ссилку оставлять не буду не знаю можно ли. По Гуглу в поиске вбейте

Один из участников форума говорил писать в СБУ. Теперь можно это вставлять и все таки я бы в БЕБ писала

Нашло новость

НБУ признал деятельность онлайн-сервиса BitCapital незаконной: компания маскировала выдачу кредитов под ссуды в крипте​

Ссилку оставлять не буду не знаю можно ли. По Гуглу в поиске вбейте

Один из участников форума говорил писать в СБУ. Теперь можно это вставлять и все таки я бы в БЕБ писала
Причем эта не такая?)

Доброго дня мене вже розшукує Біт Капітал по фото.Але фото не моє😄😄😄

Вкладення

• photo-2024-04-12-21-05-16.webp
    photo-2024-04-12-21-05-16.webp
    91.1 Кб · Перегляди: 227
Щось нормальне пропонували,в мене десь так само але тіло 100,один день пропонували за 150,на наступний на 200.Але більше чим 100 платити не буду.Так що чекаю

Щось нормальне пропонували,в мене десь так само але тіло 100,один день пропонували за 150,на наступний на 200.Але більше чим 100 платити не буду.Так що чекаю
Не пропонували, вони 100 не предложать только 1.5 тела

кредит в цих упирів в мене закритий, але я просила про блокування кабінету. Періодично перевіряю, вчора перевірила і виявла що можу подати зяавку. Якою мовою пояснити, щоб заблокували остаточно, потім ще навішають як на людей неіснуючих боргів

Назад
Угорі