МФО BitCapital

План непоганий, але для реалізації потрібен цілий партизанський батальйон, ще й комунальники проти будуть)
Простіше так, як було:
1. Узяли позику.
2. Якщо не вийшло віддати вчасно і отримали на повну терористичні методи - не віддавати далі ані копійки.
Нас тут багато
Але ж тут є люди які і не віддають і їх терорять

Ну коли роблять всяку хрень, беруть борги на лівих людей і роблять теронію це не гуд
Брр, я може щось недопоняв. Ну так, біти - створіння гендерно незрозумілі та кінчені колцентрівські породження, яким за великим рахунком не потрібно взагалі нічого віддавати. Яку додаткову думку Ви до мене хочете довести? Ми, здається, про одне й те ж саме. Friendly fire не потрібен)

Брр, я може щось недопоняв. Ну так, біти - створіння гендерно незрозумілі та кінчені колцентрівські породження, яким за великим рахунком не потрібно взагалі нічого віддавати. Яку додаткову думку Ви до мене хочете довести? Ми, здається, про одне й те ж саме. Friendly fire не потрібен
Що з ними можна боротися їх же методами

Мені сьогодні пропонують вже пропонують закрити за 250 юсдт, найкраща їхня пропозиція за 3+місяця протермінування) (тіло 200)
Цікаво, чи дійде пропозиція закриття за тіло?)

Мені сьогодні пропонують вже пропонують закрити за 250 юсдт, найкраща їхня пропозиція за 3+місяця протермінування) (тіло 200)
Цікаво, чи дійде пропозиція закриття за тіло?)
А тут ніби хтось писав що їх взагалі мали закрити:)

І як цей час з ними пройшов 3+ місяці ?
Поділіться якщо не важко
та я не був виключенням, по мені як і по всім іншим на форумі "методичка" та сама))) терор по телефону рідних, кого зуміли дістати, іноді давали в "штангу", називаючи прізвища якихось людей, мовляв будем їм телефонувати, які взагалі до мене відношення не мають))) колажів було декілька, бо я в/с, то оголошувались збори для мене, бо я в біді) коротше кажучи все як завжди) Але повний ігнор, і вже маємо 250 юсдт до закриття) а починали з 1000+. вже точно не помню, та і воно мені не треба) якось так)

та я не був виключенням, по мені як і по всім іншим на форумі "методичка" та сама))) терор по телефону рідних, кого зуміли дістати, іноді давали в "штангу", називаючи прізвища якихось людей, мовляв будем їм телефонувати, які взагалі до мене відношення не мають))) колажів було декілька, бо я в/с, то оголошувались збори для мене, бо я в біді) коротше кажучи все як завжди) Але повний ігнор, і вже маємо 250 юсдт до закриття) а починали з 1000+. вже точно не помню, та і воно мені не треба) якось так)
Світ наразі нестабільний максимально, то намагаються хоч щось отримати 😎

Підскажіть будь ласка як краще оплату по кредиту робити, на номер карти перераховувати чи криптогаманець щоб уникнути переплати
через гаманець, на бінансі через p2p можна за гарним курсом обміняти і зекономети 10%

Назад
Угорі