МФО BitCapital

кредит в цих упирів в мене закритий, але я просила про блокування кабінету. Періодично перевіряю, вчора перевірила і виявла що можу подати зяавку. Якою мовою пояснити, щоб заблокували остаточно, потім ще навішають як на людей неіснуючих боргів
Пишіть їм в підтримку кожного дня, мені також не з першого разу заблокували.

Битки чёт уже совсем фигню присылают.

Вкладення

• Screenshot_20250305-150415.webp
    Screenshot_20250305-150415.webp
    28.1 Кб · Перегляди: 226
Доброго дня мене вже розшукує Біт Капітал по фото.Але фото не моє😄😄😄
Доброго дня, я також у розшуку 😅😂

На днях ще почали колажі розсилати, але мої знайомі навіть не відкривають їхні повідомлення й відразу їх у спам

Мені з 200 юсдт пропонують закрити за 250. А починали з 1000+))))
Що це в них за мега акція?

Це де приліпили оголошення? Де ви його побачили?
То з камери слідчого ізолятора ексклюзивне фото 😂

Як їх закрити коли фінансово повна опа. Батьки мізки виносять за їх терор. Та скільки часу вони роблять терор третім особам?

Я не думаю що це щось глобально змінить
Хіба новий кредит не візьмуть, але ж старий висітиме
Я взагалі думав затестувати на свої ж доки до того , який вони повісили ще інший відкрити щ іншим номером телефону. Скоріш за все пропустить) Так хоч не обідно буде, що нічого не брав

Терорити будуть завжди з передишками. Можна через скандал вибити десь 950-1000 приблизно. Вони після колажів починають знижки пропонувати. Але їх знижки треба ще в половину збивати через лайку, схема проста : колажі - скандал - знижка - скандал - знижка на знижку - закриття. Не бійтеся їх посилати на три букви, погрожувати, кидати слухавку і т.д.
І моя вам порада, закривайте через гаманець і вимагайте обов'язково, щоб змінили цифри в особистому кабінеті. Фрази типу "та кидайте як є, все інше просто спишемо" - брехня.

Терорити будуть завжди з передишками. Можна через скандал вибити десь 950-1000 приблизно. Вони після колажів починають знижки пропонувати. Але їх знижки треба ще в половину збивати через лайку, схема проста : колажі - скандал - знижка - скандал - знижка на знижку - закриття. Не бійтеся їх посилати на три букви, погрожувати, кидати слухавку і т.д.
І моя вам порада, закривайте через гаманець і вимагайте обов'язково, щоб змінили цифри в особистому кабінеті. Фрази типу "та кидайте як є, все інше просто спишемо" - брехня.
Терорити буть всіх чи тільки мене? Розумію що на початку батькам точно бути телефонувати

Терорити буть всіх чи тільки мене? Розумію що на початку батькам точно бути телефонувати
Всіх, кого дістануть. Колажі, фотошопи з погрозами, смс розсилки і т.д. Вони відбиті на голову повністю. І спілкуються як божевільні. В одну хвилину вони погрожують розправою, а через секунду мурликають в слухавку "давааайте будь ласка по хАрошему домовимся". Їх там штормить конкретно

Всим і дитині малолітній також.
В першу чергу...Потім дідусів і бабусь

Доброго дня мене вже розшукує Біт Капітал по фото.Але фото не моє😄😄😄
Данные криптошаражного главшпана в принципе можно было не блюрить. Этот точно за персональные данные в суд не подаст)

Назад
Угорі