МФО BitCapital

Все хочу запитати ,можливо хтось знає відповідь:як біти можуть телефонувати з мого номеру мамі?
Десь місяць тому я тільки поговорила з мамою по телефону як вона мені телефонує за 10 хв і питає чи все добре,бо був від дзвінок від мене де плакала жінка і казала :мамочка,це я ,віддай їм гроші,бо мене везуть кудись в ліс.Мама просто поклала слухавку бо ми з нею тільки розмовляли.Каже що мій номер.Як це можливо технічно?Може просто інший номер підписали моїм імʼям як я у неї записана ?І вона щось наплутала з перепишу.Але каже що була впевнена що я телефоную🤯
Це називається підміна номеру. Хз як це робиться. Але таке є 😕

Так, підписаний був як біт та щось 🤣

Сказав, будуть нас знищувати 🤣
Все проспала)Вже побачила дописи про Джокера (про якого раніше не чула),зайшла почитала ,він там дійсно активно накідує на бітів та якусь Олену ,каже що одна команда.Але там таки суми вкраденого озвучені в млн,що буду спати спокійно зі своїм боргом бітам.Не збідніють.🥱

Что то битв снова в активном поиске. Засыпали мне смс, такие скидки 99% 😂
При том что я никогда у них даже не регалась)) не похоже что им плохо)

Все хочу запитати ,можливо хтось знає відповідь:як біти можуть телефонувати з мого номеру мамі?
Десь місяць тому я тільки поговорила з мамою по телефону як вона мені телефонує за 10 хв і питає чи все добре,бо був від дзвінок від мене де плакала жінка і казала :мамочка,це я ,віддай їм гроші,бо мене везуть кудись в ліс.Мама просто поклала слухавку бо ми з нею тільки розмовляли.Каже що мій номер.Як це можливо технічно?Може просто інший номер підписали моїм імʼям як я у неї записана ?І вона щось наплутала з перепишу.Але каже що була впевнена що я телефоную🤯

Він 🤡що добровільно признався що працівник????
А я думала что Вы закрыли уже Битов

Все проспала)Вже побачила дописи про Джокера (про якого раніше не чула),зайшла почитала ,він там дійсно активно накідує на бітів та якусь Олену ,каже що одна команда.Але там таки суми вкраденого озвучені в млн,що буду спати спокійно зі своїм боргом бітам.Не збідніють.🥱
Він написав

bitcapital вы поблагодарили уже Елену Соседку за свои предстоящие проблемы?

Думаю сегодня вечером вся страна начнет узнавать про Вашу деятельность и настоящих владельцев ну и людей которые покрывают вас в Украине.

****** все, начиная от журналистов от ваших методов работы до людей в правоохранительных органах.

Низкий поклон Елене Соседке.

Друзья, все кто пострадал от bitcapital пишите в ЛС.

Він написав

Думаю сегодня вечером вся страна начнет узнавать про Вашу деятельность и настоящих владельцев ну и людей которые покрывают вас в Украине.

****** все, начиная от журналистов от ваших методов работы до людей в правоохранительных органах.

Чекала учора до ночі. Нічого так і не показали 🤣

Він написав

Я ждала сливы до 5 утра, не дождалась 😂

Зараз новий пост є
Да? Я не бачила

А може на них щось на стовпах розклеювати!?

Робити куражі безкоштовних інтимних послуг, лікування венерологічних захворювань, писати що вони благодійний фонд І т д

Якщо нормальні методи не працюють
Може треба боротися як з ними їх же методами

Робити куражі безкоштовних інтимних послуг, лікування венерологічних захворювань, писати що вони благодійний фонд І т д
Можливо. ))

Якщо нормальні методи не працюють
Може треба боротися як з ними їх же методами
Круто було б! І телефончик їх гарячої лінії))

В кожному місті налітити нафоткати і їм відправляти. Тіки вам погрожують зразу наклеєні листівки направляти

А чого ні. Їм же можна
Ось коли усі наліплять і всі їм поприсилають фотки то може тоді і пропустять ся

Круто було б! І телефончик їх гарячої лінії))
Да. И тг канал.

А це ідея! Так і зроблю! Їй-бо!
Так треба щоб усі зробили.

А родичі яких терорять хай вам допоможуть а потім вони їм тіки пишуть або группу створюють а їм у відповідь листівки від усіх із написам "диспансер для хворих" або реабілітація для людей які вийшли з тюрми ну и т д

От тоді і відвалять

Мені ще предстоїть пройти 10 кругів пекла. Я б із задоволенням закрила але немає грошей.
Тому буду ліпити листівки, обов'язково фотку сюди пришлю 1-ї

Навіть клей куплю хороший не пошкодують щоб довго і гарно весіло

І кріпсі так само треба, якщо такі ж

А на Олену розрекламувати з контактним номером гарячої лінії бітів

Останнє редагування модератором:
Да. И тг канал.

Так треба щоб усі зробили.

А родичі яких терорять хай вам допоможуть а потім вони їм тіки пишуть або группу створюють а їм у відповідь листівки від усіх із написам "диспансер для хворих" або реабілітація для людей які вийшли з тюрми ну и т д

От тоді і відвалять

Мені ще предстоїть пройти 10 кругів пекла. Я б із задоволенням закрила але немає грошей.
Тому буду ліпити листівки, обов'язково фотку сюди пришлю 1-ї

Навіть клей куплю хороший не пошкодують щоб довго і гарно весіло

І кріпсі так само треба, якщо такі ж

А на Олену розрекламувати з контактним номером гарячої лінії бітів
Я з вами!

В кожному місті налітити нафоткати і їм відправляти. Тіки вам погрожують зразу наклеєні листівки направляти
План непоганий, але для реалізації потрібен цілий партизанський батальйон, ще й комунальники проти будуть)
Простіше так, як було:
1. Узяли позику.
2. Якщо не вийшло віддати вчасно і отримали на повну терористичні методи - не віддавати далі ані копійки.

Назад
Угорі