МФО BitCapital

Обычный спам мой кредит передали в этот так называемый отдел досудебного изъятия цифровых активов месяцев 5 назад и ничего живой, вас просто пугают
Дякую. Заспокоїли. А через скільки часу тіло почнуть пропонувати?

Мне один раз предлагали они не любят тело предлагать жадные очень обычно хотят 1.5 тела минимум причем есть шанс что вы согласитесь на полтора а вам скажут давайте больше мошенники те ещё

Останнє редагування:
Доброго дня ! Яке у вас прострочення та тіло ?
11 днів. Тіло 11 тисяч.
11 днів. Тіло 11 тисяч.
Хочуть 22
Мне один раз предлагали они не любят тело предлагать жадные очень обычно хотят 1.5 тела минимум причем есть шанс что вы согласитесь на полтора а вам скадут давайте больше мошенники те ещё
Мені якось все рівно, що вони хочуть, бо немає грошей ні на тіло, ні на відсотки
Не нервуйте. У вас є можливість сплатити гроші?
Знаєте одну єврейську мудрість?
Если проблему можно решить, то зачем о ней беспокоится?!
Если её нельзя решить, то зачем о ней беспокоится?!

11 днів. Тіло 11 тисяч.

Хочуть 22

Мені якось все рівно, що вони хочуть, бо немає грошей ні на тіло, ні на відсотки

Не нервуйте. У вас є можливість сплатити гроші?
Знаєте одну єврейську мудрість?
Если проблему можно решить, то зачем о ней беспокоится?!
Если её нельзя решить, то зачем о ней беспокоится?!
Поки немає як погасити. Тільки нову роботу знайшла. Стараюсь не думати, але їх спам атаки доводять до сказу
Тіло вони не пропонують...
А якось скинути до максимуму можна? Тіло 200, зараз під 700 набігло.

Поки немає як погасити. Тільки нову роботу знайшла. Стараюсь не думати, але їх спам атаки доводять до сказу

А якось скинути до максимуму можна? Тіло 200, зараз під 700 набігло.
В мене після проссрочки з квітня ,з 350 пропонують 525 ...а нарахували вже десь 1000

В мене після проссрочки з квітня ,з 350 пропонують 525 ...а нарахували вже десь 1000
Последний раз насчитали вроде 2500 баксов с чем то калькулятор у них интересный и безостановочный поэтому я даже на эти цифры не обращаю внимания пусть считают что хотят

Последний раз насчитали вроде 2500 баксов с чем то калькулятор у них интересный и безостановочный поэтому я даже на эти цифры не обращаю внимания пусть считают что хотят
Согласна с Вами:)

🔥 Уникніть негативних наслідків!

Ваш договір готується до передачі у відділ досудового стягнення цифрових активів.

Не руйнуйте свою репутацію в Компанії BitCapital. Поверніть майно на вигідних умовах до 18:00.

Сплачувати цифровий актив зараз легко та швидко через Особистий кабінет за допомогою банківської карти💰

ОТАКЕ ПРИСЛАЛИ! Мене почало трясти просто😭
BitCapital можуть подати до суду

Так, до того, що суми нараховують нереальні, ще й при оплаті курс $ у них наразі 46 з чимось, це якщо оплату робити з картки, а не з криптогаманця.

тупо целый день моей маме автодозвон уже 60 звонков сучары) х*р им
Моей маме так звонили в двенадцать ночи раз сто...но,у неё блокировщик стоит...
Не пойму ,они что думають, что таким образом мама побежит мне деньги искать )))

Не пойму ,они что думають, что таким образом мама побежит мне деньги искать )))
Капєц...оцього саме більше боюсь,що автододзвон мамі включать...а як блокування включити?

Не пойму ,они что думають, что таким образом мама побежит мне деньги искать ))

Капєц...оцього саме більше боюсь,що автододзвон мамі включать...а як блокування включити
Є різні програми на телефон для блокування дзвінків ,наприклад в мене Труколлер

BitCapital можуть подати до суду

Так, до того, що суми нараховують нереальні, ще й при оплаті курс $ у них наразі 46 з чимось, це якщо оплату робити з картки, а не з криптогаманця.
Нет, не подают ни одного случая не видел эта шарага незаконно ведёт свою деятельность на территории Украины может поэтому и не подают

Добрий день.А скажіть,хто небудь пробував писати на них заяви чи до кібер поліції, чи до НБУ,чи ще кудись.Я розумію, що вони тут не зареєстровані, але якщо на них щодня надходитимуть скарги, невже ними не займутьсь.В них же висить вакансія на ворк ба,отже якось вони тут та зареєстровані.

Добрий день.А скажіть,хто небудь пробував писати на них заяви чи до кібер поліції, чи до НБУ,чи ще кудись.Я розумію, що вони тут не зареєстровані, але якщо на них щодня надходитимуть скарги, невже ними не займутьсь.В них же висить вакансія на ворк ба,отже якось вони тут та зареєстровані.
Ну, приехали. А вот эту новость не видели?)

Назад
Угорі