МФО BitCapital

У вас окружение уже прозванивали? Они обычно звонят родственникам и друзьям иногда соседей обзванивают просто скажите близким как есть а соседям можете сказать что это мошенники звонят а менеджеры будут меняться этого никак не избежать захочет обзвонит надо просто перетерпеть
Тільки подружці, та сказала ,що не знає мене і якимось чином подзвонили в садочок до колишньої виховательки сина, вихователька скандалила(ми пішли з її групи зі скандалом), казала,що піде в поліцію і напише заяву на мене...до чоловіка дзвонять, він не бере,мамі теж сказала,щоб не брала...

Добрий ранок!Ранкова паніка.Хелп!
Сьогодні зранку вже з бітів написала Ткєетяна Валеріївна, хоча вчора була Софія Олександрівна, каже,чого вчора не заплатили пішли погрози ,що зараз будуть обдзвонювати всю телефонну книгу...В кого,як у мене тільки недавно почалось протермінування(у мене 22 дні), поділіться,що у Вас...бо в мене ранкова паніка(вчора ввечері наче була спокійна,а тепер знову трясе)
А вихователька чого такий кіпіш підняла ?

А вихователька чого такий кіпіш підняла ?
Вона якась сама по собі агресивна,ми дітей і забрали від неї, бо вона ними маніпулювала,вони її боялись(група ціла), може знайшла привід типу "мєсті" не знаю
Вона якась сама по собі агресивна,ми дітей і забрали від неї, бо вона ними маніпулювала,вони її боялись(група ціла), може знайшла привід типу "мєсті" не знаю
Діти пішли від неї ще минулого вересня, я ,навіть, не знала, що в мене номер її лишився...

Діти пішли від неї ще минулого вересня, я ,навіть, не знала, що в мене номер її лишився...
Тоді зрозуміла, :(

В мене сьогодні щось притихли трохи мфошники. Попередні дні по 70-90 пропущених, сьогодні до обіду 10

В мене сьогодні щось притихли трохи мфошники. Попередні дні по 70-90 пропущених, сьогодні до обіду 10
В мене щось теж, то зазвичай зранку вже дзвінків 30 є, а це тільки 5...
Ну я, якщо чесно,жду дзвінків від оточення,що дзвонили(
Не знаю як кому , а мені сайт дуже допомагає в триматись морально...коли знаєш,що не тільки в тебе такі проблеми,не тільки ти набралась тих страшних МФО,не тільки ти лудиш...що люди змогли і пройшли і вилізли...отже і ти зможеш....

Все таки ******* прикрили сайт даже прога не робить
То може менше у них люди будуть брати вже
Ага, нам вчора на роботу(провайдер), теж прийшов офіційний лист від Держспецзв*язку. Як виявилося, один з колег раніше теж влазив в це лайно.
Хоча, блокування сайту, мало що дасть, їм офіс фізично тре прикрити. Он нещодавно, вони ще на ворк.юа шукали собі працівників, тобто десь в Україні є в них офіс.

Ага, нам вчора на роботу(провайдер), теж прийшов офіційний лист від Держспецзв*язку. Як виявилося, один з колег раніше теж влазив в це лайно.
Хоча, блокування сайту, мало що дасть, їм офіс фізично тре прикрити. Он нещодавно, вони ще на ворк.юа шукали собі працівників, тобто десь в Україні є в них офіс.
Їх хіба СБУ може прикрити
В мене щось теж, то зазвичай зранку вже дзвінків 30 є, а це тільки 5...
Ну я, якщо чесно,жду дзвінків від оточення,що дзвонили(
Не знаю як кому , а мені сайт дуже допомагає в триматись морально...коли знаєш,що не тільки в тебе такі проблеми,не тільки ти набралась тих страшних МФО,не тільки ти лудиш...що люди змогли і пройшли і вилізли...отже і ти зможеш....
Ну в мене трохи почалося, вже дали знати з родичів, що їм дзвонили.
Мені в 2020 було простіше, бо був за кордоном, заробляв добре, все віддав, через якийсь час повернувся, і лише кілька разів мені казали, як їх були дістали. І на роботі, і оточення і все інше.

Добрий ранок!Ранкова паніка.Хелп!
Сьогодні зранку вже з бітів написала Ткєетяна Валеріївна, хоча вчора була Софія Олександрівна, каже,чого вчора не заплатили пішли погрози ,що зараз будуть обдзвонювати всю телефонну книгу...В кого,як у мене тільки недавно почалось протермінування(у мене 22 дні), поділіться,що у Вас...бо в мене ранкова паніка(вчора ввечері наче була спокійна,а тепер знову трясе)
Заспокойтесь. Все вже трапилось. Від дзвінків ще ніхто не помирав))).

Моей маме вчера

Вкладення

• IMG_4181.webp
    IMG_4181.webp
    35.5 Кб · Перегляди: 147
І
В мене взагалі погано. Кредит плюс написав, що мене внесли в базу боржників
І що плануєте робити? Я поки ігнорую. То пропозиція знижки то погрози досудового стягнення. Дуже нерви тріпають😒

В мене взагалі погано. Кредит плюс написав, що мене внесли в базу боржників
🔥 Уникніть негативних наслідків!

Ваш договір готується до передачі у відділ досудового стягнення цифрових активів.

Не руйнуйте свою репутацію в Компанії BitCapital. Поверніть майно на вигідних умовах до 18:00.

Сплачувати цифровий актив зараз легко та швидко через Особистий кабінет за допомогою банківської карти💰

ОТАКЕ ПРИСЛАЛИ! Мене почало трясти просто😭

🔥 Уникніть негативних наслідків!

Ваш договір готується до передачі у відділ досудового стягнення цифрових активів.

Не руйнуйте свою репутацію в Компанії BitCapital. Поверніть майно на вигідних умовах до 18:00.

Сплачувати цифровий актив зараз легко та швидко через Особистий кабінет за допомогою банківської карти💰

ОТАКЕ ПРИСЛАЛИ! Мене почало трясти просто😭
Обычный спам мой кредит передали в этот так называемый отдел досудебного изъятия цифровых активов месяцев 5 назад и ничего живой, вас просто пугают

Назад
Угорі