МФО BitCapital

Вітаю, колеги по нещастю)
Сьогодні в голову прийшла одна ідея. У них оплата з банківської карти відбувається переводом на іншу карту людини, в їхньому випадку це звичайний дроп.
А якщо написати їм і сказати що оплатив (по факту нічого не робити) і кинути квитанцію з банку про оплату (навички фотошопу будуть у нагоді), як думаєте, прокатить?))
Чисто цікава ваша думка, я особисто вважаю план таким собі, але можна спробувати.
Пробуйте, і нам напишете результат

Сьогодні в голову прийшла одна ідея. У них оплата з банківської карти відбувається переводом на іншу карту людини, в їхньому випадку це звичайний дроп.
А якщо написати їм і сказати що оплатив (по факту нічого не робити) і кинути квитанцію з банку про оплату (навички фотошопу будуть у нагоді), як думаєте, прокатить?))
Чисто цікава ваша думка, я особисто вважаю план таким собі, але можна спробувати.
квитанцию можно проверить онлайн на check.gov.ua. План так себе

Не получится 100%, они проверят и все обман раскроется, но если хотите обмануть мошенников можете попробовать особо вам за это ничего не будет

квитанцию можно проверить онлайн на check.gov.ua. План так себе
Я щось не знайшов номера квитанції який складається з 16 цифр в квитанції а-банку.

Просто по факту, може прокатити, але якщо ні, то які наслідки можуть бути? 🤨
Я не думаю що вони будуть звертатись в банк, щоб перевірити транзакцію.

У мене в блоках вони у всіх
У мене в блоках врно

Це розраховано на псхологічний тиск

Я щось не знайшов номера квитанції який складається з 16 цифр в квитанції а-банку.

Просто по факту, може прокатити, але якщо ні, то які наслідки можуть бути? 🤨
Я не думаю що вони будуть звертатись в банк, щоб перевірити транзакцію.
Не будуть, але можуть "образитись" і дуже активно тріпати нерви, людський фактор же ніде не дінеться.

Дякую за ваші думки. Все ж таки гіблоє дело це))
Тож краще вийду в прострочення і буду потім якось це вирішувати. Як ніяк вже пролонгації робив на нормальні суми, може більш лояльніше поставляться. Тому що читав на форумі, коли люди хоч щось їм платили, їх не так сильно дратували і їх оточення. В будь якому випадку, скажу що шахраї та і все)

вам за это ничего не будет

Кримінальний кодекс України
Стаття 200. Незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення​

1. Підробка документів на переказ, платіжних карток чи інших засобів доступу до банківських рахунків, електронних грошей, а так само придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту підроблених документів на переказ, платіжних карток або їх використання чи збут, а також неправомірний випуск або використання електронних грошей -

карається штрафом від трьох до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, -

караються штрафом від п'яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Примітка. Під документами на переказ слід розуміти документ в паперовому або електронному виді, що використовується банками чи їх клієнтами для передачі доручень або інформації на переказ грошових коштів між суб'єктами переказу грошових коштів (розрахункові документи, документи на переказ готівкових коштів, а також ті, що використовуються при проведенні міжбанківського переказу та платіжного повідомлення, інші).

В вайбері пише пані "Де оплата"?Зранку всіх обдзвонили, потім акцію прислали, тепер повідомлення в вайбері.
Це тільки в мене вони такі активні сьогодні?

Кримінальний кодекс України​

Стаття 200. Незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення​

1. Підробка документів на переказ, платіжних карток чи інших засобів доступу до банківських рахунків, електронних грошей, а так само придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту підроблених документів на переказ, платіжних карток або їх використання чи збут, а також неправомірний випуск або використання електронних грошей -

карається штрафом від трьох до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

караються штрафом від п'яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Примітка. Під документами на переказ слід розуміти документ в паперовому або електронному виді, що використовується банками чи їх клієнтами для передачі доручень або інформації на переказ грошових коштів між суб'єктами переказу грошових коштів (розрахункові документи, документи на переказ готівкових коштів, а також ті, що використовуються при проведенні міжбанківського переказу та платіжного повідомлення, інші).
Оце ти старий запарився))
Розділ казок не для кку)

Кримінальний кодекс України​

Это если биты пойдут в полицию) а они не пойдут

В вайбері пише пані "Де оплата"?Зранку всіх обдзвонили, потім акцію прислали, тепер повідомлення в вайбері.
Це тільки в мене вони такі активні сьогодні?
Многим сегодня акции присылали, мне например в 100-й раз предложили оплатить 1.5 тела, да и вначале просрочки звонков всегда очень много забейте да и все

Многим сегодня акции присылали, мне например в 100-й раз предложили оплатить 1.5 тела, да и вначале просрочки звонков всегда очень много забейте да и все
У меня на них денег просто нет :D

Дід, Pavel255, дуже корисно підштовхувати людей на кримінал
Да и в мыслях не было человек передумал и хорошо а так я ему сразу написал что 100% его обман раскроют но блин они скорее прессовать будут за обман а не заставят дропа идти в полицию с заявлением что ему должны были перевести деньги а подсунули липовую квитанцию а у него таких переводов десятки и если налоговая начнет задавать вопросы отвечать он явно не захочет

У вас окружение уже прозванивали? Они обычно звонят родственникам и друзьям иногда соседей обзванивают просто скажите близким как есть а соседям можете сказать что это мошенники звонят а менеджеры будут меняться этого никак не избежать захочет обзвонит надо просто перетерпеть
У меня у них просточка около 2-х месяцев, возможно окружению звонили , но мне никто ничего не говорил ( когда понимала ,что будет просточка ,сразу всех предупредила о возможных звонках),мне звонят , но не пишут , меня честно говоря это пугает.

У меня у них просточка около 2-х месяцев, возможно окружению звонили , но мне никто ничего не говорил ( когда понимала ,что будет просточка ,сразу всех предупредила о возможных звонках),мне звонят , но не пишут , меня честно говоря это пугает.
Ещё напишут не беспокойтесь и позвонят не раз если у вас есть деньги и желание закрыть кредит сами им напишите свое предложение если же денег нет то и общатся смысла нет только и будете выслушивать всякие гадости и требования оплатить кредит сегодня

Назад
Угорі