МФО BitCapital

Моей маме так звонили в двенадцать ночи раз сто...но,у неё блокировщик стоит...
Не пойму ,они что думають, что таким образом мама побежит мне деньги искать )))
Наверное) на что они надеятся😀
Ну, приехали. А вот эту новость не видели?)

так а можно передать куда-то их новые домены для блокировки?

Ну,бачу))Так вони ж всеодно працюють.
І сайт працює їх у мене.
И что? Но это уже результат того, что люди жалобы писали. Логично же, не так ли?)
А откуда у вас их новые документы?)

Я так боюсь вашего штрафа)

Вкладення

• IMG_4186.webp
    IMG_4186.webp
    31.9 Кб · Перегляди: 227
Добрий день.А скажіть,хто небудь пробував писати на них заяви чи до кібер поліції, чи до НБУ,чи ще кудись.Я розумію, що вони тут не зареєстровані, але якщо на них щодня надходитимуть скарги, невже ними не займутьсь.В них же висить вакансія на ворк ба,отже якось вони тут та зареєстровані.
В НБУ люди жаловались там отписка приходит мол данная компания им не подчиняется по идее можно в полицию написать заявление но фиг поймешь будут они что то делать или нет

Ці ур*ди сьогодні поставили на продзвін виховательку сина, мабуть бот...Скандалила, сказала їй хай пише заяау в поліцію, що я нічого не можу зробити

У меня сегодня проснулись))) скидки шлют..)
В мене грошей нема платить даже з скидками ..хоч мені й не шлють😂Зразу дуже соромно перед вихователькою,але думаю:я ж не в неї гроші взяла, іяк хтось тут писав від дзвінків ще ніхто не вмер,це всього дзвінки ...
У меня сегодня проснулись))) скидки шлют..)
Платимете?

В мене грошей нема платить даже з скидками ..хоч мені й не шлють😂Зразу дуже соромно перед вихователькою,але думаю:я ж не в неї гроші взяла, іяк хтось тут писав від дзвінків ще ніхто не вмер,це всього дзвінки ...

Платимете?
Вони в мене останні в списку,в мене ще багато МФО

У мене теж , такі грозі хом'ячки

Вкладення

• Screenshot_20240823-121119.webp
    Screenshot_20240823-121119.webp
    48.9 Кб · Перегляди: 199
І мені пішли скидки, це типу, спочатку роблять продзвін, щоб той кому дзвонять навів кіпішу, а потім кидають акції...

Вкладення

• Screenshot_2024-08-23-12-46-32-034-edit_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2024-08-23-12-46-32-034-edit_org.telegram.messenger.webp
    141.4 Кб · Перегляди: 195
У мене в блоках вони у всіх
У мене в блоках врно
І мені пішли скидки, це типу, спочатку роблять продзвін, щоб той кому дзвонять навів кіпішу, а потім кидають акції...
Це розраховано на псхологічний тиск

Вітаю, колеги по нещастю)
Сьогодні в голову прийшла одна ідея. У них оплата з банківської карти відбувається переводом на іншу карту людини, в їхньому випадку це звичайний дроп.
А якщо написати їм і сказати що оплатив (по факту нічого не робити) і кинути квитанцію з банку про оплату (навички фотошопу будуть у нагоді), як думаєте, прокатить?))
Чисто цікава ваша думка, я особисто вважаю план таким собі, але можна спробувати.

Назад
Угорі