МФО BitCapital

Вкладення

• Screenshot_2024-08-21-11-43-55-720_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2024-08-21-11-43-55-720_com.opera.browser.webp
    88 Кб · Перегляди: 100
Перший день протермінування, телефонували, спитали чому вчора не сплатив, повідомив що сайт їх не працює.
Спитали коли саме пробував, відповів:
-Вчора декілька разів намагався, і сьогодні зранку.
Сказав, щоб відправили на вайбер чи смс суму для закриття і адрес гаманця.
Але нігде нічного не прийшло.
Зараз так, а зранку писало, що небезпечне з'єднання, і при спробі добровільній перейти, було повідомлення про обмеження доступу, згідно наказу

Вкладення

• Screenshot_2024-08-21-11-58-24-588_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-08-21-11-58-24-588_com.android.chrome.webp
    37.6 Кб · Перегляди: 105
Так это вроде уже другой домен а не тот что был. Его тоже могут блокнуть
Кстати да вы правы но фишка в том что я брал на этом сайте, а вы уже походу на другом может они уже понаделывали разные домены и часть из них недоступна

Вчора писала дама якась на ім'я Софія Олександрівна, відразу стандартні смс : "поставимо оточення на вуха", подзвонили подружці і виховательці з садка сина, вихователька навела кіпішу(я писала вчора) і я хотіла закрити, знайшла де позичити гроші.Вчора попередньо написала їй,що закрию в14.00, але гроші мені не встигли скинути до 14.00, і тут в телеграм приходить смс зі знижкою 99₴ і щоб оплатила до 18.00.Пишу їй, що хочу скористатись пропозицією.Боже, воно як розвонялось "Я вирішую, яка знижка і до котрої години, тільки до 14.00, інакше всіх підніму на вуха,я телефоную беріть слухавку ви повідомлення
не розумієте, я тут вирішую все, не торгуйтесь зі мною "
І так мене збісило, я ж по-людськи, ввічливо, нормально,а воно тупо *****...і не заплатила... розумію,що завтра буде треш прозвон з самого ранку...скажу всім,що зламали Гугл акаунт...Отак хамлять, не буду платить три тіла +...підожду 1.5 тіла, всеодно вже дзвонять....думаю і це переживу, люди ж якось не а форумі пережили ...Бо це занадто так спілкуватись зі мною,а я їй зарплату робитиму

Останнє редагування:
У них уже номер не 063242 а 3 в конце)

Вчора писала дама якась на ім'я Софія Олександрівна, відразу стандартні смс : "поставимо оточення на вуха", подзвонили подружці і виховательці з садка сина, вихователька навела кіпішу(я писала вчора) і я хотіла закрити, знайшла де позичити гроші.Вчора попередньо написала їй,що закрию в14.00, але гроші мені не встигли скинути до 14.00, і тут в телеграм приходить смс зі знижкою 99₴ і щоб оплатила до 18.00.Пишу їй, що хочу скористатись пропозицією.Боже, воно як розвонялось "Я вирішую, яка знижка і до котрої години, тільки до 14.00, інакше всіх підніму на вуха,я телефоную беріть слухавку ви повідомлення
не розумієте, я тут вирішую все, не торгуйтесь зі мною "
І так мене збісило, я ж по-людськи, ввічливо, нормально,а воно тупо *****...і не заплатила... розумію,що завтра буде треш прозвон з самого ранку...скажу всім,що зламали Гугл акаунт...Отак хамлять, не буду платить три тіла +...підожду 1.5 тіла, всеодно вже дзвонять....думаю і це переживу, люди ж якось не а форумі пережили ...Бо це занадто так спілкуватись зі мною,а я їй зарплату робитиму
Правильно не переплачивайте и кстати была у меня менеджер София Александровна очень по разному себя вела иногда очень даже вежливо хотя мне кажется что это не настоящие их имена

Правильно не переплачивайте и кстати была у меня менеджер София Александровна очень по разному себя вела иногда очень даже вежливо хотя мне кажется что это не настоящие их имена
Теж думаю,що видумують..
Довго шукати тут, тому спитаю,ви їх закрили чи ні ще?

Чекаєте тіло?

А оточення довго діставали в Вашому випадку?
Доставали но недолго, они будут последними кому отдам может тогда тело и дождусь я терпеливый да и мои предложения решать вопрос в суде им как то не нравились так что пусть ждут

Доставали но недолго, они будут последними кому отдам может тогда тело и дождусь я терпеливый да и мои предложения решать вопрос в суде им как то не нравились так что пусть ждут
Когда позвонили соседям моих родителей где я прописана тогда сразу решила ниxepа уже платить им не буду) и так все знают теперь но я сказала что это мошенники. В суд не пойдут уж точно они и лицензии нет) тем самым что они позвонили всем они себя и зарыли

Добрий ранок!Ранкова паніка.Хелп!
Сьогодні зранку вже з бітів написала Ткєетяна Валеріївна, хоча вчора була Софія Олександрівна, каже,чого вчора не заплатили пішли погрози ,що зараз будуть обдзвонювати всю телефонну книгу...В кого,як у мене тільки недавно почалось протермінування(у мене 22 дні), поділіться,що у Вас...бо в мене ранкова паніка(вчора ввечері наче була спокійна,а тепер знову трясе)

Сьогодні зранку вже з бітів написала Ткєетяна Валеріївна, хоча вчора була Софія Олександрівна, каже,чого вчора не заплатили пішли погрози ,що зараз будуть обдзвонювати всю телефонну книгу...В кого,як у мене тільки недавно почалось протермінування(у мене 22 дні), поділіться,що у Вас...бо в мене ранкова паніка(вчора ввечері наче була спокійна,а тепер знову трясе)
Скажу за себе. Прострочка приблизно 20 днів у бітів. Трубку ні від кого не піднімаю. Вайбер вимкнений, бо загубив телефон. Грошей оплачувати МФО немає. Тому не має значення кому будуть дзвонити і що казати.
Якщо все получиться і виїду за кордон, то буду потихеньку закривати тих хто за тіло запропонує. Ну от в мене якось так.
Чи нервую? Так. Але не через те, що боюся когось чи щось т.п. А через те, що це все переносить моя жінка і терпить, і не може жити нормальним життям.

У вас окружение уже прозванивали? Они обычно звонят родственникам и друзьям иногда соседей обзванивают просто скажите близким как есть а соседям можете сказать что это мошенники звонят а менеджеры будут меняться этого никак не избежать захочет обзвонит надо просто перетерпеть

Назад
Угорі