МФО BitCapital

rtp, пам'ятаю, як в 2019 чи десь в ті роки, одна шарашка, фінфорс, подзвонила сусідці, а її син - мусор (не плутати з поліцейськими☝️), сказали, що за мої борги її зґвалтують вечірком, а потім вони за мене борги віддавати будуть. І обдзвонили всю мою п'ятиповерхівку, всі 80 квартир, майже те саме наплели +-.
Що ви думаєте? Я ж одразу, мабуть, пообідав платити? Бо вони такі страшні, такий треш організували?
Не-а!
Як раз ця контора не отримала і копійки!!

Бєспредєлять? Ну, платіть, якщо вважаєте, що за цю послуги ви повинні заплатити.
Аааа, так от, той мусор приїхав до мене, гроші вимагав, в тюрму саджав, казав, що все, приплили, 15 років. Вчися чьотки крутити.
Лошара.
Я вмію їх крутити з юності. Як і таких, як він, але на іншому місці.
propeller-ventilyator-turbiny-edm-33963-smennye-chasti-oe-30-cm_575928.webp

Аааа, так от, той мусор приїхав до мене, гроші вимагав, в тюрму саджав, казав, що все, приплили, 15 років. Вчися чьотки крутити.
Лошара.
Я вмію їх крутити з юності. Як і таких, як він, але на іншому місці.
propeller-ventilyator-turbiny-edm-33963-smennye-chasti-oe-30-cm_575928.jpg
Ще й бити хотів...
не понял, к чему отсылка ? :D
Все МФО делали так, как делают эти, но в 2018 году)
Мной было пройдено. И не только мной)

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
А фото по всьому району? А обклеєні під'їзди?
Мене, наприклад, робили лише зіркою журналів та сайтів для дорослих.
Скажу чесно, абідна. Дуже маленький прималювали. Могли б і побільше...

Admin, колись каса дзвонила людині,яку я в очі не бачив,відправляв Новою поштою свої вироби і все. Тепер Діду посилку відправив. Прикинь,що буде

Останнє редагування:
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
А фото по всьому району? А обклеєні під'їзди?
Мого товариша по колишній роботі жінка така гарна була на орноп фото а вони козли якись не гарні піпєткі прибамбурили до того фото.
Аж розстроїли її ))
І розіслали ту гидоту взагалі лівим людям.
Лиш батя мій поржав))
Старий ізврат... як і йяаа :boast::sarcastic:

IMG_4516.jpeg

IMG_4517.jpeg

Вже і суди були ..
IMG_4519.jpeg
Можливо і так але на це потрібно час і нерви конкретно мені будо краще заплатити тих $ але нічо ще ми з ними повоюємо я хочу влаштуватися. До них на роботу
Можливо і так але на це потрібно час і нерви конкретно мені будо краще заплатити тих $ але нічо ще ми з ними повоюємо я хочу влаштуватися. До них на роботу
Просто як мені казав один колектор їхні методи роботи це голова і язик якими вони можуть лизати дупу

Назад
Угорі