МФО BitCapital

Вже три місяці в них просрочка... Шлють смс і дзвонять. останні тижні три взагалі тиша)) навіть смс немає. писали щось за списання акціоне і можете 1000usdt знов взяти))))))

Да потом пишут в сбщ вы владелец того и того))))
Підскажіть до моїх дзвонили під моїм номером і казали батькам що я синя лежу без свідомості і що ізміняю чоловікові і влізла в борги , до сусідки що вони в мене в дома здітьми , а саме головне що до чоловікових батьків приїжав якийсь упир странний і шукав чоловіка передати привет про должок то поліція його перепинила сказав що його попросили, тепер незнаю чи в когось таке було що слідять приїжають , підсилають чи тільки дзвонять

Останнє редагування:
саме головне що до чоловікових батьків приїжав якийсь упир странний і шукав чоловіка передати привет про должок
Ага. Кто это Вам сказал?)
до моїх дзвонили під моїм номером
Это подмена номера. На форуме много раз писали об этом.

Підскажіть до моїх дзвонили під моїм номером і казали батькам що я синя лежу без свідомості і що ізміняю чоловікові і влізла в борги , до сусідки що вони в мене в дома здітьми , а саме головне що до чоловікових батьків приїжав якийсь упир странний і шукав чоловіка передати привет про должок то поліція його перепинила сказав що його попросили, тепер незнаю чи в когось таке було що слідять приїжають , підсилають чи тільки дзвонять
Во дворе ланосы серые не видели?

Назад
Угорі