МФО BitCapital

Тобто вони категорично не погоджуються розбивати на платежі ?
Мені через 2 місяці прострочки пропонували списання (сплатити 2 тіла) або реструктуризацію на всю суму. Розбивати акційну суму не хочуть, тільки повне закриття

Ага. Кто это Вам с
Ага. Кто это Вам сказал?)

Это подмена номера. На форуме много раз писали об этом.

казал?)

Это подмена номера. На форуме много раз писали об этом.
ВИ написали Ага хто мені сказав ви про те що підсилали то бачили і спілкувались і поліція затримала
Мені через 2 місяці прострочки пропонували списання (сплатити 2 тіла) або реструктуризацію на всю суму. Розбивати акційну суму не хочуть, тільки повне закриття
А яка у вас сума просрочення і яку запропонували списати
Во дворе ланосы серые не видели?
Що в когось таке було теж що підсилали
У вас теж було щось подібне теж підсилали кого

Останнє редагування:
Підскажіть до моїх дзвонили під моїм номером і казали батькам що я синя лежу без свідомості і що ізміняю чоловікові і влізла в борги , до сусідки що вони в мене в дома здітьми , а саме головне що до чоловікових батьків приїжав якийсь упир странний і шукав чоловіка передати привет про должок то поліція його перепинила сказав що його попросили, тепер незнаю чи в когось таке було що слідять приїжають , підсилають чи тільки дзвонять
Вы когда устанавливали приложение е-гроши себе на телефон дали разрешение на совершение звонков с вашего номера. Ну и доступ ко всей телефонной книге. Никто никуда не ездит. Это просто моральный террор.

Вы когда устанавливали приложение е-гроши себе на телефон дали разрешение на совершение звонков с вашего номера. Ну и доступ ко всей телефонной книге. Никто никуда не ездит. Это просто моральный террор.
То хтось і правда приїжав
Приїжав хтось справді і скоріше підіслали від них таксісту заплатили щоб привет передав

ВИ написали Ага хто мені сказав ви про те що підсилали то чили і спілкувались і поліція затримала

А яка у вас сума просрочення і яку запропонували списати

Що в когось таке було теж що підсилали

У вас теж було щось подібне теж підсилали кого
А за шо поліція затримала? Ну того, хто приїхав до чоловіка про борг питати? В якому форматі це було?)
То хтось і правда приїжав
Ну так мало чи хто приїзжав. Може є борг у вашого чоловіка у когось. МФО не їздять по боржникам. Тим паче, біт капітал

А за шо поліція затримала? Ну того, хто приїхав до чоловіка про борг питати? В якому форматі це було?)

Ну так мало чи хто приїзжав. Може є борг у вашого чоловіка у когось. МФО не їздять по боржникам. Тим паче, біт капітал
То якось странно в чоловіка нема нічого подібного спачатку приїхали потім подзвонили до батьків і до сусідів і вони в переписці упом'янули за чоловіка то це тільки зв'язано з ними

То якось странно в чоловіка нема нічого подібного спачатку приїхали потім подзвонили до батьків і до сусідів і вони в переписці упом'янули за чоловіка то це тільки зв'язано з ними
А вы криптой давно пользуетесь? Опытный юзер?

А вы криптой давно пользуетесь? Опытный юзер?
Перший раз в цієї компанії взяла і то не зразу зрозуміда що це не просто готівка карту як в інших позиках тепер вляпалась просрочка і вже 1000 usdt

Перший раз в цієї компанії взяла і то не зразу зрозуміда що це не просто готівка карту як в інших позиках тепер вляпалась просрочка і вже 1000 usdt
Почитайте самі своє повідомлення

Що відбулось - не знаю, але грошей винна

Почитайте самі своє повідомлення

Що відбулось - не знаю, але грошей винна
Я знаю що я написала я просто не відразу зрозуміла як це а ле вони допомогли перевести з гаманця а є тепер просрочка і на сьогодні вже більше 1000 usd

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1500]отнюдь, мой друг.
Шарага веселая реально.
Да погоди, сейчас "трейдеры" подтянутся.
Вчера биток 38200$ был, короче, хороший активный рост. Вкладывались тоже активно. А сейчас падать начал.
А некоторые трейдеры умудряются работать с суммами 200-300$.
Короче, да, проблемы с этой конторой будут.
Другое дело, что мне кажется, что некоторые пользователи немного подпиздёхивают или просто преувеличивают на испуге.
[/POSTS]

Назад
Угорі