- Дописи
- 37355
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96153
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это с какого ракурса посмотреть...Везде ссущего окремо пишеться
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это с какого ракурса посмотреть...Везде ссущего окремо пишеться
Та хоч в лоб,хоч по лбу. Різниця не суттєваЭто с какого ракурса посмотреть...
Мені через 2 місяці прострочки пропонували списання (сплатити 2 тіла) або реструктуризацію на всю суму. Розбивати акційну суму не хочуть, тільки повне закриттяТобто вони категорично не погоджуються розбивати на платежі ?
ВИ написали Ага хто мені сказав ви про те що підсилали то бачили і спілкувались і поліція затрималаАга. Кто это Вам с
Ага. Кто это Вам сказал?)
Это подмена номера. На форуме много раз писали об этом.
казал?)
Это подмена номера. На форуме много раз писали об этом.
А яка у вас сума просрочення і яку запропонували списатиМені через 2 місяці прострочки пропонували списання (сплатити 2 тіла) або реструктуризацію на всю суму. Розбивати акційну суму не хочуть, тільки повне закриття
Що в когось таке було теж що підсилалиВо дворе ланосы серые не видели?
У вас теж було щось подібне теж підсилали когоНиву зелену
Вы когда устанавливали приложение е-гроши себе на телефон дали разрешение на совершение звонков с вашего номера. Ну и доступ ко всей телефонной книге. Никто никуда не ездит. Это просто моральный террор.Підскажіть до моїх дзвонили під моїм номером і казали батькам що я синя лежу без свідомості і що ізміняю чоловікові і влізла в борги , до сусідки що вони в мене в дома здітьми , а саме головне що до чоловікових батьків приїжав якийсь упир странний і шукав чоловіка передати привет про должок то поліція його перепинила сказав що його попросили, тепер незнаю чи в когось таке було що слідять приїжають , підсилають чи тільки дзвонять
То хтось і правда приїжавВы когда устанавливали приложение е-гроши себе на телефон дали разрешение на совершение звонков с вашего номера. Ну и доступ ко всей телефонной книге. Никто никуда не ездит. Это просто моральный террор.
Приїжав хтось справді і скоріше підіслали від них таксісту заплатили щоб привет передавВы когда устанавливали приложение е-гроши себе на телефон дали разрешение на совершение звонков с вашего номера. Ну и доступ ко всей телефонной книге. Никто никуда не ездит. Это просто моральный террор.
А за шо поліція затримала? Ну того, хто приїхав до чоловіка про борг питати? В якому форматі це було?)ВИ написали Ага хто мені сказав ви про те що підсилали то чили і спілкувались і поліція затримала
А яка у вас сума просрочення і яку запропонували списати
Що в когось таке було теж що підсилали
У вас теж було щось подібне теж підсилали кого
Ну так мало чи хто приїзжав. Може є борг у вашого чоловіка у когось. МФО не їздять по боржникам. Тим паче, біт капіталТо хтось і правда приїжав
передав?щоб привет передав
То якось странно в чоловіка нема нічого подібного спачатку приїхали потім подзвонили до батьків і до сусідів і вони в переписці упом'янули за чоловіка то це тільки зв'язано з нимиА за шо поліція затримала? Ну того, хто приїхав до чоловіка про борг питати? В якому форматі це було?)
Ну так мало чи хто приїзжав. Може є борг у вашого чоловіка у когось. МФО не їздять по боржникам. Тим паче, біт капітал
А вы криптой давно пользуетесь? Опытный юзер?То якось странно в чоловіка нема нічого подібного спачатку приїхали потім подзвонили до батьків і до сусідів і вони в переписці упом'янули за чоловіка то це тільки зв'язано з ними
Перший раз в цієї компанії взяла і то не зразу зрозуміда що це не просто готівка карту як в інших позиках тепер вляпалась просрочка і вже 1000 usdtА вы криптой давно пользуетесь? Опытный юзер?
Почитайте самі своє повідомленняПерший раз в цієї компанії взяла і то не зразу зрозуміда що це не просто готівка карту як в інших позиках тепер вляпалась просрочка і вже 1000 usdt
Я знаю що я написала я просто не відразу зрозуміла як це а ле вони допомогли перевести з гаманця а є тепер просрочка і на сьогодні вже більше 1000 usdПочитайте самі своє повідомлення
Що відбулось - не знаю, але грошей винна
Не здається.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1500]отнюдь, мой друг.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Та в нього взагалі повний ппц... йому трьох котів підіслалиУ вас теж було щось подібне теж підсилали кого
Незрозуміла яких котів чи це в шутку ви написалиТа в нього взагалі повний ппц... йому трьох котів підіслали
Конкретно. Я за останнє шо ти написав*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Та то я ще кнопкою сарказм не навчився користуватисьНезрозуміла яких котів чи це в шутку ви написали
мы все такие на форумеЩо відбулось - не знаю, але грошей винна